Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παυλο Τ33 ειναινεκεινο στο βαθος?
Εχουμε ενα πανυγηρι αυριο, αλλα θα προσπαθησω να ερθω για μια βολτα να δω αυτα τα μικρουλια. Ολο f16 και phantom τα βαρεθηκα :flipout:

Παύλο εγώ χωράω μέσα σε αυτά τα κουνούπια ?
Ούτε γράμμα δεν στέλνω !

Πανέμορφα αλλά τα φοβάμαι τα άτιμα.

Νεκ αν έρθεις αύριο ζήτησε από τον πρόεδρο μια πτήση εθισμού από μένα, εγώ πιθανώς να λείπω λόγω άλλων υποχρεώσεων που έχω.
Κώστα είναι αξιόπιστα, αν και δεν σου γεμίζουν το μάτι. Για το αν χωράς μέσα, λίγο δύσκολο, αλλά με λίγη προσπάθεια τα καταφέρνεις. Άσε που δεν θα σε έπαιρναν και στην Ικάρων λόγω ύψους..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου στειλανε ενα περιοδικο " Makita Planet" (127 σελιδων) κι ακομα κλαιω 😛
Τι μηχανηματα! Και τι τιμες!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νεκ αν έρθεις αύριο ζήτησε από τον πρόεδρο μια πτήση εθισμού από μένα, εγώ πιθανώς να λείπω λόγω άλλων υποχρεώσεων που έχω.
Κώστα είναι αξιόπιστα, αν και δεν σου γεμίζουν το μάτι. Για το αν χωράς μέσα, λίγο δύσκολο, αλλά με λίγη προσπάθεια τα καταφέρνεις. Άσε που δεν θα σε έπαιρναν και στην Ικάρων λόγω ύψους..

Στο ύψος οριακά είμαι μέσα.
Στο βάρος όμως άστα να πάνε ..........!
https://sites.google.com/site/stratiotikes/home/ta-mystika-sta-ygeionomika

Καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας.

Μου αφησε ο αρχιμαστορας (που περναει το φυσικο αεριο) για το Σαββατοκυριακο το κατεδαφιστικο Μακιτα για να παιξω :)

Αυτο μου ειπε οτι το εχει πανω απο δεκα χρονια!!

40853545733_cdd0d76852_b.jpg

40853544643_d45f2cec10_c.jpg

40853545013_897615fd0f_z.jpg

Αγριο πραμα :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

μιλα μωρε.

Αφού δεν προσέχεις τα νήματα... Τα περνάς στο ντούκου.
Μπλέ ήταν αρχικά, όχι κόκκινο. Όταν στερεοποιήθηκε το υγρό γυαλί έκοψα με την κορδένα τα ξύλα που προεξείχαν κι έφτιαξα το μπλέ μπώλ.
Τα ξύλα που περισσεψαν, αυτά που αφαίρεσα με την κορδέλα, για να μην τα πετάξω τα έβαλα σε μιά λίμπα και τους έριξα λίγο πορτοκαλί υγρό γυαλί.
Έτσι για το χαβαλέ...

Attachments

• IMG_1198.jpg
    IMG_1198.jpg
    295 KB · Views: 64
  • IMG_1202.jpg
    IMG_1202.jpg
    294.1 KB · Views: 64
Καλημέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περί φρούτων ο λόγος...
Παίρνω πάσα από τον φρουτοσυλλεκτη του Χιώτη.
Μια βόλτα στο χωριό και από την μια και μοναδική κερασιά που έχω μάζεψα στα βιαστικά γύρω στα 15 κιλά κεράσια . Έχουν μείνει πάρα πολλά ακόμα αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο.
Ένα δείγμα στην φώτο. Και είναι χωρίς φάρμακα.
da96070b59deb95fbd00ad9d511bf1a5.jpg

Από τα αγαπημένα μου φρούτα. Έχουμε & εδώ στην Πάτρα μια όμορφη ποικιλία (Καστρίτσι) & με όμορφη γιορτή κάθε χρόνο.
Καλοφαγωτα Θείο.