Το iPhone4 έφτασε...

300$ με συμβόλαιο 2 χρόνων όμως και μερίδιο η apple απο την T-mobile..
Τέλος πάντων,τουλάχιστον είμαστε ευχαριστημένοι απο αυτό.

Λες να μην έπαθα το ίδιο μόλις το είδα? Αλλά από την άλλη όταν στην Αμερική έχει 300+ dollars τιμή πώλησης, πόσο να τους κοστίζει αρχική? Απλώς στην Ελλάδα και λογικά και σε άλλες χώρες με χαμηλή καταναλωτική συνείδηση η κάθε εταιρία παίρνει το μέγιστο κέρδος από το κάθε προιον που πουλάει, αφού εμείς τα αγοράζουμε. Δεν λέω ότι το κάθε iphone δεν τα αξίζει τα λεφτά του, αυτό το κρίνει ο καθένας διαφορετικά ανάλογα με το πόσο εύκολα βγάζει τα 650 ευρώ.

Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κάτι που λες ότι είδες με τα ίδια σου τα μάτια. Απλώς να σου θυμίσω ότι οι τιμές της συσκευής είναι πάνω-κάτω στανταρισμένες σε όλη την Ευρώπη, και οι εδώ τιμές δεν διαφέρουν δραματικά από της Ιταλίας π.χ.

Στη δε Αμερική, που ανάφερες, η συσκευή πωλείται 199$, με την υποχρέωση όμως να υπογράψεις διετές συμβόλαιο με την AT&T. Αν βάλεις τα νούμερα κάτω, θα δεις ότι μπορεί να κοστίζει και φτηνότερα στην Ευρώπη τελικά.

Ωραία ιδέα το αυτοκόλλητο φύλλο αλουμινίου πίσω... Κρύβει και τα ραγίσματα σε περίπτωση σπασίματος. Και μαύρο αλουμίνιο να ήταν πάλι μια χαρά. Αλλά σε επίσημη έκδοση με το μηλαράκι πίσω.

Βρε παιδια μια απορια.
Συναδελφος παρελαβε iPhone 4 , του το ενεργοποιησα στο Laptop του , ριξαμε μεσα τραγουδια , φωτο , Ringtones και ολα καλα!!!!!!
Σημερα ομως πηγαινοντας να προσθεσουμε επιπλεον φωτο στο κινητο εμφανιστηκε ενα προβλημα!
Καναμε κανονικα την διαδικασια μεσω Itunes , δηλαδη βαλαμε τον φακελο με τις νεες φωτο στον ολικο φακελο του υπολογιστη και οχι μονο δεν συγχρονιστηκε , αλλα εχασε και αυτες που ειχε!
Την διαδικασια την ΞΕΡΩ!!!!
Βαζεις κατι στον φακελο του υπολογιστη=Μπαινει και στο iPhone , βγαζεις κατι απο τον υπολογιστη=Βγαινει και απο το Iphone!
Ουτως η' αλλως το ξερω το Itunes αρκετα καλα γιατι εχω και εγω Iphone και το δουλευω!
Αυτο ειναι το ενα θεμα!
Το αλλο ειναι το εξης:
Μπορει να παντρεψει και τον υπολογιστη της δουλειας του με το τηλεφωνο (εννοειται με το ιδιο περιεχομενο) και να τον χρησιμοποιει στην δουλεια του, αντι να τα κανει ολα στο σπιτι με το Laptop που το ειχε πρωτοξεκινησει?
Αν γινεται με ποιον τροπο τον ''Παντρευουμε'' το iPhone του με το Pc της δουλειας του?
Σιγουρα εχουν ξανααπαντηθει αυτα αλλα δεν τα βρηκα πουθενα!!!!
Σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

Μου την εχει σπασει που ανοιγω σελιδα στο ιντερνετ και αφου ξαναφορτωσει την σελιδα , μου δειχνει αρχαιες ειδησεις.
Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

Εχω τρελλαθει να βλεπω στο contra.gr οτι ο Μπαγεβιτς παραιτηθηκε :flipout:

