Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Από περιφεριακό Πολυγώνου Θανάση... Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την περιοχή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη..
Εμείς οι Βάζελοι δεν είμστε προκλητικοί σαν εσάς της ιχθυόσκαλας... Απλά θα σου αφιερώσω ένα ποιηματάκι.
Αυτό που στην αρχή λέει¨
"Στο δρόμα για το φέγγον όρος
εθελουσίως ασκητές....."

το υπόλοιπο μπορείς να το βρείς μόνος σου... :flipout:

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Δεν ξέρω πολλά από Αθήνα, συνήθως κατεβαίνω κανα ΣΚ τον χρόνο με την κυρά για βόλτα, αλλά γυρνάμε στο κέντρο κυρίως.

Δεν ξέρω πολλά από Αθήνα, συνήθως κατεβαίνω κανα ΣΚ τον χρόνο με την κυρά για βόλτα, αλλά γυρνάμε στο κέντρο κυρίως.

Το φαντάστηκα.. Είναι μετά την Λ.Αλεξάνδρας, στο βουνό μετά τα δικαστήρια, την πρώην σχολή Ευελπίδων.

Αρχοντας ο Μπάμπης,πολυ ωραίες φωτογραφίες,πιό ωραίες και από τά καρτποστάλ μέ τήν Ακρόπολη,μέχρι καί οι άνθρωποι φαίνονται επάνω.
Κερατσίνι-Δραπετσώνα ολοκάθαρα,φοβερός φακός

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Δημήτρη σ´ευχαριστώ, σαν φωτογραφίες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως είπα και στον Μιχάλη στο χέρι ήταν και εντελώς στο αυτόματο, χωρίς καν μια στοιχειώδη ρύθμιση.
Όταν ο καιρός είναι καλός, και η ατμόσφαιρα καθαρή, το θέαμα της ακρόπολης με τα καράβια στο βάθος στο Σαρωνικό και τα μικρά ιστιοπλοϊκά του ναυτικού ομίλου, κι απέναντι Σαλαμίνα Αίγινα και λίγο Πόρο, είναι ένα υπέροχο θέαμα κι αυτό ήταν που απαθανάτισα και ήθελα να σας μεταφέρω.
Άλλωστε εδώ δεν είναι κατηγορία φωτογραφίας, εκεί ανεβάζουν Θεϊκές φωτογραφίες, εδώ ένα απλό καφενείο είναι... :grinning-smiley-043

Μπαμπη ωραιες φωτο!Χτες βραδυ περασα απο τις 2 ως τις 4 για να βλεπω βιντεακια με τον ξεχονδριστηρα σου,το εχω καψουρευτει το εργαλειο..Πλατωνικο θα μεινει βεβαια...

Μπαμπη ωραιες φωτο!Χτες βραδυ περασα απο τις 2 ως τις 4 για να βλεπω βιντεακια με τον ξεχονδριστηρα σου,το εχω καψουρευτει το εργαλειο..Πλατωνικο θα μεινει βεβαια...

Όταν ανέβεις Αθήνα θα σ´αφήσω να τον "χαϊδέψεις" λίγο να σου φύγει το μαράζι... -bye-
Είναι όντως φοβερό εργαλείο, δεν χρειάζεται να το δουλέψεις, και μόνο που το κοιτάς αποπνέει ποιότητα. Όταν φέρουν Ελλάδα το επόμενο μοντέλο, το DW734 θα στο ποθλήσω.:coool:

ωραίες φωτό , αν και δεν το περίμενα (ως άσχετος) να μπορείς από Τουρκοβούνια μα τραβάς Δραπετσώνα τόσο καθαρά .Το μεγάλο φουγάρο , αν δεν απατώμαι , είναι το παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ , δίπλα στους μύλους Αγίου Γεωργίου (τώρα μύλοι Λούλη) στο Κερατσίνι.

Καλες κατασκευες με ηλιο.
Παμε για χαρταετο (αγοραστος) (ο χαντμειντ μας εμεινε αυτοχειρας στο δεντρο....)...

Καλημέρα σε όλους!

Αχιλλέα θα έρθετε προς τα εδώ?

ωραίες φωτό , αν και δεν το περίμενα (ως άσχετος) να μπορείς από Τουρκοβούνια μα τραβάς Δραπετσώνα τόσο καθαρά .Το μεγάλο φουγάρο , αν δεν απατώμαι , είναι το παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ , δίπλα στους μύλους Αγίου Γεωργίου (τώρα μύλοι Λούλη) στο Κερατσίνι.

Δεν ειναι τουρκοβουνια, μαλλον, απο οικισμο παπανδρεου πρεπει να ειναι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα!

Ποτε ειναι καθαρα Δευτερα?
Αυτη που μας περασε!

Δεν ειναι τουρκοβουνια, μαλλον, απο οικισμο παπανδρεου πρεπει να ειναι

Νέκ, απο περιφερειακό Πολυγώνου είναι, κάτω απ´ το συνοικισμό Παπανδρέου, αλλά κι εδώ Τουρκοβούνια είναι.

Ανθρωπος του μαστορεματος αλλα και της τεχνης!! Μπραβο πατριωτακι, εμενα οι τεχνες δυστυχως δεν με συγκινουν.