Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δοκιμάζω διάφορα modes του laser προσπαθώντας να καταλάβω πως ακριβώς συμπεριφέρετε. Λίγο από δω, λίγο από κει όμως, θα γίνω και σχεδιαστής στο τέλος. :flipout:
Κουράστηκα όμως τώρα, πάω καμια βόλτα...

Attachments

• IMG_1180.jpg
    IMG_1180.jpg
    132.2 KB · Views: 173
Στο κάτω φαίνεται σαν να μην έχει εστιάσει σωστά το laser.
Το εστιάζεις ή το ξεχνάς;

Ιδια εστιαση με το πανω εχει, απλα στο κατω σχεδιο το εχει ρυθμισει ωστε αφησει παραπανω χρονο να καψει.
Εκτος και εαν το ξυλο στο κατω μερος ειναι πετσικαρισμενο λιγο και χανεται το focus της δεσμης του λειζερ.

Όπως είπα κάνω δοκιμές. Κανένα δεν είναι ίδιο μα το άλλο.
Κι έχει δίκιο ο Μιχάλης, απλά στο δεύτερο ήταν μικρή η ταχύτητα περάσματος της δέσμης απ´ το κάθε σημείο.

Σε κάθε περίπτωση καλά το πας Μπάμπη...σε ένα μήνα θα είσαι άλλο επίπεδο...!!!

Μπα, δε νομίζω οτι χρειάζεται ν´ασχοληθεί κάποιος τόσο πολύ, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις.
Στην αρχή βλέπεις τις βασικές λειτουργίες του μηχανήματος, μετά από κάποιες δοκιμές αποασίζεις με ποιό/ποιά πρόγραμμα/ματα θα δουλεύεις, και λίγο εξοικίωση με τις διαφορετικές ρυθμίσεις κάθε φορά.
Αν και για να είσαι απόλυτα βέβαιος καλό είναι, πρίν ξεκινήσεις κάποια χάραξη ή κοπή, να κάνεις κι ένα δοκιμαστικό.
Τώρα όμως επειδή είναι λίγο "καινούριο κοσκινάκι μου..." όπου βρώ ξύλο το καίω... Έχω ανεβάσει κατακόρυφα τις τιμές της αιθαλομίχλης στην περιοχή. :flipout:
Τώρα το απόγευμα, επειδή λυπόμουν να πετάξω ό,τι απέμεινε απ´το μπωλάκι που έφτιαξα με υγρό γυαλί και ξύλο, του χάραξα στο κέντρο μια μαστοράτζα και του έβαλα πλάτη υγρό γυαλί μήπως και κρεμαστεί σε κανένα τοίχο.

attachment.php

Attachments

• IMG_1186.jpg
    IMG_1186.jpg
    250.6 KB · Views: 155
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπα, δε νομίζω οτι χρειάζεται ν´ασχοληθεί κάποιος τόσο πολύ, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις.
Στην αρχή βλέπεις τις βασικές λειτουργίες του μηχανήματος, μετά από κάποιες δοκιμές αποασίζεις με ποιό/ποιά πρόγραμμα/ματα θα δουλεύεις, και λίγο εξοικίωση με τις διαφορετικές ρυθμίσεις κάθε φορά.
Αν και για να είσαι απόλυτα βέβαιος καλό είναι, πρίν ξεκινήσεις κάποια χάραξη ή κοπή, να κάνεις κι ένα δοκιμαστικό.
Τώρα όμως επειδή είναι λίγο "καινούριο κοσκινάκι μου..." όπου βρώ ξύλο το καίω... Έχω ανεβάσει κατακόρυφα τις τιμές της αιθαλομίχλης στην περιοχή. :flipout:
Τώρα το απόγευμα, επειδή λυπόμουν να πετάξω ό,τι απέμεινε απ´το μπωλάκι που έφτιαξα με υγρό γυαλί και ξύλο, του χάραξα στο κέντρο μια μαστοράτζα και του έβαλα πλάτη υγρό γυαλί μήπως και κρεμαστεί σε κανένα
Όταν το βαρεθείς θα στο πάρω εγώ

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Ποιο "όταν" Αντωνάκη ...ήδη το βαρέθηκε ...πάρτο γιατί σε λίγο θα ξεχάσει και που θα το καταχωνιάσει :flipout::flipout:
Γεια σου Μπάμπη -bye-

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τώρα το απόγευμα, επειδή λυπόμουν να πετάξω ό,τι απέμεινε απ´το μπωλάκι που έφτιαξα με υγρό γυαλί και ξύλο, του χάραξα στο κέντρο μια μαστοράτζα και του έβαλα πλάτη υγρό γυαλί μήπως και κρεμαστεί σε κανένα τοίχο.

attachment.php

Απο κοκκινο πως πηγε μπλε ρε φιλε?

Κατόπιν ενεργειών της Αερολέσχης Σερρών, βρίσκεται στις Σέρρες, στο αεροδρόμιο ‛Εμ. Παππάς’ στη Βάλτα Ν. Σουλίου, ομάδα 25 Γάλλων Πιλότων της Αερολέσχης Παρισίου AIR FLASH με 15 συνολικά αυτόγυρα (ελικόπτερα) και αεροσκάφη, οι οποίοι θα πετάξουν τις επόμενες ημέρες από τις Σέρρες σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα φτάνοντας μέχρι την νότια Πελοπόννησο.

Το Σάββατο 11/5/2019 και ώρα 18:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των αεροσκαφών και των πληρωμάτων τους στο αεροδρόμιο μας ενώ θα πραγματοποιηθούν και πτήσεις από τα γαλλικά αεροσκάφη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και περιμένουμε όλους τους φίλους μας να έρθουν, να δουν τα αεροσκάφη και να μιλήσουν με τους Γάλλους φιλοξενούμενούς μας.
4ab13e671ac045932e0a0f07102c01e4.jpg
173a195188a601da03299d83a06a3be5.jpg
54879c696a134b319eac53438f58bfca.jpg
d1011f9246ae7a755f54f24394c61bbe.jpg
5a5c397b0f9b294659deb68598e15245.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι ωραια ιπταμενα γκατζετακια ειναι τουτα, καλα που δεν εχω χομπυ τις πτησεις :))

Ωραιες φωτο Παυλο,καλα να περνας.

Σημερα ειχε καθαρισμα του εργαστηριου και ειδικα του παγκου γιατι περιμενω νεα προιοντα :))
Στολισα και εναν υπεροχο μικρο και μυρωδατο βασιλικο στον παγκο, προσφατο δωρο, και ελπιζω να ζησει και να ομορφαινει τον χωρο.
47026883814_bfa7697786_c.jpg