Το iPhone4 έφτασε...

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Ξερει κανεις αν υπαρχει επισκευη και ποσο κοστιζει ??
Θα κλαψει κοσμακης......

230e ειπαν σε φίλο μου απο vodaphone... τωρα αν ισχύει ή ηταν φοβέρα τυπου "προσεχε το" δε ξέρω...

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

230e ειπαν σε φίλο μου απο vodaphone... τωρα αν ισχύει ή ηταν φοβέρα τυπου "προσεχε το" δε ξέρω...

Τζουζει και τοσο....
Εκτος αμα βγει η εφαρμογη igravity που θα μενει το κινητο στον αερα. :cool4:

Λογικά κάπου τόσο θα 'ναι..
Μην πώ και πάλι καλά απο την στιγμή που έχει και μπόλικη δουλειά για να βγεί η οθόνη..
Στο προηγούμενο 3g και 3gs τόσο περίπου έπαιζε.
Το πίσω μέρος το αλλάζετε και μόνοι σας,σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο.

Ναι ρε Γιάννη.. Επειδή δεν τα φτάνουν οι αλεπούδες σπάνε τα άτιμα.. :flipout:

Καλα , το τι λαλακες υπαρχουν στο κοσμο δε λεγεται...
Εγω 4 iphone εχω αλλαξει, ακομη εχει η γυναικα μου το πρωτο 2G , και δεν εχουν παθει τιποτα.
Αμα εισαι απροσεκτος...:music-smiley-005:

Άσχετο, microsim adapter που χρειάζομαι άμεσα από που μπορώ να αγοράσω; Ξέρει κανείς; Έχουν τα vodafone shop, γερμανός κλπ;

αν αγοραζουν 200 ευρω νομιζω τιμη πωλησης στα 250 ... 300 το πολυ επρεπε να ειναι ...

και παλι αν το αγοραζουν 300 -350 - 400 (? ) να πω 400 660 πωληση ειναι πολυ ...

Απλώς να ενημερώσω πως το κέρδος για τους αυτούς που έχουν καταστήματα franchise είναι μικρότερο απο οποιοδήποτε άλλο προιόν στο κατάστημα τους..

Αν θυμάμαι καλά γύρω στο 5%.
Επομένως αυτή η τιμή μου φαίνεται υπερβολική..

Παιδιά δεν έγινα κατανοητός μάλλον, μιλάω για την πρώτη τιμή που εισαγεται στην Ελλάδα, κακώς έγραψα για cosmote/vodaphone. Tο είδα με τα μάτια μου και δεν μιλάω για τπτ refurbished κλπ προιόντα, καινούργια του κουτιού. Τώρα το πόσο φεύγει για τους dealers είναι άλλο θέμα. Η πρώτη τιμή που έχει το iphone στην Ελλάδα είναι κάτι πιο κάτω από 200 ευρώ.

Κατανοητός έγινες..
Απλά όταν κοστίζει στην Apple για τα ανταλλακτικά 150 ευρώ πες,τι ακριβώς κέρδος έχει σε σχέση με το τιμολόγιο που είδες??

Δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση για το αν είναι αλήθεια αυτά που λέω ή όχι.Εσύ και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, όπως μια είδηση στο internet ότι πχ. το iphone κοστίζει 500 ευρώ στην apple. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αμφισβητείς κάτι μόνο και μόνο επειδή διάβασες κάτι ενώ εγώ το είδα μιας και είχα πρόσβαση στα παραπάνω τιμολόγια , πάω πάσσο.
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βγάλω φωτοτυπία για να κάνω κάποιους να πειστούν για κάτι από το οποίο στη τελική δεν έχω κανένα ώφελος.

Συζήτηση κάνουμε.
Απο κει κ έπειτα μου κάνει τρομερή εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά κόστους/τιμής πωλησης και κέρδους.
Τίποτα άλλο.

Λες να μην έπαθα το ίδιο μόλις το είδα? Αλλά από την άλλη όταν στην Αμερική έχει 300+ dollars τιμή πώλησης, πόσο να τους κοστίζει αρχική? Απλώς στην Ελλάδα και λογικά και σε άλλες χώρες με χαμηλή καταναλωτική συνείδηση η κάθε εταιρία παίρνει το μέγιστο κέρδος από το κάθε προιον που πουλάει, αφού εμείς τα αγοράζουμε. Δεν λέω ότι το κάθε iphone δεν τα αξίζει τα λεφτά του, αυτό το κρίνει ο καθένας διαφορετικά ανάλογα με το πόσο εύκολα βγάζει τα 650 ευρώ.