Το iPhone4 έφτασε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κάνεις την τρίχα-τριχιά όταν τιμολογείς 780 ευρώ ένα κινητό τηλέφωνο. Τι λες τώρα;
Οταν αγοράζεις ferrari δεν έχεις απαίτηση να είναι τέλειο ΣΕ ΟΛΑ;

Και επειδή έχουμε χάσει την μπάλα με τα ευρώ γενικώς, θυμίζω ότι μιλάμε για 265.000 δρχ. εν έτη 2010 που υπάρχει τεράστια ποικιλία συσκευών και όχι το 1993 που αναγκαστικά τα έσκαγες γιατί δεν υπήρχαν μοντέλα.

Ειπαμε, διαφορετικη φιλοσοφια. Αν περιμενεις οτι θα βρεις ενα κινητο smartphone, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΙΜΗΣ, που να ειναι ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΑ, good luck with that...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κάνεις την τρίχα-τριχιά όταν τιμολογείς 780 ευρώ ένα κινητό τηλέφωνο. Τι λες τώρα;

Και επειδή έχουμε χάσει την μπάλα με τα ευρώ γενικώς, θυμίζω ότι μιλάμε για 265.000 δρχ. εν έτη 2010 που υπάρχει τεράστια ποικιλία συσκευών και όχι το 1993 που αναγκαστικά τα έσκαγες γιατί δεν υπήρχαν μοντέλα.

Γιγα για το περίφημο Qtek ποσά είχαμε δώσει το .... ?
Πόσο τα πουλήσαμε ?

Και εγω τα περισσοτερα ever λεφτα για κινητο εχω δωσει για το HTC 3300 (πανω απο 600 ευρω) και μαλιστα "κασερι"... Το ειχα βαλει αγγελια για το 1/3 της τιμης χωρις τυχη... Τρελη απαξιωση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Γιγα για το περίφημο Qtek ποσά είχαμε δώσει το .... ?
Πόσο τα πουλήσαμε ?

Είχαμε εναλλακτική τότε και δεν το ξέραμε; Οταν παίζαμε με touch σε 3.5" τότε οι άλλοι έπαιζαν με τις κλασσικές οθονούλες.

Κι επειδή έχεις απαίτηση; Συμβαίνει κιόλας;
Κοίτα κακομοίρη μου μην πάς και πάρεις καμιά ferrari...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Είχαμε εναλλακτική τότε και δεν το ξέραμε; Οταν παίζαμε με touch σε 3.5" τότε οι άλλοι έπαιζαν με τις κλασσικές οθονούλες.

Είχαμε να μην δώσουμε 800 ευρώ :flipout:
Ποσο τα πουλήσαμε?

ΜΗΔΕΝ !!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Είχαμε να μην δώσουμε 800 ευρώ :flipout:
Ποσο τα πουλήσαμε?

ΜΗΔΕΝ !!!!

Μόνο εγώ στάθηκα τυχερός δηλαδή και πούλησα το Qtek.... Πάλι καλά!!!

Πάντως να ξεκαθαρίσουμε κάτι :

Άλλο οι χρήστες των iPhone και άλλο οι χρήστες των mac υπολογιστών !!

Οι 1οι είναι πολλαπλάσιοι κ μερικοί δεν έχουν καν σχέση καλή με υπολογιστές.

Οπότε όσοι έχουν iPhone δεν σημαίνει ότι είναι κ macάδες.

-bye-

Εμενα δυο μερες στην παλληνη, ανεβοκατεβαινε το 3g σημα σαν παλαβο ανεξαρτητως του πως το κρατουσα..
Αφου νομισα μηπως εφταιγε κατι απο τα προγραμματα του cydia τα οποια και ξηλωσα. Τελικα, εφτιαξε μονο του...