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Κακός επιμένεις Μιχάλη. Εγώ πχ ο λόγος που έχω κάνει jb και θα κάνω και στο 4 είναι γιατί έχω αγοράσει από το Cydia το MobileLog που σε ενημερώνει ηχητικά όταν έχει αναπάντητη που δεν έχει δει και επίσης σε αφήνει να σβήσεις επιλεκτικά κλήσεις από το call log. Επίσης έχω βάλει και το Flashlight από το Cydia που είναι ο πιο δυνατός "φακός" σε ένταση που έχω δει (δωρεάν κι όλας). ΟΚ φακό μπορεί να βρω και άλλον δυνατό αλλά μόνο και μόνο για το MobileLog αξίζει να το κάνω jb ξανά. Εκτός αν αποφασίσουν και βάλουν την εφαρμογή τους στο AppStore...
Απο καταναλωση μπαταριας με το mobilelog πως παει;

Απο καταναλωση μπαταριας με το mobilelog πως παει;

Δεν το έχω κάνει jb ακόμα για να σου πω αλλά γιατί να έχει θέμα; Έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα;

Πω πω ρε παιδί μου , με αυτούς του απλάκηδες .. απλά δε μπορείς να κάνεις μαζί τους ...:p

Έχουν την απάντηση και τη λύση έτοιμη

Κάτοχος του 4 (τσάμπα έ) για να τους την λέω με πειστήρια ...
(δε μπορείς να κατηγορείς ένα
προιόν με βάση όσα έχεις διαβάσει χωρίς να το έχεις δοκιμάσει και μόνος σου ...)
αν είσαι κάτοχος η απόψη σου όσο ναναι έχει μια βαρύτητα ... :grandpa:

τεσπά τους έλεγα για την αναφορά παράδοσης (περίμενα απάντηση του στυλ jb και κάποιο app) αμ δε ....

Η απάντηση

Όσοι έχουν voda ... (εγώ πχ και παίζει)
Στην αρχή του μηνύματος γράφεις *#

Για cosmote ...
αν θυμούνται καλά *0# , δξ αν παίζει

για wind ...
επίσης αν θυμούνται *ΝΟΤ# , επίσης δξ αν παίζει

Δοκιμάστε το

Last edited:

Δεν το έχω κάνει jb ακόμα για να σου πω αλλά γιατί να έχει θέμα; Έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα;
Τελικα το εβαλα και οχι δεν εχει με την μπαταρια θεμα,απλα οταν σε ρωτησα
δεν το ειχα.:2thumb22sup:

Πω πω ρε παιδί μου , με αυτούς του απλάκηδες .. απλά δε μπορείς να κάνεις μαζί τους ...:p

Έχουν την απάντηση και τη λύση έτοιμη

Κάτοχος του 4 (τσάμπα έ) για να τους την λέω με πειστήρια ...
(δε μπορείς να κατηγορείς ένα
προιόν με βάση όσα έχεις διαβάσει χωρίς να το έχεις δοκιμάσει και μόνος σου ...)
αν είσαι κάτοχος η απόψη σου όσο ναναι έχει μια βαρύτητα ... :grandpa:

τεσπά τους έλεγα για την αναφορά παράδοσης (περίμενα απάντηση του στυλ jb και κάποιο app) αμ δε ....

Η απάντηση

Όσοι έχουν voda ... (εγώ πχ και παίζει)
Στην αρχή του μηνύματος γράφεις *#

Για cosmote ...
αν θυμούνται καλά *0# , δξ αν παίζει

για wind ...
επίσης αν θυμούνται *ΝΟΤ# , επίσης δξ αν παίζει

Δοκιμάστε το

Γνωστά αυτά που γράφεις, παρ' όλα αυτά υπάρχει όντως και εφαρμογή που το κάνει αυτόματα. Και θέλει όντως jb γιατί είναι μέσω Cydia και λέγεται iPhoneDelivery.

Κάτι τέτοιο θες αν κατάλαβα καλά; Ή απλά ήταν ρητορικό το ερώτημά σου;

Το αναφέρω για όποιον θεωρεί π.χ σημαντική την αναφ. παράδοσης
αλλά δε θέλει (ή δε ξέρει) να κάνει jb.
Χώρια το γεγονός ( αν θυμάμαι καλά ) ότι το app της παράδοσης
έχει θέμα με το facetime ;

4.1 παιζουν ρολόι και τα 2. Στην 4.01 υπήρχε θέμα.

Υπαρχουν 2 στην οικογενεια.
4.01 κανενα προβλημα. (jailbreaked)
4.1 προβλημα . (non jailbreaked)

Αντε βγαλε ακρη.
Μαλλον δεν ειναι θεμα εκδοσης.