Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νίκο την είχα πατήσει και εγώ κάποια στιγμή βαφοντας ένα επιπλακι με βερνικη διαλυτου.
Από τότε μάσκα ματιών και αναπνοής σε κάθε περίπτωση.

Τα ματια και τα πνευμονια και τα αυτια ειναι ακριβα σε αντικατασταση...
Ειμαι σαν φραγκος οταν εργαζομαι, και με κοροδευουν ολοι...
Γαντια, μασκα αναπνοης (εστω απο το φαρμακειο), γυαλια η μασκα ματιων, μακρυ παντελονι εργασιας η φορμα, μακρυμανικη μπλουζα, ωτοασπιδες, και εαν χρειαζεται και hard hat....
Και εαν δουλευω σεγα, η δισκο, προστατευτικο για τον καβαλο...:afro:
Προσεχουμε για να εχουμε...

Σωστο.

Γελαγα προχθε το Σαββατοκυριακο οταν στην εκπομπη μαστορεματα στον ΣΚΑΙ ο "μαστορας" εβαλε γυαλια προστασιας για να βιδωσει βιδες με το δραπανοκατσαβιδο ενω οταν εκοβε με το φαλτσοπριονο τιποτα! Τουριστας!!!

Είναι άλλο πράγμα ο όρος οικολογικό και άλλο το φιλικό προς τον άνθρωπο. Ξέρω μόνο ότι είναι πολύ μπλεγμένο το θέμα και ούτε απόφοιτος χημικός θα μπορούσε με ευκολία να μας απάντησει σχετικά με τα όρια και τις διαφορετικούς κανονισμούς.

Σε κάθε χρώμα αναφέρει το όριο που έχει θεσπίσει η ΕΕ και μετά από κάτω την μέγιστη περιεκτικότητα του εκάστοτε προιόντος.
Έχω παρατηρήσει ότι στα περισσότερα χρώματα που αγοράζω από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς αλλά και μερικές φορές από το lidl αν το όριο είναι πχ 130 gr/L τότε το όριο του προϊόντος είναι 129-130 gr/L κατά μέγιστο.

Δηλαδή όλα είναι στο όριο. Μόνο όπως είπα στου Lidl έχω δει να είναι πολύ χαμηλότερο από το όριο και δεν ξέρω το γιατί. Αυτός φυσικά είναι και ένας λόγος που τα παίρνω τα συγκεκριμένα χρώματα...

Παίδες είμαι πολυ χαρούμενος όχι μονο με την μετακόμιση , τον όγκο και το αποτέλεσμα των κατασκευών αλλα...
Εδω στο χαλκουτσι που μετακόμισα δεν υπάρχει επιπλοποιος κλπ στην γυρω περιοχη εκτός απο έναν με τον οποίο δεν ειναι ευχαριστημένοι και 90%+ θα συνεργαστώ με τον εδω χοντρεμπορα ξυλειας πανω στις κατασκευές γενικα με το ξύλο . Ηδη μου εχει κανει ειδικό τιμολόγιο στα προϊόντα του ! Πιθανόν λοιπόν να γίνει το χόμπι μου και επάγγελμα μιας και άνεργος απο τον Φεβρουάριο . :-)

Πολυ ωραια! Καλη αρχη να εχεις!
Μεγαλη υποθεση να εχει λιγους μαστορους/συναδελφους η περιοχη. Αυξανεται η εργασια!

Σας ευχαριστω παίδες !
Ήθελα να μοιραστώ μαζι σας την χαρα μου . :-)

Σας ευχαριστω παίδες !
Ήθελα να μοιραστώ μαζι σας την χαρα μου . :-)

Και πολυ καλα εκανες! Μοιρασμενη χαρα, διπλη χαρα!!

Μπραβο Ηλια, ολα να πανε καλα φιλε.

Μπράβο Ηλία !!!!
Άμα τύχη και καμιά μεγάλη δουλειά να σκάσουμε μύτη να βοηθήσουμε όλοι μαζί εθελοντικά. !!!!:builder:

Παίδες είμαι πολυ χαρούμενος όχι μονο με την μετακόμιση , τον όγκο και το αποτέλεσμα των κατασκευών αλλα...
Εδω στο χαλκουτσι που μετακόμισα δεν υπάρχει επιπλοποιος κλπ στην γυρω περιοχη εκτός απο έναν με τον οποίο δεν ειναι ευχαριστημένοι και 90%+ θα συνεργαστώ με τον εδω χοντρεμπορα ξυλειας πανω στις κατασκευές γενικα με το ξύλο . Ηδη μου εχει κανει ειδικό τιμολόγιο στα προϊόντα του ! Πιθανόν λοιπόν να γίνει το χόμπι μου και επάγγελμα μιας και άνεργος απο τον Φεβρουάριο . :-)
Ηλία καλή αρχή!Χαίρομαι για εσένα,σου εύχομαι να μεγαλουργήσεις!Τελικά πάντα υπάρχουν δρόμοι...

Καλή αρχή καί καλές δουλειές φίλε Ηλία,καί είναι μιά παραθαλάσσια περιοχή όπου η υγρασία τα ρημάζει τά ξύλα,οσα ειναι σε εξωτερικο χωρο οπως πέργκολες,ξυλινα παράθυρα - πόρτες.

Μπραβο ρε Ηλια!!!

Θυμασαι που τα λεγαμε? Μακαρι να πανε ολα καλα και σε ολους τους υπολοιπους εδω στην παλιοαθηνα ευχομαι ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλία εύχομαι καλή αρχή και να σου πηγαίνουν όλα όπως τα θέλεις.

Σας ευχαριστώ παίδες , ειναι αυτο που λένε αλλα δύσκολα κάνουμε σαν άνθρωποι..Οταν αρχίζουν και "στραβωνουν" τα πράγματα μην σε πάρει απο κάτω , πάρε τον χρόνο σου , βάλε ενα χαμογελο και πήγαινε του "κόντρα" .
Ολα καλα να πανε για όλους μας ! :-)

Ηλία χωρίς να σε ξέρω, πραγματικά χαίρομαι που το ρίσκαρες να κάνεις νέα αρχή.. Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και όπως τα θες..
Υγεία να έχουμε και επιμονή και όλα θα γίνουν