Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έτσι είναι, τους φίλους τους προσέχουμε...

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κάλεσα Metabo Hellas και μου είπαν ότι βάση της συμφωνίας τους με τους Γερμανούς δεν θα μου καλύψουν εγγύηση σε περίπτωση βλάβης εάν το αγοράσω από εξωτερικό.
Εσύ το πήρες από έξω?

Πολύ σωστοί, δηλαδή αν το φέρεις απ έξω γιατί σου το έκανε δώρο κάποιος θα πρέπει να το στείλεις Γερμανία για επισκευή...
Ωραία αντιμετώπιση.

Πολύ σωστοί, δηλαδή αν το φέρεις απ έξω γιατί σου το έκανε δώρο κάποιος θα πρέπει να το στείλεις Γερμανία για επισκευή...
Ωραία αντιμετώπιση.

Μπορώ να το καταλάβω, η Metabo Hellas είναι αντιπροσώπευση. Δηλαδή κάποιος επιχειρηματίας έχει συμφωνία με την εταιρία να αγοράζει τα προϊόντα και να τα διανέμει. Μαζί με αυτό έχει και την ευθύνη του service.

H Bosch που τους κάλεσα για την ίδια ερώτηση μου είπαν ότι θα με καλύψουν από όπου και εαν το έχω πάρει το εργαλείο αρκεί να μην είναι απο Αμερική.
Εκεί είναι διαφορετικό καθεστώς γιατί είναι η ίδια μαμά εταιρία αντιπρόσωπος του εαυτού της στην Ελλάδα, οπότε δεν χάνει κάτι σε περίπτωση service.

Ναι θα μπορούσε η Metabo hellas να καλύπτει τις εγγυήσεις εάν είχε διαφορετική συμφωνία με την μαμά. Αυτό είναι θέμα μεταξύ τους.
Δεν τους κατακρίνω που δεν καλύπτουν πάντως. Τους κράζω και τους κατακρίνω για την γελοία διαφορά τιμής που βγαίνει το ίδιο προϊόν σε σχέση με την Γερμανία . (250 amazon.de με 410 skroytz.gr)

Re: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Tώρα θα σπαμάρω συνειδητά!(σβήστε το asap)
Χμμμμμμ....έδωσα 100 φράγκα και πήρα super douper θερμαινόμενο μπουφάν.Και τι να το κάνω τώρα,όταν οι βαριές χειμωνιάτικες νύχτες στην Αθήνα φτάνουν τους 10 βαθμούς;;;
Το βρήκα!!!!!!!!!θα δώσω λίγα ακόμα (χοντρικά 15-17000 φράγκα) ακόμα και θα πάρω μηχανή,θα μάθω να την οδηγάω και μέσα σε 3 μήνες θα γυρίσω όλη την Ευρώπη!

Θερμαινόμενο μπουφάν !!!!..... το τερματίσατε ρε μάγκες !!!!
Στην Ελλάδα ζούμε πατριώτες .... εκτός και αν το φοράτε στον ύπνο και ονειρεύεστε Σουηδία με όλα τα παρελκόμενα !!!!! Αλλά έτσι πάλι βγάζεις δεν βάζεις ρούχα :flipout::flipout:-bye-

------------------------
Εκείνα τα μπλουζάκια με το AVclub τα φοράτε ακόμα .... εγώ τα έχω λιώσει :flipout:

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Στην Ελλάδα ζούμε πατριώτες .... εκτός και αν το φοράτε στον ύπνο και ονειρεύεστε Σουηδία με όλα τα παρελκόμενα !!!!! Αλλά έτσι πάλι βγάζεις δεν βάζεις ρούχα :flipout::flipout:-bye-

------------------------
Εκείνα τα μπλουζάκια με το AVclub τα φοράτε ακόμα .... εγώ τα έχω λιώσει :flipout:
Αυτο πρεπει να καρφιτσωθει!
:Banane0:

Ετσι Κυριάκο .... καλά μας έκανες ....ασχέτως αν τα σχόλια ήταν εντός θέματος... ήταν καταχρηστικά. :ernaehrung004:

------------------------

Νικ, δεν κάνει πάντα ζέστη στη Βόρεια Ελλάδα και συν τοις άλλοις αν βγάλεις τον φορτιστή, με ούτε 40 ευρώ παίρνεις ένα ωραίο και ποιοτικό αδιάβροχο μπουφάν.

