Βασίλης Μ.
Senior Member
300$ με συμβόλαιο 2 χρόνων όμως και μερίδιο η apple απο την T-mobile..
Τέλος πάντων,τουλάχιστον είμαστε ευχαριστημένοι απο αυτό.
Τέλος πάντων,τουλάχιστον είμαστε ευχαριστημένοι απο αυτό.
Λες να μην έπαθα το ίδιο μόλις το είδα? Αλλά από την άλλη όταν στην Αμερική έχει 300+ dollars τιμή πώλησης, πόσο να τους κοστίζει αρχική? Απλώς στην Ελλάδα και λογικά και σε άλλες χώρες με χαμηλή καταναλωτική συνείδηση η κάθε εταιρία παίρνει το μέγιστο κέρδος από το κάθε προιον που πουλάει, αφού εμείς τα αγοράζουμε. Δεν λέω ότι το κάθε iphone δεν τα αξίζει τα λεφτά του, αυτό το κρίνει ο καθένας διαφορετικά ανάλογα με το πόσο εύκολα βγάζει τα 650 ευρώ.
Μια ερώτηση ,
το geotagging στην φωτογραφική θέλει σύνδεση με Internet
ή όχι ;
Απο καταναλωση μπαταριας με το mobilelog πως παει;Κακός επιμένεις Μιχάλη. Εγώ πχ ο λόγος που έχω κάνει jb και θα κάνω και στο 4 είναι γιατί έχω αγοράσει από το Cydia το MobileLog που σε ενημερώνει ηχητικά όταν έχει αναπάντητη που δεν έχει δει και επίσης σε αφήνει να σβήσεις επιλεκτικά κλήσεις από το call log. Επίσης έχω βάλει και το Flashlight από το Cydia που είναι ο πιο δυνατός "φακός" σε ένταση που έχω δει (δωρεάν κι όλας). ΟΚ φακό μπορεί να βρω και άλλον δυνατό αλλά μόνο και μόνο για το MobileLog αξίζει να το κάνω jb ξανά. Εκτός αν αποφασίσουν και βάλουν την εφαρμογή τους στο AppStore...
Απο καταναλωση μπαταριας με το mobilelog πως παει;
Τελικα το εβαλα και οχι δεν εχει με την μπαταρια θεμα,απλα οταν σε ρωτησαΔεν το έχω κάνει jb ακόμα για να σου πω αλλά γιατί να έχει θέμα; Έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα;
Πω πω ρε παιδί μου , με αυτούς του απλάκηδες .. απλά δε μπορείς να κάνεις μαζί τους ...
Έχουν την απάντηση και τη λύση έτοιμη
Κάτοχος του 4 (τσάμπα έ) για να τους την λέω με πειστήρια ...
(δε μπορείς να κατηγορείς ένα
προιόν με βάση όσα έχεις διαβάσει χωρίς να το έχεις δοκιμάσει και μόνος σου ...)
αν είσαι κάτοχος η απόψη σου όσο ναναι έχει μια βαρύτητα ... :grandpa:
τεσπά τους έλεγα για την αναφορά παράδοσης (περίμενα απάντηση του στυλ jb και κάποιο app) αμ δε ....
Η απάντηση
Όσοι έχουν voda ... (εγώ πχ και παίζει)
Στην αρχή του μηνύματος γράφεις *#
Για cosmote ...
αν θυμούνται καλά *0# , δξ αν παίζει
για wind ...
επίσης αν θυμούνται *ΝΟΤ# , επίσης δξ αν παίζει
Δοκιμάστε το
Χώρια το γεγονός ( αν θυμάμαι καλά ) ότι το app της παράδοσης
έχει θέμα με το facetime ;
4.1 παιζουν ρολόι και τα 2. Στην 4.01 υπήρχε θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.