Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...
Για την κεραια αναφερεται και για το proximity sensor bug που υπαρχει (ευτυχως σε ελαχιστους)=δεν σβηνει η οθονη οταν πλησιαζει στο αυτι.
Λοιπόν μετα απο 2 εβδομάδων χρήση μπορώ να πω τα εξής:
1) Δεν έχω χάσει καμιά κλήση.
Βεβαία είναι μέσα σε μια διάφανη θήκη που έτσι και αλλιώς θα έπαιρνα γιανα το προστατέψω από τα σημάδια.
Το παλιο μου iphone απο πίσω είναι χάλια .... οπότε γιανα το προστατέψω το 4αρη το έβαλα σε θήκη.
Η διάφανη θήκη δεν αλλοιώνει καθόλου τον χαρακτήρα του τηλεφώνου και είναι αρκετά λεπτή.
Αυτό βεβαία δεν δικαιολογεί την αλαζονεία του Steevo στο πρόβλημα της κεραίας που έχουν κάποιοι αγοραστές.
Από την άλλη επειδή το τηλέφωνο πουλάει και είναι πανέξυπνος μαρκετιστας, δημοσίως δεν βλέπει το πρόβλημα.
Καλά η περιορισμένη διαθεσιμότητα ... ΤΕΡΑΣΤΙΟ marketing trick.
2) Proximity sensor .... ούτε για πλάκα, τουλάχιστον σε εμένα.
3) Αυτό που με έχει αφήσει άφωνο είναι η ανάλυση της οθόνης καθώς οι εικόνες είναι ποιο καθαρές και 3διαστατες.
Το παλιο μου iphone ειναι σαν έχει πάνω ζελατίνα (πέπλο).
Καλά στο θέμα ταχύτητα ειναι πολυ μπροστα.
Ακομη και Cydia μολις ανοίξεις και πατήσεις στο menu δεν περιμένεις να φορτώσει τα updates και δουλεύει.
Σε εφαρμογές navigation φαίνεται αμέσως η διαφορά και δεν είναι του ενός δευτερολέπτου.
Αρχικά δεν μoυ άρεσε καθόλου το feeling στο κράτημα αλλά μετά απο μια εβδομάδα το συνήθισα.
Κλείνοντας, σας ενημερώνω οτι μετά από 14 μερες με τίποτα δεν γυρνάω πίσω στο παλιό iphone .... και δεν έχω μετανιώσει τα 780ευρω που έδωσα.
Σχετικά με τον ανταγωνισμό δεν ειδα καθόλου το Galaxy διότι μεγαλώσαμε και δεν μπορώ να μάθω ξανά καινούργια φιλοσοφία τηλεφώνου γιατο πως ανοίγουν οι εφαρμογές, πως αλλάζουν οι γλώσσες κλπ.