Επίσης σχετικά με τις μπλούζες, όπως κατάλαβες συννενόηση δεν έγινε. Ο καθένας ήθελε το δικό του σχέδιο και χρώμα. Δεν γίνονται αυτά σε ομαδικές παραγγελίες ειδικά αν έχουμε σκοπό να γλυτώσουμε και κάτι... ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Tώρα θα σπαμάρω συνειδητά!(σβήστε το asap)
Χμμμμμμ....έδωσα 100 φράγκα και πήρα super douper θερμαινόμενο μπουφάν.Και τι να το κάνω τώρα,όταν οι βαριές χειμωνιάτικες νύχτες στην Αθήνα φτάνουν τους 10 βαθμούς;;;
Το βρήκα!!!!!!!!!θα δώσω λίγα ακόμα (χοντρικά 15-17000 φράγκα) ακόμα και θα πάρω μηχανή,θα μάθω να την οδηγάω και μέσα σε 3 μήνες θα γυρίσω όλη την Ευρώπη!

Δημήτρη, όπως εξήγησα στον Νίκο, το συγκεκριμένο μπουφάν το παίρνουμε κυρίως για τον φορτιστή και δευτερευόντως για την θέρμανση.
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις μηχανή για να το πάρεις...

Ετσι Κυριάκο .... καλά μας έκανες ....ασχέτως αν τα σχόλια ήταν εντός θέματος... ήταν καταχρηστικά. :ernaehrung004:

Νίκο το ποστ του συννονοματου σου είναι για εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά συγκεκριμένου είδους και έτσι πρέπει να μείνει.
Για τον Α η Β λόγο κάποιους ενδιαφέρει.

Οταν τον χειμωνα κανω τις βολτες μου και τρωω τα σουβλακια στο χερι, θα βαζω αυτα που δεν εχω φαει στην εσωτερικη τσεπη του θερμομπουφαν και θα κρατιουνται ολοζεστα μεχρι να τα φαω.
Επισης το χειμωνα που απαγορευεται το καπνισμα εντος, εγω θα καθομαι σαν αρχοντας εκτος και θα απολαμβανω το στριφτο μαζι με το χαμομηλι μου.
Οι βολτες τον χειμωνα με την μηχανη μεχρι το περιπτερο και πισω θα ειναι απολαυση.
Οποιος θελει να χασει βαρος πιο αποτελεσματικα, η να κανει αποτοξινωση, φοραει το θερμαινομενο παλτουδακι και κανει την γυμναστικη του.
Θες να μαστορεψεις στο γιαπι/ταρατσα/υπογα και κρυωνεις? Το θερμαινομενο πανωφορι το φορας πανω απο το φανελακι και εισαι ευελικτος και ζωηρος.
Θες να φορτισεις ολα τα κινητα της παρεας? Μπορεις. Και τι δεν μπορεις να κανεις με το θερμομπουφαν της bosch!!

Το περιμενω στις 3 Μαιου :))

Καλημέρα στήν παρέα
Μιχάλη άρχοντας μέ τίς απαντήσεις σου,γέλασα μέ τά σουβλάκια στήν τσέπη γιά να παραμένουν ζεστά -bye-

Καλημέρα στο φόρουμ και στα μαστόρια του !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα στήν παρέα
Μιχάλη άρχοντας μέ τίς απαντήσεις σου,γέλασα μέ τά σουβλάκια στήν τσέπη γιά να παραμένουν ζεστά -bye-

Ζήλια εσύ ! ( αλλά κι εγώ ) χαχαχαχα

Παναγιώτη - Δημήτρη, την Καλημέρα μου !

Καλημέρα σε ολους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα.
Το μελλον ειναι προδιεγραμμενο, εκτος και αν γινει καποιο μπαμ καπου καπως.
Ειναι δυνατον να μας δανειζαν-δανειζουν λεφτα απο αυτα που μονο αυτοι "παραγουν" και να θελουν να τα τους τα επιστρεψουμε με τοκο?
Οχι!
Θα μας τα παρουν πισω σε ειδος. Και, αφου εχει καταρρευσει η οικονομια, ασχετος τι λενε οσοι λενε, θα μας αγορασουν κοψοχρονια για ενα κομματι ψωμι και παλι θα χρωσταμε.
Καρταλια του χρηματος!
Αυγα βαψατε?Δοκιμασα με σπρευ κοκκινο του lidl, αλλα δεν πιανει η μπογια. Θελει μηπως ασταρωμα το αυγο?