Σε κάθε περίπτωση καλά το πας Μπάμπη...σε ένα μήνα θα είσαι άλλο επίπεδο...!!!
Όταν το βαρεθείς θα στο πάρω εγώΜπα, δε νομίζω οτι χρειάζεται ν´ασχοληθεί κάποιος τόσο πολύ, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις.
Στην αρχή βλέπεις τις βασικές λειτουργίες του μηχανήματος, μετά από κάποιες δοκιμές αποασίζεις με ποιό/ποιά πρόγραμμα/ματα θα δουλεύεις, και λίγο εξοικίωση με τις διαφορετικές ρυθμίσεις κάθε φορά.
Αν και για να είσαι απόλυτα βέβαιος καλό είναι, πρίν ξεκινήσεις κάποια χάραξη ή κοπή, να κάνεις κι ένα δοκιμαστικό.
Τώρα όμως επειδή είναι λίγο "καινούριο κοσκινάκι μου..." όπου βρώ ξύλο το καίω... Έχω ανεβάσει κατακόρυφα τις τιμές της αιθαλομίχλης στην περιοχή.
Τώρα το απόγευμα, επειδή λυπόμουν να πετάξω ό,τι απέμεινε απ´το μπωλάκι που έφτιαξα με υγρό γυαλί και ξύλο, του χάραξα στο κέντρο μια μαστοράτζα και του έβαλα πλάτη υγρό γυαλί μήπως και κρεμαστεί σε κανένα
Όταν το βαρεθείς θα στο πάρω εγώ![]()
Μπα, δε νομίζω οτι χρειάζεται ν´ασχοληθεί κάποιος τόσο πολύ, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις.
Στην αρχή βλέπεις τις βασικές λειτουργίες του μηχανήματος, μετά από κάποιες δοκιμές αποασίζεις με ποιό/ποιά πρόγραμμα/ματα θα δουλεύεις, και λίγο εξοικίωση με τις διαφορετικές ρυθμίσεις κάθε φορά.
Αν και για να είσαι απόλυτα βέβαιος καλό είναι, πρίν ξεκινήσεις κάποια χάραξη ή κοπή, να κάνεις κι ένα δοκιμαστικό.
Τώρα όμως επειδή είναι λίγο "καινούριο κοσκινάκι μου..." όπου βρώ ξύλο το καίω... Έχω ανεβάσει κατακόρυφα τις τιμές της αιθαλομίχλης στην περιοχή.
Τώρα το απόγευμα, επειδή λυπόμουν να πετάξω ό,τι απέμεινε απ´το μπωλάκι που έφτιαξα με υγρό γυαλί και ξύλο, του χάραξα στο κέντρο μια μαστοράτζα και του έβαλα πλάτη υγρό γυαλί μήπως και κρεμαστεί σε κανένα τοίχο.
![]()
Yours... :grandpa:
(Πάε για CNC τώρα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.