Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλο μεσημερι αρχοντες!!
Ειχα παρει καποια δεντρυλλια για τον κηπο πριν μια δεκαετια απο το Lidl (μηλια, αχλαδια, κερασια), αλλα μονο η κερασια εβγαλε καρπους..

Κερασακια Parkside!! 🍒🍒
3ECMt4Qh.jpg

Eλπιζω να προλαβω να τα δοκιμασω φετος γιατι περυσι, τα λιγα που εκανε, τα εφαγαν τα ορνεα!!🐔

Kαλο μεσημερι αρχοντες!!
Ειχα παρει καποια δεντρυλλια για τον κηπο πριν μια δεκαετια απο το Lidl (μηλια, αχλαδια, κερασια), αλλα μονο η κερασια εβγαλε καρπους..

Κερασακια Parkside!! 🍒🍒
3ECMt4Qh.jpg

Eλπιζω να προλαβω να τα δοκιμασω φετος γιατι περυσι, τα λιγα που εκανε, τα εφαγαν τα ορνεα!!🐔
Ωραια κερασια! Με γευση φασκόμηλο να φανταστω?

• Haha
Reactions: Χιωτης
Περιμενω 10 χρονια για να γευτω τα περιφημα κερασια parkside. :love:
Περυσι και προπερσι που εβγαλε επιτελους καρπους, τους μαδησαν τα αγρια και πεινασμενα πτηνα της γειτονιας.👺👹

Φετος εχει κανει πολλα, οποτε ελπιζω να γλυτωσει κανενα τσαμπι :)

• Like
Reactions: KOSSTV
Δεν ειναι ασκημη ιδεα να βαλω λιγη χυμα σιτα απο το jumbo που μου εχει περισσεψει γυρω απο καποια τσαμπια κερασια. :)

Καλημερα!
Μιχαλη η ωρα τους ειναι κοψτα!

Δεν εχεις αδικο, πρεπει να ειναι η ωρα τους γιατι εχουν μαλακωσει αλλα ειναι ακομα ξινα :rolleyes:

Ισως να ειναι ετσι η ρατσα parkside :sneaky:

Θα τα αφησω ακομα για λιγες μερες να δω :censored:

Καλημερα μαστορες!!

Εχω την τρομαχτικη εντυπωση οτι η κερασια που αγορασα απο το Λιντλ πριν δεκα χρονια ειναι τελικα ....βυσινιά 🍒

Αραγε μπορω να κανω κατι μετα απο 10 χρονια? Γιατι τωρα πηρα χαμπαρι το λαθος τους που δοκιμασα το προϊον!

Εχω την αποδειξη, αλλα το προιον δεν μπορει να επιστραφει καθως εχει ριζωσει.

Μπορείς να φτιάξεις μπόλικα γλυκά του κουταλιού και να πας απέξω να τα πουλάς.
Υποχρεούνται να σου δώσουν άδεια μικροπωλητή και αν μαυρίσεις λίγο και μιλάς σπαστά Ελληνικά την έχεις στο τσεπάκι σου. :p

Πέρα από την πλάκα οι κερασιές που είχαμε εμείς στην αυλή ήταν ελαφρως διαφορετικό δένδρο, ίσως να έχει διάφορες ποικιλίες. Αν και δεν είμαι των φυτών και των δέντρων όταν άνθιζαν δεν τις χόρταινα, ήταν πανέμορφες - από κάποια απόσταση και πάνω δεν τις ξεχώριζες από αμυγδαλιές.
Επίσης, αυτό που λένε οτι πρέπει να φυτεύεις τις κερασιές ανα δύο μάλλον έχει κάποια βάση όσο κι αν ακούγεται ως «λαϊκή δοξασία».