Το iPhone4 έφτασε...

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Για την κεραια αναφερεται και για το proximity sensor bug που υπαρχει (ευτυχως σε ελαχιστους)=δεν σβηνει η οθονη οταν πλησιαζει στο αυτι.

Τελικά δεν φαίνεται να είναι bug.. Φαίνεται να είναι hardware flaw, όπως και η κεραία.

Η οθόνη σβήνει, αλλά κάποια στιγμή ξανα-ανάβει μόνη της ενώ δεν θα έπρεπε.. και πατιούνται κατά λάθος κουμπιά με περίεργα αποτελέσματα.

Αν ηταν hardware flaw, θα το ειχαν ολες οι συσκευες, οχι;
Μεχρι στιγμης, ελαχιστοι εχουν το προβλημα. Κατι αλλο παιζει...

Το παλιο μου HTC παλι, ακομα σκονιζεται στο ραφι....
Επειδη απλούστατα δεν τολμάς να το πουλήσεις γιατί μετά πως θα πιάνεις σήμα στο σπίτι σου (όπου ''δεν εχω καλό σήμα με το iphone 4, ειχα μια χαρα με τα προηγούμενα αλλά δεν φταιει το 4αρι αλλα η κυψέλη (το Παγκράτι και τα Καμίνια)) ;

Μην πω ότι κάθε μέρα το χρησιμοποιείς ακόμα το HTC και το βράδυ για ψυχολογικούς λόγους το βάζεις πίσω στο συρτάρι και το σκονίζεις για να νοιώθεις καλύτερα όταν μιλάς με τον Φρα.Πε.

(ελα πες τωρα για το HTC που έχω 2 χρόνια)

:p :p :p

Επειδη απλούστατα δεν τολμάς να το πουλήσεις γιατί μετά πως θα πιάνεις σήμα στο σπίτι σου (όπου ''δεν εχω καλό σήμα με το iphone 4, ειχα μια χαρα με τα προηγούμενα αλλά δεν φταιει το 4αρι αλλα η κυψέλη (το Παγκράτι και τα Καμίνια)) ;

Μην πω ότι κάθε μέρα το χρησιμοποιείς ακόμα το HTC και το βράδυ για ψυχολογικούς λόγους το βάζεις πίσω στο συρτάρι και το σκονίζεις για να νοιώθεις καλύτερα όταν μιλάς με τον Φρα.Πε.

(ελα πες τωρα για το HTC που έχω 2 χρόνια)

:p :p :p

Κοιτα, για να το χρησιμοποιησω το HTC, πρεπει να περιμενω κανενα 24ωρο για να bootαρει οπως εσυ, οποτε καλα ειναι στο ραφι του! :p

ΥΓ. Ακομα να το βγαλεις απο την ζελατινα το 4ρι,ε? :p

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Δεν ξέρω. Ίσως έχει να κάνει με τη μορφολογία του κεφαλιού ή με τον τρόπο που κρατάει ο καθένας το κινητό, κατά πόσο το έχει κοντά στο κεφάλι του ενώ μιλάει, κτλ. Είναι πολλοί παράγοντες. Αλλά αν ήταν απλά ξερά bug ή hardware flaw θα το είχαν όντως όλοι.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πάμπολλα άλλα κινητά με proximity sensor τα οποία δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Δεν ξέρω. Ίσως έχει να κάνει με τη μορφολογία του κεφαλιού ή με τον τρόπο που κρατάει ο καθένας το κινητό, κατά πόσο το έχει κοντά στο κεφάλι του ενώ μιλάει, κτλ. Είναι πολλοί παράγοντες. Αλλά αν ήταν απλά ξερά bug ή hardware flaw θα το είχαν όντως όλοι.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πάμπολλα άλλα κινητά με proximity sensor τα οποία δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Στα παμπολλα, προφανως συμπεριλαμβανεις και την πλειοψηφια των iphone 4 που δεν εχουν το προβλημα! :p

Σοβαρα παντως, ειχαν πει οτι θα το διορθωσουν. Να δουμε ποτε.

Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να υποθέσει το τι συμβαίνει με το proximity sensor. Να πω εδώ ότι το πρόβλημα μου εμφανίστηκε πρώτη φορά χτες, μετά από δύο εβδομάδες απροβλημάτιστης χρήσης. Επίσης, και οι δύο προβληματικές κλήσεις ήταν μακράς διαρκείας, ενώ σε άλλες, σύντομες κλήσεις, δεν είχα αυτό το θέμα, ούτε χτες ούτε σήμερα. Νομίζω ότι ψάχνουμε στα τυφλά. Ξαναλέω πάντως ότι το πρόβλημα δεν το θεωρώ ασήμαντο, και συγκριτικά με το θέμα της κεραίας, το βρίσκω πιο σοβαρό.

