Το iPhone4 έφτασε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πάντως παιδιά αν δεν υπήρχε τo iphone ακόμα με 450Mhz επεξεργαστή θα ήμασταν και HTC.

Ακριβως, δεν αντιλέγει κανεις οτι η apple επισπευσε τις διαδικασίες, ευχαριστουμε την Apple που ξυπνησε τον ανταγωνισμό και ελπίζουμε να ξυπνησει και η ιδια του χρονου γιατι η htc ψαλιδισε την διαφορά και εχει περισσοτερους απο 1 αξιόλογους παίχτες στην αγορά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

[FONT=&quot]http://www.slashgear.com/samsung-ga...z-720p-super-amoled-display-and-more-0592814/

@Φρα.Πε. : εχω ψυχικά τραύματα από Qtek.....
[/FONT]

χαχα ξέχασε τα αυτά, πέρασαν ανεπιστρεπτί.....

Μάλλον το highend του S2 σε τραβάει περισσότερο αλλα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι ειναι πολύς ο καιρός!!!!

Η 4.0.1 μπορει να "σπασει" και τωρα. Αν θες να παραμεινει "σπασμενο" το τηλ, μην κανεις ακομα αναβαθμιση σε 4.1 ή 4.0.2..

οκ παιδιά ευχαριστώ.

Μια τελευταία ερώτηση ακόμα,
αξίζει να κάνεις τις αναβαθμίσεις λογισμικού της apple και να περιμένεις πότε θα βγει το jailbreak ή είναι προτιμότερο να παραμείνεις με την αρχική έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου για να μπορείς να κάνεις jailbreak?

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

οκ παιδιά ευχαριστώ.

Μια τελευταία ερώτηση ακόμα,
αξίζει να κάνεις τις αναβαθμίσεις λογισμικού της apple και να περιμένεις πότε θα βγει το jailbreak ή είναι προτιμότερο να παραμείνεις με την αρχική έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου για να μπορείς να κάνεις jailbreak?

Αυτό δεν μπορεί να στο απαντήσει κανένας Δημήτρη.
Εξαρτάται από το τί προσφέρει η νεότερη έκδοση και αν αξίζει ώστε να χάσεις το jb,
από το αν εσύ θες να βάζεις σπασμένες εφαρμογές δωρεάν κλπ κλπ

Εγώ πάντως επιμένω να λέω ότι, το jailbreak στο iPhone, το κάνουμε κατά 99% μόνο για σπασμένες εφαρμογές...

Εγώ πάλι δεν έχω πλέον ούτε μία σπασμένη εφαρμογή.
Αντιθέτως έχω σκάσει ένα σωρό λεφτά για εφαρμογές του cydia store, οι οποίες και δίνουν άλλη διάσταση στο κινητό μου.
Θα μπορούσε βέβαια πολλές από αυτές να τις είχε η ίδια η apple, αλλά ως παλιός Mac user έχω αποδεχτεί τις παραξενιές της....