Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ωραιος. Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να κανεις τη δουλεια που θα εκανες και σαν χομπυ. Βελτιωνεσαι στο χομπυ σου, λυνεις το οικονομικο, και ζεις πιο ομορφα. Ευγε Λιακο.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ηλία χωρίς να σε ξέρω, πραγματικά χαίρομαι που το ρίσκαρες να κάνεις νέα αρχή.. Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και όπως τα θες..
Υγεία να έχουμε και επιμονή και όλα θα γίνουν

+1. Υπομονή, δύναμη, πίστη και πάνω από όλα υγεία... Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Καλη αρχή Ηλία με υγεία και πολλές εμπνεύσεις!!!

Ηλία καλη αρχή...ποτε δεν ξέρεις μπορει να βρήκες αυτο που ήθελες παντα να κανεις και αυτο να σε κάνει πολυ καλό στο επάγγελμα...
Κανε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα ¨δουλεψεις¨ ουτε μια μερα στην ζωή σου...
Καλη αρχή και ολα να πανε κατ´ευχην...

Ο λόγος που ήθελα να το μοιραστώ μαζι σας αν και ουσιαστικά "γνωστοί-άγνωστοι"...οι ευχές σας και η ανθρωπινη ποιότητα σας !
Σας ευχαριστω πολυ όλους !
Ολα καλα να μας πανε..! :-)

Ηλία σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! Μακάρι να μπορέσουμε κι οι υπόλοιποι να βρούμε αντίστοιχες διεξόδους...

Αυτο δεν περιμενα ποτε να το διαβασω εδω. :) :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παίδες είμαι πολυ χαρούμενος όχι μονο με την μετακόμιση , τον όγκο και το αποτέλεσμα των κατασκευών αλλα...
Εδω στο χαλκουτσι που μετακόμισα δεν υπάρχει επιπλοποιος κλπ στην γυρω περιοχη εκτός απο έναν με τον οποίο δεν ειναι ευχαριστημένοι και 90%+ θα συνεργαστώ με τον εδω χοντρεμπορα ξυλειας πανω στις κατασκευές γενικα με το ξύλο . Ηδη μου εχει κανει ειδικό τιμολόγιο στα προϊόντα του ! Πιθανόν λοιπόν να γίνει το χόμπι μου και επάγγελμα μιας και άνεργος απο τον Φεβρουάριο . :-)

Συγχαρητήρια και μπράβο !!!
Το ίδιο δοκίμασα και εγώ και μετακόμισα πριν 3 χρόνια στο εξοχικό κάνοντας το μόνιμη κατοικία (σύνορα Ραφήνας - Λούτσας). δυστυχώς εγώ δεν στάθηκα τόσο τυχερός διότι τα τελευταία 12 χρόνια (1998-2010) ήμουνα ηλεκτρολόγος μηχανικός σε όλα τα μεγάλα έργα της χώρας και πριν από αυτό 4 χρόνια ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης ...από το 2010 είμαι άνεργος...σε μένα λοιπόν στην γύρω περιοχή υπάρχουν 2 ηλεκτρολόγοι με μαγαζάκια, άλλους 2 ξέρω μέσα στην Λούτσα και τουλάχιστον 2 στην Ραφήνα....και από έργα στα οποία θα μπορούσα να απασχοληθώ, απλά δεν υπάρχουν... η κατάσταση είναι δύσκολη άλλα όσο δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας τα βγάζω πέρα με τα ελάχιστα...τώρα στα 48 μου είναι πολύ δύσκολο να αλλάξω προσανατολισμό....(δεν με ενοχλεί να αλλάξω προσανατολισμό, απλά κανείς δεν δίνει ευκαιρίες στους άνω των 25-30 ετών).

όταν ήρθα στην Ραφήνα σκέφτηκα να ανοίξω ένα μαγαζάκι ή μαγαζί μία που τον μισό χρόνο έχει αρκετό κόσμο στην περιοχή....τα ενοίκια στη ν περιοχή της Ραφήνας κυμαίνονται από 500 τα απομακρυσμένα, από 900-1200 τα πρώτης προβολής και φτάνει στα 1500-2000 στην πλατεία και στο λιμάνι είναι 1500-2000 τα 40 τμ.....όπως καταλαβαίνεται είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος να μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοια νούμερα....

Άστα Σωτήρη άστα. Το ευχάριστο είναι πως είσαι σε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον από αυτό της Αθήνας αν και μια ανάσα μακριά.
Έχω εξοχικό Βραυρωνα και οπότε πάω διήμερο γίνομαι άλλος άνθρωπος.

Κυριάκο ...πολλά εξοχικά έχεις !!!!! Μπράβο Άρχοντα !!!!:ernaehrung004:

Τωρα ξαπλα...5 ημερες, 2 σπιτια, 180 τμ βαψιματα επισκευες σοβαδες, ρυθμιση αλουμινια κλπ...
κ αυριο σπαζω τσιμεντα....

Τωρα ξαπλα...5 ημερες, 2 σπιτια, 180 τμ βαψιματα επισκευες σοβαδες, ρυθμιση αλουμινια κλπ...
κ αυριο σπαζω τσιμεντα....

Και εγώ τέντα για σήμερα.

Έκοψα μαζί με τον ξάδερφο μου πολύ χορτάγκαθο σήμερα. 6 ωρίτσες σχεδόν συνεχόμενα!

εεεε.. Παρασκευη βραδυ ειναι, ολοι την πεσατε νωρις???

Νικο ποσες φορες γεμισες το τεποζιτο?

Εγώ εδώ ...στις επάλξεις !!! (δηλ. τώρα γύρισα απ έξω):flipout:
Είχα βάλει και κανά 4-5 τεμάχια για κατέβασμα και πρέπει να τα ταχτοποιήσω... εξώφυλλα υπόθεση κλπ

εεεε.. Παρασκευη βραδυ ειναι, ολοι την πεσατε νωρις???

Νικο ποσες φορες γεμισες το τεποζιτο?

Και τα 2 φάγανε καμιά 5-6 λίτρα και κανένα λίτρο έβαλα στο αλυσοπρίονο.