Κάλεσα Metabo Hellas και μου είπαν ότι βάση της συμφωνίας τους με τους Γερμανούς δεν θα μου καλύψουν εγγύηση σε περίπτωση βλάβης εάν το αγοράσω από εξωτερικό.
Εσύ το πήρες από έξω?
Πολύ σωστοί, δηλαδή αν το φέρεις απ έξω γιατί σου το έκανε δώρο κάποιος θα πρέπει να το στείλεις Γερμανία για επισκευή...
Ωραία αντιμετώπιση.
Οχι βρε δεν κολλησα.
Απλα εγω δεν εχω μηχανη
Αυτο πρεπει να καρφιτσωθει!Θερμαινόμενο μπουφάν !!!!..... το τερματίσατε ρε μάγκες !!!!
Στην Ελλάδα ζούμε πατριώτες .... εκτός και αν το φοράτε στον ύπνο και ονειρεύεστε Σουηδία με όλα τα παρελκόμενα !!!!! Αλλά έτσι πάλι βγάζεις δεν βάζεις ρούχα
------------------------
Εκείνα τα μπλουζάκια με το AVclub τα φοράτε ακόμα .... εγώ τα έχω λιώσει![]()
Θερμαινόμενο μπουφάν !!!!..... το τερματίσατε ρε μάγκες !!!!
Στην Ελλάδα ζούμε πατριώτες .... εκτός και αν το φοράτε στον ύπνο και ονειρεύεστε Σουηδία με όλα τα παρελκόμενα !!!!! Αλλά έτσι πάλι βγάζεις δεν βάζεις ρούχα
------------------------
Εκείνα τα μπλουζάκια με το AVclub τα φοράτε ακόμα .... εγώ τα έχω λιώσει![]()
Tώρα θα σπαμάρω συνειδητά!(σβήστε το asap)
Χμμμμμμ....έδωσα 100 φράγκα και πήρα super douper θερμαινόμενο μπουφάν.Και τι να το κάνω τώρα,όταν οι βαριές χειμωνιάτικες νύχτες στην Αθήνα φτάνουν τους 10 βαθμούς;;;
Το βρήκα!!!!!!!!!θα δώσω λίγα ακόμα (χοντρικά 15-17000 φράγκα) ακόμα και θα πάρω μηχανή,θα μάθω να την οδηγάω και μέσα σε 3 μήνες θα γυρίσω όλη την Ευρώπη!
Ετσι Κυριάκο .... καλά μας έκανες ....ασχέτως αν τα σχόλια ήταν εντός θέματος... ήταν καταχρηστικά. :ernaehrung004:
Καλημέρα στήν παρέα
Μιχάλη άρχοντας μέ τίς απαντήσεις σου,γέλασα μέ τά σουβλάκια στήν τσέπη γιά να παραμένουν ζεστά![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.