Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κυριάκο στείλε καμια φωτογραφία απο Σμύρνη . Πρέπει να είναι πανέμορφη.

Καλημέρα στην παρέα !

Βίδες - παξιμαδάκια - αποστάτες Μ1.6 και Μ2 που βρίσκουμε; Τα μεγάλα diy φέρνουν M3 (3mm) και πάνω..

Δυστηχώς αυτα τα είδη τα παίρνω απο ebay σχεδόν τσάμπα αλλά τώρα υπάρχει ανάγκη και μας εχουν "φτιάξει" για τα καλά με τα capital..

Μπας και ο κεντροβίδας έχει τέτοια ψιλά που είναι και σχετικά κοντά μου;

Βρήκα εναν ομόνοια grobotronics αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι προς τα μέρη μου.

Σουρωμα μακαρονιων χωρις χερια :))

(σφιγκτηρακι powerfix)

20936056991_a96d5183be_b.jpg

Ρε Μιχάλη, αν δεν είναι powerfix, θα κάνει δουλειΑ ή τζάμπα θα βρασουμε τα μακαρόνια? ;-)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κυριάκο, δεύτερος σημερΑ το απόγευμα με ρώτησε για το αν έχω το Νο.5 του ΤΕΤΤΕΡΗ....μεγάλη σύμπτωση...

Ρε μαστοροι, εχω αρκετα σετ κουφωματα, παλια ξυλινα. Δεν ειναι της προκοπης αλλα ειναι λειτουργικα, οσο γινετε.

image.jpg
Δεν θελω να τα πεταξω, ουτε να τα διαλυσω.
Τα παντζουρια τα εχω κανει ραφια.
καμια ιδεα για την αξιοποιηση τους?

Last edited:

Ρε Μιχάλη, αν δεν είναι powerfix, θα κάνει δουλειΑ ή τζάμπα θα βρασουμε τα μακαρόνια? ;-)

Για σουρωμα ταπεινης μακαροναδας χρησιμοποιω σφιγκτηρακια powerfix. Για κανα πιο ξωτικο φαγητο, χρησιμοποιω wolfcraft και πανω :))

Για σουρωμα ταπεινης μακαροναδας χρησιμοποιω σφιγκτηρακια powerfix. Για κανα πιο ξωτικο φαγητο, χρησιμοποιω wolfcraft και πανω :))

Το κασέρι με σκαρπέλα το ξύνεις?

Χαχαχα.. Νίκο έγραψες..

@Νεκτάριος
Αναλόγως πόσα και πόσο μεγάλα είναι.. Θα μπορούσες πχ να φτιάξεις ένα ευμεγέθες κουτί για σπορόφυτα ή αν είναι αρκετά τα παραθυρόφυλλα, ένα μικρό θερμοκήπιο για να έχεις από νωρίς ντοματούλες και λοιπά ζαρζαβατικά..

χαχα, οχι δεν χρειαστηκε! Ειναι βολικο? Mοιρασου μαζι μας την εμπειρια σου :))

Μέχρι στιγμής δεν έχω σκαρπέλα στην κατοχή μου αλλά λογικά για κεφαλογραβιέρες και γκράναπαντάνα θα είναι ότι πρέπει τόσο σκληρά που είναι...
Ενδεχομένως και με πλάνη να μπορείς να βγάλεις λεπτές λωρίδες κασεριού!!!