Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εμεις ειχαμε ενα mitsubishi galant του 78 1.600 πισωκινητο. Ο πατερας μου χτυπησε απο πισω με 60 χλμ ενα citroen xsara. Στο galant επεσε ο προφυλακτηρας , το citroen εμεινε μισο...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εμεις ειχαμε ενα mitsubishi galant του 78 1.600 πισωκινητο. Ο πατερας μου χτυπησε απο πισω με 60 χλμ ενα citroen xsara. Στο galant επεσε ο προφυλακτηρας , το citroen εμεινε μισο...

Και ο πατερας σου?

Τα συγχρονα αμαξια με το τσαλακωμα προσφερουν προστασια στους επιβατες ως ανταλλαγμα τη φθορα τους. Πιστευω το ξερετε και απλα αναφερετε τα γεγονοτα για να παινεσετε το αμαξωμα που εριχνε ντουβαρια!

Δεν επαθε τιποτα... Ο οδηγος του citroen ομως προληπτικά στο νοσοκομειο για τον αυχενα του...

edit Σαφως και το γνωριζουμε. Απλα ομως να αφερω οτι πριν χρονια ο πατερας μου επεσε με το zastava αναποδα εκτος δρομου. Αυτο που τον εσωσε ηταν οτι η οροφη και οι κολωνες ΔΕΝ λυγισαν . Εσπασε την ωμοπλάτη και την κλειδα (καρφι και λαμα) γιατι δεν φορουσε ζωνη και οπως γυρισε το αμαξι χτυπησε με τον ωμο στην οροφη.
Πηγε να γυρισει την κασσετα απο την αλλη πλευρα και βγηκε απο τον δρομο...

Last edited:

Κυριάκο respect για το corolla!!!! Γνώμες είναι αυτές και όλες δεκτες και σεβαστές αλλά αν βάζαμε δίπλα δίπλα το fr και το corolla εγώ θα κοίταζα το πρώτο για 10 λεπτά και το δεύτερο τρεις μέρες!!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Χαίρομαι που σας αρέσει! Αυτό πήγε τους δικούς μου στην εκκλησία να παντρευτουν το 77 και το 78 πήρε εμένα από το μαιευτήριο.
Είναι το καμάρι μου.

Αυτοκίνητα όπως η Corolla του Κυριάκου, ή σαν παράδειγμα η Celica του 1970 https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Celica#/media/File:1970_Toyota_Celica_01.jpg και αρκετά άλλα βέβαια αποτελούν ορόσημα στην αυτοκίνηση. Δεν νομίζω πως η σύγκριση με τα σημερινά είναι ούτε δίκαιη ούτε επί ίσοις όροις.

Εδώ Παναγιώτη.
4AGE Redtop.
FB_IMG_1461857758435.jpg

FB_IMG_1461858137821.jpg

Και μια στο λιμάνι.

FB_IMG_1461857797360.jpg
Πολύ ωραιο,μπραβο!!!

f3e068.jpg

Παιδια...αυτά τα αμαξια κρινονται μονο απ το μερακι του κατοχου...

Μην μου πεις πως είναι δικιά σου ή 30άρα!!!
Δικια μου ηταν και την εδωσα σε αδελφικο φιλο με τεραστιο γκαραζ,για να φτιαξω του πατερα μου (σαν φορο τιμης...) που είναι ακριβως η ιδια!!!
Εγω την κατεβαζω στις εκθεσεις...ακομα.

Και αυτό...

6f6044.jpg

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πρέπει να σιτέψουν, τώρα θα είναι σαν λάστιχο! :)

Σαν τη παλιο-προβατίνα (που λέμε εμείς του κρέατος ) χαχαχαχα
Καλοφάγωτα φίλε, όποτε κι αν τα '' χτυπήσετε '' :eating:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης τα corollάκια παιδιά πολύ όμορφα και προσεγμένα, μπράβο σας, κάποτε ήταν τα αγαπημένα μου, τώρα βέβαια έχουν μπει άλλα στη ζωή μου, αυτά πια έχουν μείνει σαν παλιά ανάμνηση, αλλά και πάλι ποτέ δεν θα ξεχαστούν !

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα, να περνάτε καλά όπου και να βρίσκεστε.
Πολύ όμορφα τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα σας.

Last edited:

Καλημέρα στήν παρέα
Μπράβο συνάδελφοι γιά τό μεράκι σας πού διατηρείται σέ άριστη κατάσταση αυτοκίνητα θρύλους πού άφησαν εποχή.
Οpel Manta άλλο ένα αυτοκίνητο πού "ζωγράφιζε" στήν εποχή του

Καλά Δημήτρη, αυτά ακριβώς τα λόγια έγραφα και μου κόλλησε το τάμπλετ .
Καλημέρα μας λοιπόν μαστόρια καί μαστορισα.
Αγάπη, καλό σου ταξίδι,καλά νά περάσεις και να περνάμε.

Ετσι είναι Παναγιώτη τά μεγάλα πνεύματα συναντιώνται :ernaehrung004:

Καλημέρα στο φόρουμ και στα μαστόρια του !

Ζήλια εσύ ! ( αλλά κι εγώ ) χαχαχαχα

Παναγιώτη - Δημήτρη, την Καλημέρα μου !

Γιώργο υπομονή άλλη μιά μέρα έμεινε γιά τόν οβελία !!!

Καλημέρα στήν παρέα

Γιώργο υπομονή άλλη μιά μέρα έμεινε γιά τόν οβελία !!!

Τι μία, δύο θες να πεις, σάμπως μου φαίνεται ότι εσύ παρα-βιάζεσαι στο ψητό !! χαχαχα
Καλή σου μέρα γείτονα, καλημέρα και στους υπόλοιπους της παρέας !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να έχουμε με υγεία πάντα.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

upload an image

Όλο το βράδυ κυνήγαγε τις γάτες...και από το πρωί κοιμάτεεεεεεε μέσα στο πιάτο...χε χε χε

Χαχαχαχα!!! Απίστευτος!
Ο δικός μου μπήκε στο Αριαδνη και ταξιδεύει για Χιο όπου θα περάσει το Πασχα και θα φάει παΐδάκια!!!
Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά!

Γεια σας μαστόρια και χρόνια πολλά . Δεν ξέρω αν εδω είναι το σωστό νήμα αλλά αν κάποιος έχει 5 λεπτά ας μου πει πει τι μπορώ να κάνω με το θέμα της φωτό . Είναι η κλασσική μεταλλική ντουλάπα μπαλκουνιού που μετά απο μια 5ετία αρχίζει να ξεφλουδίζει και αν μείνει έτσι θα τρυπήσει σίγουρα . Φαντάζομαι θα χρειαστεί ένα τρίψιμο και κάποιο στόκο . Δεν εχω ξαναασχοληθεί οπότε περιμένω τις οδηγίες σας . Ευχαριστώ και καλή Ανάσταση

Attachments

• IMG_20160421_163749352[1].jpg
    IMG_20160421_163749352[1].jpg
    48 KB · Views: 80