Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημεεερα, καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω για κανα δυο χρονια του εβαζα 5-30 dexos II...:Banane0:
Μετα πηρα 30αρι..:7SFGSFG:
Φετος πηρα ειδικο για ασεοσυμπιεστη!:grandpa:
Το Dexos 2, αλλαγη στην ελλαδα θελει αλλαγη καθε 15-20000 χλμ (χωρες με επιβαρυμενες συνθηκες) ή ενα χρονο, και οχι καθε 30000 που λεει ο κατασκευαστης του "κομπρεσερ"...............................

Φουλ και μενα το ΣΚ, λεπτο δεν μου εμεινε ελευθερο. Κοπροσκυλισμα και καφεδες :)))

Αν σου περισευει κανα τετοιο ΣΚ, στειλε μου και μενα κανενα, γιατι το εχω αναγκη.

Καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!
Να έχουμε μια πολύ καλή εβδομάδα!!!!
Και να έρθει σφαίρα η Παρασκευή!!!

Μέραααααα

Έχεις καμιά κατασκευή στο μυαλό σου πάλι και βιάζεσαι?

Θέλω να ασχοληθώ με το κορολλακι μου, να σχεδιάσω ένα έπιπλο μπάνιου και να δω τι ξύλα χρειάζομαι.
Να πάω σε εκθέσεις κουζίνας να πάρω ιδέες και προσφορές για το νέο σπίτι.
Να πάω να πάρω κάποια ανταλλακτικά που έχω παραγγείλει για το Leon. Να πάρω μπουζί λάδια φίλτρο να του κάνω ένα τακτικο σέρβις.
Αααααστααααααααααα!!!
Και να προλάβω να πιω ένα καφεδάκι με την ηρεμία μου.

Θέλω να ασχοληθώ με το κορολλακι μου, να σχεδιάσω ένα έπιπλο μπάνιου και να δω τι ξύλα χρειάζομαι.
Να πάω να πάρω κάποια ανταλλακτικά που έχω παραγγείλει για το Leon. Να πάρω μπουζί λάδια φίλτρο να του κάνω ένα τακτικο σέρβις.
Αααααστααααααααααα!!!

Αυτά τα λίγα?
Αν θες κουζίνα έχω φιλαράκι που κατεβαίνει Αθήνα και κάνει κουζίνες αλλά ασχολείται κυρίως με Corian!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αααααστααααααααααα!!!
Για την κουζινα να μας ενημερωσεις.
Γιατι ψαχνωμαι και γω. Μονο στο σχεδιο σχεδον καταλληξαμε. Πως και τιμες δεν προχωρησαμε ακομη...

Ελα που ειμαστε μακρυα ρε Νεκταρ!

Πηγα Φαμπρικα το σαββατο και ειδα κατι που και μου αρεσε και με βολευε και στην τιμη καθως εχω μεγαλη κουζινα 7,5 μετρα ντουλαπια.

Θέση για πλυντήριο πιάτων να αφήσετε... Εγώ συναρμολόγησα ένα ψηλό ντουλάπι σε ένα χώρο δίπλα από την κουζίνα, από έτοιμα του ικέα. Μου άρεσαν τα μεταλλικά του συρτάρια.
(Δηλαδή ακόμα και αν δεν αγόραζα κουζίνα από το ικέα, θα προσπαθούσα να διατηρήσω συμβατότητα. Ποτέ δεν ξέρεις...)

Κυρ αφου έχεις τόσο χώρο να κοιτάξεις την εργονομια σε σχέση και με τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά . Αρκετό πάγκο γύρω απο τα ματια της κουζίνας και αρκετό πάγκο γύρω απο τις γουρνες . Το ιδανικό ειναι πάγκος-γουρνες-αρκετα μεγάλος πάγκος-ματια κουζίνας/φούρνος-πάγκος-ψυγείο . Θα βολέψει αφάνταστα την κυρά . :-)

Εγώ δεν θα ξανάβαζα πάντως 2 γούρνες. Να μην χωράει να πλύνεις είναι ταψί... 1 και μεγάλη, να χωράει το ταψί.

Ναι Γιωργο αν και εγω ειμαι αντιθετος θα το βαλουμε.

Ηλια εχω κανει μελετη φιλε, πολλες διαθεσιμες πριζες στον παγκο, μεγαλος νεροχυτης με 2 γουρνες και χωρο για πιατοθηκη παγκος δεξια αριστερα των εστιων 80 και 120 εκ αντιστοιχα και ενας παγκος 3 μετρα ελευθερος για το φαλτσοπριονο.
Χαχαχαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ηλια εχω κανει μελετη φιλε, πολλες διαθεσιμες πριζες στον παγκο, μεγαλος νεροχυτης με 2 γουρνες και χωρο για πιατοθηκη παγκος δεξια αριστερα των εστιων 80 και 120 εκ αντιστοιχα και ενας παγκος 3 μετρα ελευθερος για το φαλτσοπριονο.
Χαχαχαχαχαχαχα

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:καλά με πέθανες, δεν μου έμεινε άντερο.

Εγώ δεν θα ξανάβαζα πάντως 2 γούρνες. Να μην χωράει να πλύνεις είναι ταψί... 1 και μεγάλη, να χωράει το ταψί.

+1 , τα βλέπω τωρα που μένω μόνος και έχω αναλάβει και το νοικοκυριό..χαχαχα..

Χαχαχαχαχαχαχα

Έτσι , ποτε δεν ξέρεις..χαχαχα...

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ηλια να σε ρωτησω κατι. Σε μια κουζινα μπορουμε να βαλουμε σε καποιο σημειο, συνεχεια του παγκου χωρις να εχει ντουλαπια απο κατω, για ενα μηκος πχ 1-2 μετρα?
Ειναι ευκολο και εφικτο?

Γιατί ο φούρνος δίπλα στο ψυγείο; Το ψυγείο καλύτερα να μην είναι εντοιχισμένο. Ο φούρνος μικροκυμάτων που θα μπει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ηλια να σε ρωτησω κατι. Σε μια κουζινα μπορουμε να βαλουμε σε καποιο σημειο, συνεχεια του παγκου χωρις να εχει ντουλαπια απο κατω, για ενα μηκος πχ 1-2 μετρα?
Ειναι ευκολο και εφικτο?

Γιατί να μην είναι εφικτό;

Διαβαζει κανεις τις οδηγιες εγκαταστασης ψυγειου; Μακρια απο φουρνο και καλοριφερ. Αν δεν μπορει να γινει αλλιως , ο κατασκευαστης οριζει το μινιμουμ της αποστασης. Εμεις ξυλωσαμε καλοριφερ που ειχε βαλει διπλα στο ψυγειο ο μεγας εργολαβος...