Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πανω από 15 χρονια του βαζω 10w-40 απ του αμαξιου.Τα τελευταια τέσσερα βαζω σε όλα(γεννητρια,φρεζες,γκαζονομηχανη κλπ.το 10w-40 του lidl...
Βαλτου και motorkote...

Πάντως και εγώ που το έχω χρόνια λογικά πιστεύω θα πρέπει να του έχω αλλάξει λάδια τουλάχιστον μία φορά ...και υποθέτω ότι του αμαξιού θα του έβαλα και εγώ :flipout::flipout:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα μαστόρια.
Μια απλή ερώτηση, αυτό το όλο θέμα με το κομπρεσέρ μήπως έπρεπε να ήταν στο νήμα "Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;";
Μετά συζητάμε για την οργάνωση και κατηγοριοποίηση του φόρουμ. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Καλημέρα Παναγιώτη.
Αν δεις το καφενείο έχει αναλύσει πολλά ενδιαφέροντα θέματα.
Απλά ο πρώτος που θα ρωτήσει κάνει το λάθος στο ποστ και έπειτα ακολουθούν απαντήσεις.
Έχουμε και θέμα ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΑΕΡΟΣ.

Καλημερες στην παρέα.
Παναγιώτη μπλεξαμε με υποχρεώσεις να δω πότε θα πιούμε καφεδάκι ρε φίλε.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα Παναγιώτη.
Αν δεις το καφενείο έχει αναλύσει πολλά ενδιαφέροντα θέματα.
Απλά ο πρώτος που θα ρωτήσει κάνει το λάθος στο ποστ και έπειτα ακολουθούν απαντήσεις.
Έχουμε και θέμα ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΑΕΡΟΣ.

Καλημερες στην παρέα.

Κυριακο εχεις δικιο, συγνωμη που ξεκινησα τη κουβεντα εδω. Δεν πηγε καν το μυαλο μου για το " φροντιζουμε τα εργαλεια μας" .
Αλλα και συ, κανε ενα δυο κλικ και τραβατα εκει :idea: κοτζαμ μοδερατορας εισαι!:grandpa:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα! Ισώς σημερα ηρθε η μερα να πλυνω το αμαξι, πρωτη φορα για φετος. Μετα απο ενα εξαμηνο...

Κυριακο εχεις δικιο, συγνωμη που ξεκινησα τη κουβεντα εδω. Δεν πηγε καν το μυαλο μου για το " φροντιζουμε τα εργαλεια μας" .

Και η πλάκα είναι ότι το " φροντιζουμε τα εργαλεια μας" εσύ το ξεκίνησες.-bye-:HTEHETH63:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όποτε μπορέσεις, εδώ ήμαστε...

Ναι πως δεν έχουμε...
Εσείς επειδή φωνάζετε δεν σας έφτιαξαν!!!

Κλαίω, Καλό! Πολύ καλό, με έκανες και γέλασα ρε Νικόλα.

Κυριάκο ξέχασα να σου πω, σήμερα τον καφέ τον συνόδευαν...

μπακλαβάς
ΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒΊΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒ²ΓŽΒ±Γβ€š.jpg

και γαλακτομπουρεκάκια...όλα homemade.

ΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒΊΓβ€žΓŽΒΏΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€¦ΓΒΓŽΒ΅ΓŽΒΊΓŽΒ¬ΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg

Σημερα ειναι μια φανταστικη μερα εδω και παω για καφεδιες στο παρακειμενο παρκο.

Χρυσοχερα η γυναικα του Παναγιωτη, δεν θα πει τιποτα!!
Το ταψακι που εφερε ο Παναγιωτης στη μαστοροσυναξη σπιτι μου, αφανιστηκε σε καποια λεπτα της ωρας :))))

Μολις εφτιαξα καφεδακι και παω στο εργαστηρη να μαστορεψω τιποτα !!!

Εγω επλυνα αμαξια, εφτιαξα διαρροη καλοριφερ, βρηκα ρουλεμαν...

Αντίθετα εγώ, περιμένω τα ΣΚ για να κάνω τις δουλειές και τα μαστορέματα, είμαι πιο ξεκούραστος και δεν έχω τις σκοτούρες της εβδομάδας στο κεφάλι μου άρα και πιο χαλαρός.
Χθες έκανα ανακαλωδίωση και τοποθέτηση νέων ρευματοληπτών και διακοπτών σε κάποια δωμάτια του σπιτιού και σήμερα έκανα πλήρες σέρβις
στα τρία μηχανάκια της οικογένειας...το απόγευμα απόλαυσα τον καφέ μου δίπλα στη θάλασσα.