Μαγνητικά καρυδάκια και μία μακριά μύτη Wiha PZ2 τα σημερινά αποκτήματα
![]()
Για κάποιο λόγο η amazon.de δεν είναι και τόσο επιμελής στο πακετάρισμα. Το παρατήρησα και εγώ. Όμως οι παραγγελίες απο amazon.co.uk είναι πιό προσεκτικές κατά παράδοξο λόγο.
Μη μου λέτε τέτοια με τα δέματα θα πάθω εγκεφαλιό!!!! Απο αμαζον Αγγλίας παράγγειλα Btw
Μπορεί να σας χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα, αλλά να σας θυμίσω ότι η τελευταία παραγγελία μου από άμαζον.ντε (αξίας σημαντικότατης) έσπασε σε πολλές αποστολές, με τις 2 τελευταίες να έχουν σοβαρή καθυστέρηση (την τελευταία δεν την έχω παραλάβει ακόμα - η παραγγελία έγινε 27/01), και η μια παραλαβή ήρθε σπασμένη και ανοικτή (από Γερμανία), και όταν λέμε ανοικτή εννοούμε με κοπίδι, να δουν τι έχει μέσα.
Ταυτόχρονα βέβαια, άλλα τμήματα ήρθαν με υποδειγματικό πακετάρισμα. Είναι λίγο λαχείο.
Μη μου λέτε τέτοια με τα δέματα θα πάθω εγκεφαλιό!!!! Απο αμαζον Αγγλίας παράγγειλα Btw
@petasis Για το Παλμικό τα πήρα. Μπορείς να βιδώσεις στριφώνια ή μετρικά με εξάγωνο κεφάλι σε μέταλλο. Το μαγνητάκι βολεύει πολύ γιατι κρατάει ίσια τη βίδα
@petasis Για το Παλμικό τα πήρα. Μπορείς να βιδώσεις στριφώνια ή μετρικά με εξάγωνο κεφάλι σε μέταλλο. Το μαγνητάκι βολεύει πολύ γιατι κρατάει ίσια τη βίδα
Μια χαρά θα έρθουν, απλά το έγραψα γιατί είδα μια απαξίωση των ΕΛΤΑ μπροστά στα γερμανικά ταχυδρομεία. Τα ίδια χάλια είναι από καθυστερήσεις, και στα ΕΛΤΑ δεν μου έχει συμβεί καταστροφή δέματος.
Με τα καρυδάκια βασικά η ερώτηση είναι αν τα κατσαβίδια έχουν αρκετή δύναμη να σφίξουν τις βίδες, ή τις σιγουρεύεις και με κανένα κλειδί.
Τέτοιες βίδες είχα χρησιμοποιήσει για να συναρμολογήσω ένα dexion για την αποθήκη, και θυμάμαι να σφίγγω όσο δεν παίρνει με καστάνια. Μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο το κατσαβίδι;
Ελεγε οτι θα παραλαβω Παρασκευη γι αυτο με βλεπεις ανησυχη. Αλλα ειπαμε υπομονηηηηηηηΠερίεργο αυτό.
Εν τέλει βέβαια δεν χάνεις κάτι εκτός από λίγο χρόνο.
Βγάζεις φωτογραφίες και τις στέλνεις στο amazon και τέλος...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ε τότε μην ανησυχείς βρε. Καιρό κάνει οπότε μην αγχώνεσαι.
Πάντως επειδή και εγώ έχω από τις συγκεκριμένες , αν και δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα τις βλέπω πολύ στιβαρές και καλύτερες από τον συνδυασμό αντάπτορα και καρυδάκιου!
Χαχαχχαχαα τωρα θα ασχοληθω με μία σειρά. Scorpion οποιος ενδιαφερεταιΤην άλλη Παρασκευή μάλλον!!! Χαχαχα
Έλα ασχολήσου με κάτι άλλο να το ξεχάσεις!!!![]()
Αν εννοεις κατσαβιδι χειρος οχι. Ειναι μικρη η περιφερεια της λαβης για να δωσεις τη ροπη στρεψης που πρεπει. Εκτος αν η λαβη ειναι τυπου Τ.
Ηλεκτρικο κατσαβιδι/δραπανοκατσαβιδο τα παει καλυτερα. Στο τελος ομως αναλογα το υλικο βεβαια θελει και καστανια.
Ελεγε οτι θα παραλαβω Παρασκευη γι αυτο με βλεπεις ανησυχη. Αλλα ειπαμε υπομονηηηηηηη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.