Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ωραια τα κερασια, το σκουλικι ομως μεσα ειναι? Γιατι χωρις ραντισμα ειναι πολυ καλο για να ναι αληθινο.

Αν είχαν σκουλήκι δεν θα έπρεπε να επηρεαστεί εξωτερικά;
Αν είχε θα φαινόταν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι κεράσι είναι αυτό Πάμπλο που είναι τόσο πρώιμο;
Τα καλύτερα κεράσια που έχω φαλει στη ζωή μου είναι μια ποικιλία που λέγεται Mπίγκαρο Βαλν ή σκέτο Βάν.
Πολύ σοάνια, δεν τα έχω βρεί ποτέ σε κατάστημα, πάντα πηγαίνω και τα παίρνω απ´ τον παραγωγό, 10-15 καφάσια τη φορά.
Είναι μαύρα, πολύ μεγάλα, πολύ τραγανά και πεντάγλυκα.
Φέτος αγόρασα και φυτώρια και φύτεψα στο χωριό. Κεντρωμένα σε αγριοκεραδιά ή σε μαχλέπι.
Να δούμε όμως αν θα ευδοκιμηλσουν εκει που είμαι εγώ γιατί είμαι χαμηλά, κοντά στη θάλασσα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αν είχε θα φαινόταν.

Όχι Παύλο. Πολλά από έξω τα βλέπεις τέλεια & μέσα έχουν.....μεζέ.

Αν είχε θα φαινόταν.

Το σκουλικη εχει μπει πριν γινει το κερασι, στο κουκουτσι.

Το οικόπεδο στο χωριό είναι μοιρασμένο με την αδερφή μου, και πριν χρόνια είχε φυτέψει ο πατέρας μου από μια κερασιά στον καθένα. Η δική δυστυχώς δεν ευδοκιμησε και πέρυσι ξεράθηκε, αλλά της αδερφής μου έγινε θηρίο, ίσως γιατί πέφτει πολύ νερό σε εκείνο το σημείο από τα όμβρια. Κάθε χρόνο τρελαίνεται στην παραγωγή και μάλιστα πρώιμα και πολύ γλυκά.
Τώρα για τυχόν σκουλήκι, ιδέα δεν έχω. Έχει βέβαια ένα 5% χαλασμένα - σάπια και αν δεν τα μαζέψω το ποσοστό ανεβαίνει.

Ο δικός μου τρόπος κατανάλωσης Παύλο είναι: Δαγκώνω το μισό χωρίς το κουκούτσι και το κρατάω στα δόντια ...ελέγχω το άλλο μισό και αν είναι καθαρό τα τρώω και τα δύο αφού φτύσω το κουκούτσι βέβαια :flipout:-bye-

Καλημερα παιδια.
Καλη Κυριακη!
Παιδια εγω εχω μια κερασια θηριο που γινεται κατασπρη απο ανθο αλλα δεν δενει κερασια.
Ισχυει πως θελει δευτερο δεντρο διπλα της? Οπως τα ακτινιδια πχ?

Καλημερα παιδια.
Καλη Κυριακη!
Παιδια εγω εχω μια κερασια θηριο που γινεται κατασπρη απο ανθο αλλα δεν δενει κερασια.
Ισχυει πως θελει δευτερο δεντρο διπλα της? Οπως τα ακτινιδια πχ?

Ισχύει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβώς δ'ιπλατης αλλά κάπου κοντά.
Καλημέρα.

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή.
Αναβίωση της μάχης των Οχυρών 12-5-19
701fac7ca4b2542893eec6e89ebaa45d.jpg
d77c5cd7adf43bee7cc24306ef85cac4.jpg

Πολυ κοσμος!!

Ειναι ευχαριστο και κυριως ελπιδοφορο να βλεπεις εναν λαο που οχι μονο δεν ξεχνα αλλα τιμα την ιστορια του και τις θυσιες των ηρωων του.