Πάντως γεγονός είναι ότι το κράξιμο που έχει φάει παγκοσμίως με το 4 δεν έχει ξανασυμβεί με τα προηγούμενα 3 μοντέλα. Οχι ένα, 3 !

Δεν ξέρω τι λάθη έχουν συμβεί, άλλαξαν κατασκευή, προμηθευτή, υλικά, βιάστηκαν να το βγάλουν, γεγονός είναι ότι τα προβλήματα υπάρχουν.

Αν κάποιοι τα δέχονται no matter cost, μεγειά τους με χαρά τους.

Αν και στο no matter cost, χωράει πολύ νερό διότι δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που έσκασαν 660 και 780 ζεστά ευρώπουλα... όλο με κάποια επιδότηση, κανά φπα, καμιά τράμπα, την έβγαλαν στο τζαμπέ σχετικά...

Πάντως γεγονός είναι ότι το κράξιμο που έχει φάει παγκοσμίως με το 4 δεν έχει ξανασυμβεί με τα προηγούμενα 3 μοντέλα. Οχι ένα, 3 !

Δεν ξέρω τι λάθη έχουν συμβεί, άλλαξαν κατασκευή, προμηθευτή, υλικά, βιάστηκαν να το βγάλουν, γεγονός είναι ότι τα προβλήματα υπάρχουν.

Αν κάποιοι τα δέχονται no matter cost, μεγειά τους με χαρά τους.

Αν και στο no matter cost, χωράει πολύ νερό διότι δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που έσκασαν 660 και 780 ζεστά ευρώπουλα... όλο με κάποια επιδότηση, κανά φπα, καμιά τράμπα, την έβγαλαν στο τζαμπέ σχετικά...

Το κραξιμο που εχει φαει ειναι δυσαναλογο με το πραγματικο προβλημα που εχει το τηλεφωνο. Απλα οταν εισαι leader, ολοι ασχολουνται μαζι σου και στα καλα και στις γκαφες γιατι περι γκαφας προκειται οταν απλα καποιος δεν σκεφτηκε να περασει μια μεμβρανη γυρω απο την κεραια για να μην γινεται γειωση...
Και οσοι το αγορασαμε ζυγισαμε τα υπερ και τα κατα και αποφασισαμε. Προτιμω ενα τηλεφωνο με το κορυφαιο λειτουργικο, απιστευτη οθονη, κορυφαια αυτονομια, ταχυτατο, ποιοτικοτατο στην κατασκευη, με εκπληκτικη καμερα και ας εχει μειωση στην ενταση του σηματος οταν το πιανω στο επιμαχο σημειο. Στην τελικη, αν δω τα ζορια, βαλω την θηκη που ΔΩΡΕΑΝ μου δινεται...
Αλλοι παλι, εχουν αλλη φιλοσοφια. Απολυτα σεβαστο...
Μην κανουμε ομως την Τριχα-Τριχια!

Το κραξιμο που εχει φαει ειναι δυσαναλογο με το πραγματικο προβλημα που εχει το τηλεφωνο. Απλα οταν εισαι leader, ολοι ασχολουνται μαζι σου και στα καλα και στις γκαφες γιατι περι γκαφας προκειται οταν απλα καποιος δεν σκεφτηκε να περασει μια μεμβρανη γυρω απο την κεραια για να μην γινεται γειωση...
Και οσοι το αγορασαμε ζυγισαμε τα υπερ και τα κατα και αποφασισαμε. Προτιμω ενα τηλεφωνο με το κορυφαιο λειτουργικο, απιστευτη οθονη, κορυφαια αυτονομια, ταχυτατο, ποιοτικοτατο στην κατασκευη, με εκπληκτικη καμερα και ας εχει μειωση στην ενταση του σηματος οταν το πιανω στο επιμαχο σημειο. Στην τελικη, αν δω τα ζορια, βαλω την θηκη που ΔΩΡΕΑΝ μου δινεται...
Αλλοι παλι, εχουν αλλη φιλοσοφια. Απολυτα σεβαστο...

Να με συμπαθάς, αλλά ακριβώς επειδή αγαπώ την apple, έχω άλλες απαιτήσεις απ' αυτήν...

Καλά, αυτό άστο καλύτερα...(και τις επιδοτήσεις τις πληρώνουμε στην ουσία κλπ....) Ασε τωρα που κλαίγονται μερικοι μερικοι και μετα τα σκάνε (και ντρέπονται κιόλας)....

