Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φιλε ολα ειναι επιλογες.
Μπορει να εχεις αμαξι 40.000 ευρω και να βαζεις λαδια απο το λιντλ και αλλος να παρει το παντακι και να βαζει κορυφαιο λαδι και να κανει και ενδιαμεσες αλλαγες.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Φιλε ολα ειναι επιλογες.
Μπορει να εχεις αμαξι 40.000 ευρω και να βαζεις λαδια απο το λιντλ και αλλος να παρει το παντακι και να βαζει κορυφαιο λαδι και να κανει και ενδιαμεσες αλλαγες.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Ναι αλλά αυτό χαζομάρα δεν είναι για να μην πω κάτι χειρότερο?
Δεν πάε να πει ότι σε ένα αυτοκίνητο των 8000 βάζουμε ψαρόλαδο, θέλω να τονίσω το κόστος αλλαγής μπροστά στην αξία του αυτοκινήτου είναι υποτυπώδες...

Νικο αν ολοι σκεφτονταν το ιδιο π[ολλα θα ηταν αλλιως.

Αντε βαλε το εσυ στο μυαλο του καθενος.

Εγω πχ ποτε δεν αφησα λαδια στο αμαξι πανω απο 7500 χλμ και ας εχω αλλαγη στα 15000.

Στην μηχανη καθε 5000 χλμ και ας λενε τα λαδια 7500 χλμ.

Και καθε δευτερη αλλαγη και φιλτρακι και λαδια επωνυμα με σωστες προδιαγραφες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αποκλειται Κωστα.
Αν πανε εκει εχουν χασει απο τα αποδυτηρια.

Με 1500+ αγοραζεις ολοκληρο ηλεκτρικο ποδηλατο.

Δεν το γνωρίζω μωρέ.
Θα το μάθουμε & αν χρειαστεί θα το φέρουμε (&) αυτό από το γερμανικό e-bay ! ! ! & μάλιστα σε ομαδική παραγγελία για μείωση των μεταφορικών.

Το καλό είναι ότι (λέει) ότι καλύπτει το 95 % των συμβατικών ποδηλάτων.

Α! για κοίτα & εδώ

https://www.kickstarter.com/projects/1266381423/geoorbital-wheel-make-your-bike-electric-in-60-sec

Εγώ ένα έχω να πω χωρίς περιστροφές (pun intended ;) )

Ευτυχώς που έχουμε και το Γιάννη (ΙΟΑΝΝΙSTSA) να μας βάζει στη θέση μας με τις γνώσεις του!

Κυριάκο άμα αλλάζεις λάδια και όχι φίλτρο μια στις δύο φορές .... είναι σαν να κάνεις μπάνιο και να φοράς το ίδιο σώβρακο.:flipout::ernaehrung004:

-----------------------------------

Δημήτριε cbfdim αν είσαι ενεργός στο επάγγελμα στην περιοχή στείλε pm.

Last edited:

Ενω αν αλλαζω καθε 30.000 χλμ που λεει το manual ειναι καλυτερα.

Δεν ειναι καλυτερα, αλλα γιατι αφηνεις το ιδιο φιλτρο. Μηδαμινη αξια εχει και παιζει σημαντικο ρολο.
Απο προσωπικη σου πεποιθηση ή στο ειπε μαστορας καιμσου εμεινε?

Και μια που το έφερε η κουβέντα αυτοί που βάζουν συνθετικά λάδια …

Πόσο σίγουροι είναι ότι είναι συνθετικά ?

Γνωρίζουν τι εστί/είναι συνθετικό λάδι ή αφού το λέει η ετικέτα είναι συνθετικό …

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Και μια που το έφερε η κουβέντα αυτοί που βάζουν συνθετικά λάδια …

Πόσο σίγουροι είναι ότι είναι συνθετικά ?

Γνωρίζουν τι εστί/είναι συνθετικό λάδι ή αφού το λέει η ετικέτα είναι συνθετικό …

Κάλλιστα μπορεί να είναι συνθετικής βάσης και να πωλούνται ως full synthetic...

Δεν νομιζω οτι μεγαλες εταιριες γραφουν ψεμματα στις ετικετες.αν ειναι ετσι δεν πρεπει να θεωρουμε τιποτα σωστο οτιδηποτε και εαν ειναι αυτο η εργαλειο η αναλωσιμω.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν νομιζω οτι μεγαλες εταιριες γραφουν ψεμματα στις ετικετες.αν ειναι ετσι δεν πρεπει να θεωρουμε τιποτα σωστο οτιδηποτε και εαν ειναι αυτο η εργαλειο η αναλωσιμω.

Δεν γράφουν ψέματα billy.
Είναι το marketing της ετικέτας.
Λέει συνθετικής βάσης, εμείς ακούμε συνθετικό και καταλαβαίνουμε πλήρως συνθετικό ενώ είναι demi (ημισυνθετικό).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κάλλιστα μπορεί να είναι συνθετικής βάσης και να πωλούνται ως full synthetic...

Το θέμα είναι το περιεχόμενο και όχι η ετικέτα.

Νίκο εσύ για παράδειγμα γνωρίζεις ποιο λάδι ονομάζεται συνθετικό και γιατί ?

Αξίζει να την γυρίσω σε ανάποδη σέγα?

Bosch GST 90 E Prof

Τέτοια όμορφη σεγα να τη γυρισεις ανάποδα?
Αφού έχεις την επιτραπέζια, δεν σε καλύπτει?

Δημήτρη πάσο, το καλό είναι πως είναι leasing το αμάξι οπότε το άγχος αυτό δεν υπάρχει.
Εγώ ζήτησα το παντακι επειδή το είχα νοικιάσει ένα μήνα,το προηγούμενο μοντέλο βέβαια, και ήταν πολύ καλό με απιστευτους χώρους για την κατηγορία του.
Αν δεν, σε τρία χρόνια παίρνουμε άλλο...
Υγεία να έχουμε.

Εεετσι !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπαρχουν???
Το αμαξακι κοστιζει στην εταιρεια που δουλευω 2100 ευρω τον χρονο συν οτι καυσιμο βαλουμε καθως με το leasing ολα τα αλλα ειναι πληρωμενα.
Ολα αυτα βγαινουν απο τα εξοδα της εταιρειας.
Οποτε ποσο κοστιζει τελικα???

Εγω ελεγα να αλλαξουμε το Ν14 που ειχαμε και να δωσουμε 4000 ευρω να αγορασουμε ενα παντα πενταετιας.
Ομως αυτο καινουργι συμφερει πιο πολυ.

Και μην ξεχνάς Κυρ οτι τα έξοδα του leasing, εκπίπτουν απο την εφορία της εταιρείας. Συν τα καυσιμα.