Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τριψιμο καλό να φύγει η σκουριά θέλει, έπειτα αδρανοποιηση με κάποιον αδρανοποιητη σκουριας, ασταρωμα και βάψιμο με μια καλή μπογια και θα σε υπηρετεί για πολλά χρόνια ακόμα!

Μιχάλη επειδή είμαι εν πλω μετέφερε τα μυνηματα στο βαφή μεταλλου.
Ευχαριστώ!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

url=http://postimg.org/image/7fspay3b3/full/]
001.jpg
[/url]
upload an image

Όλο το βράδυ κυνήγαγε τις γάτες...και από το πρωί κοιμάτεεεεεεε μέσα στο πιάτο...χε χε χε

Ωραία φωτογραφία Σώτο, και η θέα απ το μπαλκόνι αλλά και το κατσούλι σου, απόλαυση είναι !!

Καλημέρα από την Κέρκυρα. Έλα να πεσουνε τα μπότια λέμε. Έχω κ να γυρίσω για κοκορέτσι πιο νότια αύριο.

Στάλθηκε από το X9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά σου ρε Κώστα!!!!
Τι ώρα να έρθω να δούμε αν το εψησες καλά?
Κυρ.
Έτοιμο θα το βρω. Αυτή είναι η συμφωνία.
Λογικά στις 10.00 θα είναι ok!
Προλαβαίνεις ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Που είναι η κρίση εδώ στο Corfu οέο ?

Καλημερα...χρονια πολλα καλη ανάσταση μαστορια...
Χιώτες τον νου σας στα μπουρλότα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Χρόνια πολλα κι απο μένα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να έχουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φετος δεν θα εχει ρουκετοπολεμο θα στειλουν ΜΑΤ λεει για να σιγουρευτουν.
Εθιμα, παραδοσεις, τουρισμος...ψιλοπραγματα βρε αδερφε, λες και εχουμε κριση σε ολα τα επιπεδα. Ολα καλα πανε.

Πολύ στεναχωρο αυτό Μιχάλη.
Χιλιάδες κόσμος έρχεται στο νησί γιαυτό το έθιμο και επειδή μια χουφτα γκρινιαριδες αντιδρούν θα σταματήσει αυτό το έθιμο εκατοντάδων ετών.
Κρίμα.

Λυπάμαι χρονιάρες μέρες να σας στεναχωρήσω, αλλά είναι ωραία τα έθιμα εφόσον σέβονται τους άλλους, το έθιμο με τις ρουκέτες από ότι γνωρίζω προκαλεί αρκετές ζημιές, σωστά?

Κατά εμένα πολύ καλά κάνουν και το σταματούν, δεν είδα τόσα χρόνια να βγήκε κάποιος να αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών....

Καθε χρονο οι αρχες μεριμνουν για την ασφαλη διεξαγωγη του εθιμου που απολαμβανουν χιλιαδες τουριστες και ντοπιοι. Σημα κατατεθεν του νησιου μετα την μαστιχα.
Μπαινουν πλεγματα στα σπιτια και οι τυχουσες ζημιες αποζημιωνονται απο τον Δημο. Φετος καποιοι λιγοι δεν θελουν πλεγματα αλλα την καταργηση, με μηνυσεις, του εθιμου που δεν κατηργησε ουτε η χουντα.

Τωρα σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερη ιδεα να καταργηθει και η ιδια η Ανασταση ως δυνητικα επικινδυνο εθιμο λογω των βαρελοτων αλλα και του κοκορετσιου :))

Το διάβαζα κάπου για το έθιμο οτι θα προσπαθήσουν να το διακόψουν...το θεωρώ απαράδεκτο...
Απο οςο γνωρίζω οι οποίες ζημιές αποζημιώνονται όντως απο τον δήμο...άρα δεν τίθεται ουσιαστικό προβλημα...
Ειναι κρίμα να καταργείτε ενα τοσο παλιό έθιμο...

Θυμάμαι πριν αρκετα χρονια στην τηλεοραςη...μια γιαγιά που ειχε καψαλιστει λιγο η σκεπή της απο τον ρουκέτα πόλεμο και ο καλος δημοσιογράφος έτρεξε να την ρωτήσει για το ΑΝ πρεπει να σταματήσει το έθιμο...
Και η γιαγιά του απάντησε...φυςικα και οχι το χωριό θα με βοηθήσει να την ξαναφτιάξω...το έθιμο πρεπει να επιβιώσει...
Τώρα κάποιοι θέλουν τα έθιμα και τα ήθη της Ελλάδας να χαθούν...πιςτευω οτι δεν πρεπει να τους γίνει το χατήρι...για να δούμε...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Έτσι ακριβώς.
Εδώ το πολύ πολύ να σπάσει κανένα κεραμιδι όχι χέρια όπως αλλού με τα βαρελοτα.
Και που λέτε εμένα με ενοχλεί η τσικνα του αρνιου οπότε προτείνω να καταργηθεί το σουβλισμα...

Τωρα σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερη ιδεα να καταργηθει και η ιδια η Ανασταση ως δυνητικα επικινδυνο εθιμο λογω των βαρελοτων αλλα και του κοκορετσιου :))
:ernaehrung004:

Τα ίδια κ χειρότερα γίνονταν (κ γίνονται) στην Πάτρα με το καρναβάλι. Ειδικά με την κατανάλωση Μαυροδάφνης από νεαρά άτομα που μετά άντε να τα μαζέψεις.
Όμως δεν υπάρχει χειρότερη διαφήμιση για έναν τόπο το να έχει ξεκινήσει τόσος κόσμος για να έρθει στο νησί, να εχει κάνει του κόσμου τα έξοδα κ στο τέλος να μάθει ότι για αυτό που ήρθε, δεν θα το δει.

Ήθελε από πριν ενημέρωση ο κόσμος, ήθελε από ΠΡΙΝ οι τοπικοί άρχοντες μαζί με τους οργανωτές κ τις όποιες παρέες που διοργανώνουν κ εκτελούν το θεαματικό αυτό έθιμο, να έχουν κάτσει να τα βρουν, να τα συμφωνήσουν, να πάρουν γνώμες ειδικών κ από κοινού κ από πολύ νωρίς να έχουν παρθεί οι οποίες ΚΟΙΝΕΣ αποφάσεις.
Τώρα θα όλοι είναι εναντίον όλων κ θα την πληρώσει για μία ακόμα φορά ο Τουρισμός κ άντε μετά να ξανά πάνε.
Οργάνωση, Σοβαρότητα κ Open minde θέλει αλλά που......!

Καλή Ανάσταση σε όλους με ή χωρίς κροτίδες κ βαρελότα.