Το κραξιμο που εχει φαει ειναι δυσαναλογο με το πραγματικο προβλημα που εχει το τηλεφωνο.
Θα συμφωνήσω

(μου κάνει εντύπωση πάντως πως δεν εκμεταλλεύτηκες την υπερ πάσα του ΓΔ περί ''μορφολογίας κεφαλιού'' κλπ....περίμενα κάποιο trekkie σχολιο κατ' ελάχιστον....:p)

Να με συμπαθάς, αλλά ακριβώς επειδή αγαπώ την apple, έχω άλλες απαιτήσεις απ' αυτήν...

Συμφωνοι, και εγω θα προτιμουσα να μου εδινε νεο τηλεφωνο που να μην εχει το παραμικρο προβλημα, αλλα το οτι δινει τουλαχιστον δωρεαν θηκη, δεν ειναι αρνητικο, ειδικα οταν το προβλημα της ληψης με death grip δεν ειναι τοσο ενοχλητικο στην πραγματικοτητα οσο καποιοι θελουν να το παρουσιασουν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Θα συμφωνήσω

(μου κάνει εντύπωση πάντως πως δεν εκμεταλλεύτηκες την υπερ πάσα του ΓΔ περί ''μορφολογίας κεφαλιού'' κλπ....περίμενα κάποιο trekkie σχολιο κατ' ελάχιστον....:p)

Loool!
How did I miss that?!!:flipout::flipout::flipout:

Για την κεραια αναφερεται και για το proximity sensor bug που υπαρχει (ευτυχως σε ελαχιστους)=δεν σβηνει η οθονη οταν πλησιαζει στο αυτι.

Λοιπόν μετα απο 2 εβδομάδων χρήση μπορώ να πω τα εξής:
1) Δεν έχω χάσει καμιά κλήση.
Βεβαία είναι μέσα σε μια διάφανη θήκη που έτσι και αλλιώς θα έπαιρνα γιανα το προστατέψω από τα σημάδια.
Το παλιο μου iphone απο πίσω είναι χάλια .... οπότε γιανα το προστατέψω το 4αρη το έβαλα σε θήκη.
Η διάφανη θήκη δεν αλλοιώνει καθόλου τον χαρακτήρα του τηλεφώνου και είναι αρκετά λεπτή.

Αυτό βεβαία δεν δικαιολογεί την αλαζονεία του Steevo στο πρόβλημα της κεραίας που έχουν κάποιοι αγοραστές.
Από την άλλη επειδή το τηλέφωνο πουλάει και είναι πανέξυπνος μαρκετιστας, δημοσίως δεν βλέπει το πρόβλημα.
Καλά η περιορισμένη διαθεσιμότητα ... ΤΕΡΑΣΤΙΟ marketing trick.

2) Proximity sensor .... ούτε για πλάκα, τουλάχιστον σε εμένα.

3) Αυτό που με έχει αφήσει άφωνο είναι η ανάλυση της οθόνης καθώς οι εικόνες είναι ποιο καθαρές και 3διαστατες.
Το παλιο μου iphone ειναι σαν έχει πάνω ζελατίνα (πέπλο).

Καλά στο θέμα ταχύτητα ειναι πολυ μπροστα.
Ακομη και Cydia μολις ανοίξεις και πατήσεις στο menu δεν περιμένεις να φορτώσει τα updates και δουλεύει.
Σε εφαρμογές navigation φαίνεται αμέσως η διαφορά και δεν είναι του ενός δευτερολέπτου.

Αρχικά δεν μoυ άρεσε καθόλου το feeling στο κράτημα αλλά μετά απο μια εβδομάδα το συνήθισα.

Κλείνοντας, σας ενημερώνω οτι μετά από 14 μερες με τίποτα δεν γυρνάω πίσω στο παλιό iphone .... και δεν έχω μετανιώσει τα 780ευρω που έδωσα.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό δεν ειδα καθόλου το Galaxy διότι μεγαλώσαμε και δεν μπορώ να μάθω ξανά καινούργια φιλοσοφία τηλεφώνου γιατο πως ανοίγουν οι εφαρμογές, πως αλλάζουν οι γλώσσες κλπ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κάνεις την τρίχα-τριχιά όταν τιμολογείς 780 ευρώ ένα κινητό τηλέφωνο. Τι λες τώρα;
Οταν αγοράζεις ferrari δεν έχεις απαίτηση να είναι τέλειο ΣΕ ΟΛΑ;

Και επειδή έχουμε χάσει την μπάλα με τα ευρώ γενικώς, θυμίζω ότι μιλάμε για 265.000 δρχ. εν έτη 2010 που υπάρχει τεράστια ποικιλία συσκευών και όχι το 1993 που αναγκαστικά τα έσκαγες γιατί δεν υπήρχαν μοντέλα.