Το iPhone4 έφτασε...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Α, γιαυτο δεν ξυπνησες τις προαλλες.. Επρεπε να στο ειχα εξηγησει, my fault!

:p

Αφου τα ξες, θελω μασημενη τροφη tm :p

Μια ερωτηση σφηνα:

Σκαλιζα της γυναικας μου το κινητο, κατω εκει με το μουλτι τασκ μπαρ που εμαθα παραπανω, και στο εικονιδιο το ipod, πατησα κατι και εβγαλε στην οθονη πανω, και διπλα απο την μπαταρια, ενα λουκετο, με ενα κυκλικο βελος γυρω του.

Κατι σαν οτι κλειδωσα την περιστροφη της οθονης.

Πως να το επαναφερω βρε παιδες ?

Ποιο (το εικονιδιο του ipod), και που ? (στο μουλτιτασκμπαρ?)

νομιζω τη μουλτιτασκ μπαρα τη συρεις αριστερα και εμφανιζονται τα ιποντ κοντρολς και το λουκετο ...

δεν εχω os 4 ακομα ομως οποτε

απο το youtube ...

A κατάλαβα.

Πάντως μετά ακριβώς από 3 χρόνια έχει γίνει ολίγον τι κουραστικό το παχνιδάκι "κλέφτες-αστυνόμοι". Ξεκίνησε με ενδιαφέρον αλλά πρέπει να πηγαίνουμε παρακάτω να μαθαίνουμε νέα πράγματα, από το να ψάχνουμε πότε και αν έγινε jailbreak το νέο firmware...

Αντε να βγει κανάς καλός ανταγωνιστής να τελειώνουμε. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο S2 ....

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

A κατάλαβα.

Πάντως μετά ακριβώς από 3 χρόνια έχει γίνει ολίγον τι κουραστικό το παχνιδάκι "κλέφτες-αστυνόμοι". Ξεκίνησε με ενδιαφέρον αλλά πρέπει να πηγαίνουμε παρακάτω να μαθαίνουμε νέα πράγματα, από το να ψάχνουμε πότε και αν έγινε jailbreak το νέο firmware...

Αντε να βγει κανάς καλός ανταγωνιστής να τελειώνουμε. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο S2 ....
Σ' αυτο συμφωνω και εγω,εχει καταντησει βαρετο πλεον...
Τι ειναι το S2;