Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αλλάξανε το δίκτυο νερού εδώ που μένω και μετά από επικοινωνία με την ΕΥΔΑΧ μου είπαν ότι από την αναμονή που έβγαλαν μέχρι το ρολόι μου πρέπει να την κάνω την σύνδεση εγώ με ιδιώτη υδραυλικό και δικά μου έξοδα.η απόσταση είναι 2 μέτρα με τσιμεντένιο πεζοδρόμιο έως το ρολόι! γνωρίζει κάποιος τι ισχύει;
Να τους ξανακάλεσεις..
Η νομοθεσία λέει ότι μέχρι και το ρολόι καταμέτρησης η ευθύνη είναι της Ευδαπ..!!
Από την μέσα πλευρά του ρολογιού είναι δικό σου..εάν.δεν το έχουν συνδεσει μέχρι το ρολόι σου, είναι υπεύθυνοι αυτοι...

Σε αντίστοιχη περίπτωση στην Κηφισιά με τους γονείς μου το ειχαν αφησει αρχικα ετσι και επειτα απο απανωτα τηλ το συνδεσαν εντελώς μέχρι το ρολοι..

Ερώτηση.. το συνεργείο ήταν της Ευδαπ η εξωτερικό συνεργάζομενο.. ;

Last edited:
Δεν ξέρω Κωστή στην ΕΥΔΑΧ πήρα (Χαλκίδα) στο τεχνικό τμήμα!
Δεν ξέρω πως λειτουργεί το τμήμα της Χαλκίδας ...
Σου ζήτησαν να πας και να επικυρωσεις την σύνδεσην μετά.. :
Σε κάθε περίπτωση το κάνει μόνος του ένας ιδιώτης την ένωση με ρολόι, δημιουργεί πολλές σκέψεις για τι μπορεί να κάνει..
Κάλλιστα κάποιος πονηρός μπορεί να το συνδέσει με διάφορους τρόπους και πατέντες προς όφελος του ..

Δεν ξέρω πως λειτουργεί το τμήμα της Χαλκίδας ...
Σου ζήτησαν να πας και να επικυρωσεις την σύνδεσην μετά.. :
Σε κάθε περίπτωση το κάνει μόνος του ένας ιδιώτης την ένωση με ρολόι, δημιουργεί πολλές σκέψεις για τι μπορεί να κάνει..
Κάλλιστα κάποιος πονηρός μπορεί να το συνδέσει με διάφορους τρόπους και πατέντες προς όφελος του ..
Κωστή τι να πω δεν ξέρω θα τους πάρω αύριο τηλ πάλι !

Mεγαλωσαν τα φυτα του μπαξε!! Εδω ενας φρεσκος ηλιος.
y1vlnKCh.jpg

Σειρα εχουν τα καλαμποκια. Τα κολοκυθακια, μελιτζανες και καρπουζια τωρα σχηματιζονται! Φοβερη, αξιοθαυμαστη η φυση παιδες!!

Τις ντοματιές τις εκαψε ο παρατεταμενος καυσωνας απο οτι μου ειπε το Chat GTP. Θα παρω μετρα για του χρονου.

y1vlnKCh.jpg

Σειρα εχουν τα καλαμποκια. Τα κολοκυθακια, μελιτζανες και καρπουζια τωρα σχηματιζονται! Φοβερη, αξιοθαυμαστη η φυση παιδες!!

Τις ντοματιές τις εκαψε ο παρατεταμενος καυσωνας απο οτι μου ειπε το Chat GTP. Θα παρω μετρα για του χρονου.
Τις ντοματιές τα τελευταία 15 χρόνια τις σκεπάζω με δίχτυ. Όσες φορές δοκίμασα χωρίς δίχτυ δεν έφαγα ντομάτα. Ο ήλιος είναι τόσο δυνατός πλέον που τις καίει. Χρειάζονται μερική σκίαση και όχι απευθείας έκθεση στον ήλιο.

Aκριβως αυτο ειναι το προβλημα. Πηρα ηδη διχτυ για να το χρησιμοποιησω του χρονου.

Πως το εχεις στηριξει ομως το διχτυ? Πανω στα φυτα απ'ευθειας? Η με πασαλακια εχεις κανει μια ομπρελλα πανω απο τα φυτα?

Aκριβως αυτο ειναι το προβλημα. Πηρα ηδη διχτυ για να το χρησιμοποιησω του χρονου.

Πως το εχεις στηριξει ομως το διχτυ? Πανω στα φυτα απ'ευθειας? Η με πασαλακια εχεις κανει μια ομπρελλα πανω απο τα φυτα?
Με καλάμια περιμετρικά. Δένω σπάγκο από καλάμι σε καλάμι και μετά απλώνω το δίχτυ περίπου σε ύψος 1,3 μέτρου. Αν σηκώνεις όμως τις ντοματιές σου (αναρριχώμενες) θα βάλεις και το δίχτυ ανάλογα ψηλότερα. Δεν θέλουμε πλήρη σκίαση των φυτών, θέλουμε τις μεσημεριανές ώρες που οι ακτίνες του ηλίου είναι κατακόρυφα να μην πέφτουν πάνω στα φυτά.

y1vlnKCh.jpg

Ααααα..!!Τι ωραίο..!!!
Μια χαρά...Θα.τα.δω από κοντά.συντομα..!!
Μπραβο Μιχάλη..!!!
Οι κόποι εσένα και των παιδιών έπιασαν τόπο..!!!

• Like
Reactions: Χιωτης
Φανταστιικα τα μικρα ανεμιστηρακια της Ryobi αυτα με το κλιπ, στερεωνονται παντου!

1jpZJEll.jpg

Aριστερα το 4βολτο, δεξια το 18βολτο που κραταει και στο χερι του ο Καραλης.

• Love
Reactions: Ali Malik
TIP της ημέρας!

Η μυρωδιά στις μασχάλες είναι απο βακτηρίδια.
Πλύσιμο με αντισηπτικό και χρήση αντιβιοτικής κρέμας 1-2 μέρες κάθε εβδομάδα το βράδυ πρίν τον ύπνο.

Τα βακτηρίδια αυτά δεν κάνουν κάτι κακό και ίσα ίσα μας προστατεύουν απο μύκητες (υγρασία και θερμότητα).
Οπότε θέλει προσοχή πόσο θα μειώσετε τον πληθυσμό τους.

Δουλειά δεν είχε ο διάολος…
Επειδή κάποια κουτιά με χρώματα, σιλικόνες κλπ με τον καιρό χαλάνε, κι επειδή το «σφράγισμα» με ταινίες δεν κάνει δουλειά, σχεδόν πάντα περνάει αέρας, σήμερα αποφάσισα να τα «σφραγίσω» με σιλικόνη που πήρα απο Temu και δεν είναι με καταλύτη αλλά δύο συστατικών.
Εννοείται σε κουτιά που χρησιμοποιώ σπάνια.
Ελπίζω να αποδειχθεί καλύτερη λύση απ’τις διάφορες ταινίες, και σαν διαδικασία ειπναι πανεύκολη και γρήγορη, σε μισή ωρίτσα η σιλικόνη έχει σταθεροποιηθεί.

IMG_2501.jpeg