Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αγάπη, εξήγα στα παιδιά γιατί θα κολλήσει το φασολάκι !!!!!! :D

Στη κουζίνα σε χώσανε σήμερα; Τι μαγειρεύεις και άσε τα φασολάκια. Γρέζια μου μυρίζουν και πριονίδια :rofl:

Παιδιά υπομονή με τον Στέλιο όταν απαντάει σοβαρά. Βγαίνουν κάτι post που καμιά φορά πρέπει να γυρίσετε κατακόρυφα την οθόνη για να χωρέσουν με τη μία. :rofl:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

απλα να ξερεις οτι ποστ επιτρεπονται μεχρι 129 λεξεις....
Τώρα τον πέθανες τον άνθρωπο αχαχαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλως ορισες στην παρεα μας!!

SeaFalco χωρις 'n' στο τελος? :))

όπως λέμε ζαμπό και μπείκο;

Πάει ένας Κύπριος σε ένα σαντουιτσάδικο και παραγγέλνει:
– Θέλων έναν σάντουιτς.
– Τί να βάλω μέσα;
– Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν…
– Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις «ν» στο τέλος των λέξεων;
– Εντάξει! λέει ο Κύπριος.
– Συνέχισε λοιπόν, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς;
Και συνεχίζει ο Κύπριος:
– Ζαμπό, μπέικο…

Χαχαχαχα!
Βρε σεις το "n" δεν χρειάζεται γιατί το Falco δεν είναι από το Falcon, αλλά από το αρχικό Λατινικό Falco ! (Αμ πως !!! :) )
{Ευτυχώς που έσωσαν την κατάσταση τα Λατινικά, γιατί το Falcon δεν ήταν διαθέσιμο ! :hehe:)

Όσο για το όριο των 129 τι είπαμε ότι είναι...(είμαι και κάποιας ηλικίας ! )...A !!! σελίδες ε? :D
Ok noprob!
:D

Kαλημερα απο την ηλιολουστη βιομηχανικη περιοχη του αντιστοιχου 'Ασπροπυργου' μας, χαρα Θεου σημερα, θα στεγνωσουν και τα βερνικια επιτελους :)))

Που μας θυμήθηκες πρωινιάτικα εμάς που μένουμε Ασπρόπυργο... -bye-
(Εγώ και ο panava νομίζω είμαστε... :flipout:)

Εκανα τον παραλληλισμο της περιοχης που βρισκεται το εργοστασιο που δουλευω με την Ελλαδα, ετσι για τη χαρα :))

Nαι, και ο Παναγιωτης Ασπροπυργο μενει!

Να είχαμε και κανένα εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο, καλά θα ήταν. Γεμίσαμε στις αποθήκες... :flipout:
Τι φτιάχνετε εκεί που δουλεύεις;

Καλημέρα σε όλους, το Σ/Κ πλησιάζει..

Να είχαμε και κανένα εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο, καλά θα ήταν. Γεμίσαμε στις αποθήκες... :flipout:
Τι φτιάχνετε εκεί που δουλεύεις;

Λαμαρινες και σιδερα! Κοπη και επεξεργασια σιδηρου.

Men of Steel, οπως λεγομαστε μεταξυ μας στην πιατσα, για να ανεβαζουμε και το ηθικο μας :))

Αντε καλο βραδυ να έχουμε. Προσωπικα ευχομαι η σημερινη μερα να φυγει και να μη ξαναγυρισει ειλικρινά.

ΥΓ και μη ξεχασετε οτι σαββατο θα ειμαστε παρεα για κανα κρασακι/μεζεδακι/πειραγμα κλπ. Αυριο απογευμα θα δωσω τον τελικο αριθμο ατομων στο μαγαζι. Αντεεεεε κουνατεεεε.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/147321-2η-Μαστοροσυναξη-και-κοπη-πίτας!!!!!!!