Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Γιατι βρε μοντερατορα? Κουτσομπολιο κανουμε σε θεμα που θα φερει κουτσομπολιο σε ταβερνα αχχχχ αυτοι οι νεοι :p.

Μετεφετε μας μη ξεχασεις τη ζακετα ομως εχει κρυο :rofl:

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παμε την συνεχεια εδω!
Μην χαλαμε το θεμα της κοπης της πιτας!

Λοιπον ερωτηση.
Εχουμε το θαρρος να καλεσουμε τα μαγαζια που εχουμε χρυσοπληρωσει τοσα χρονια να ζητησουμε να γινουν δωροθετες για ενα δωρακι μικρο συμβολικο στην κληρωση μας??????????

Μιχαλη εσυ με τον Ιωαννη να παρετε το ΑΜΑΖΟΝ...
Χαχαχαχαχαχαχαχα

Μιχαλη ισως τον Ροδακη?
Μπαμπη ισως τον Ντετσικα-Παναγιωτη?

Εμπιπτει σε θεμα εμμεσης διαφημισης, no good.

Να το συζητησουμε ομως οταν μας δωθει καποια ευκαιρια με τον Γ.Κυριακαρακο.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παιδια σορρυ που ρωταω εδω αλλα σχετικο θεμα με το αμαζον γερμανιας δε βρηκα απο το κινητο.
Εδω και τρεις μερες εχω παραγγειλει 2 μπαταρίες dewalt και δεν έχει αποσταλει η παραγγελια παρολο που ειναι σε στοκ τα προιοντα. Επειδη δεν εχω εμπειρια με αμαζον χρειαζεται κατι απο εμενα επιπλεον περα το ckeck out? Να κανω υπομονη? Να ανησυχώ? Να αλλαξω μαρκα εργαλειων?

Το Amazon.de ως Πωλητής και Αποστολέας χρειάζεται από 2-3 εργάσιμες μέρες έως και 7 για να κάνει αποστολή των προϊόντων ανάλογα σε ποια αποθήκη της και φυσικά σε ποιο Κράτος/Μέλος της Ε.Ε βρίσκεται το προϊόν αποθηκευμένο/διαθέσιμο.

Επίσης θα σου στείλει email μόλις «αρχίσει» η αποστολή.
Από το tracking Info του πακέτου μπορείς να δεις ποιο ήταν αυτό το Κράτος/Μέλος όπου ήταν αποθηκευμένο το προϊόν (εάν το πακέτο είναι Trackable).

Χαιρετώ τη παρέα !
Η αποπάνω μου με "έψησε" τελικά !
Και κάτι μου λέει (Αγάπη ευχαριστώ !!!:) ) πως μια χαρά θα περάσουμε ! :)

Καλώς ήλθες δάσκαλε :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αγάπη αυτό δεν το σχολίασες !!! http://avclub.gr/forum/showthread.php/143643-%CE%A4%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1?p=1057572762&viewfull=1#post1057572762

Νομίζω πλακίζει χααχαχχαχα

Παιδιά να είμαστε καλά και να περνάμε καλύτερα!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και Κυριάκο ελπίζω να "τιμήσω" το νικ που μου έχει βγάλει η φίλη μας! :)
Για σεντοοοοόνια δεν υπόσχομαι αλλά από "σεμεδάκια" πολλά και που και που και κανα "τραπεζομάντηλο" έτσι για να μην χάσω το δικαίωμα στον Άγιο :D !
Αγάπη, εξήγα στα παιδιά γιατί θα κολλήσει το φασολάκι !!!!!! :D

Χαιρετώ τη παρέα !
Η αποπάνω μου με "έψησε" τελικά !
Και κάτι μου λέει (Αγάπη ευχαριστώ !!!:) ) πως μια χαρά θα περάσουμε ! :)

Καλως ορισες στην παρεα μας!!

SeaFalco χωρις 'n' στο τελος? :))