vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,222
Μπαμπη τι να πω εκτος απο το παρων με τα εργαλεια και λιγο στην καφε δεν μπαινω αλλου αρα απο αudio και vision δεν εχω ιδεα.
Νεκτάριε εκείνος ο πάγκος που είχες φτιάξει στον εξωτερικό χώρο με κάτι περισσεύματα ξύλων που είχες, σε τι κατάσταση είναι μετά τον χειμώνα που πέρασε?
κυριακο λαθος κανεις.Οι χρόνοι έχουν να κάνουν με το κάθε πόσες περιστροφες του στροφαλου παράγει έργο Νίκο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ο wankel θέλει τρεις περιστροφες.
Νίκο αλλάζεις τόσο σπάνια τα λάδια μήπως επειδή το σέρβις είναι κάθε 30000χλμ?
Εάν ναι να σταματήσεις να το κάνεις και να προσθέσεις μία ενδιάμεση αλλαγή (τουλάχιστον) ανάμεσα στα σέρβις.
30000χλμ για λάδι είναι αδιανόητο νούμερο, σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ τουλάχιστον.
Δημήτρη πάσο, το καλό είναι πως είναι leasing το αμάξι οπότε το άγχος αυτό δεν υπάρχει.
Εγώ ζήτησα το παντακι επειδή το είχα νοικιάσει ένα μήνα,το προηγούμενο μοντέλο βέβαια, και ήταν πολύ καλό με απιστευτους χώρους για την κατηγορία του.
Αν δεν, σε τρία χρόνια παίρνουμε άλλο...
Υγεία να έχουμε.
Υπαρχουν???
Το αμαξακι κοστιζει στην εταιρεια που δουλευω 2100 ευρω τον χρονο συν οτι καυσιμο βαλουμε καθως με το leasing ολα τα αλλα ειναι πληρωμενα.
Ολα αυτα βγαινουν απο τα εξοδα της εταιρειας.
Οποτε ποσο κοστιζει τελικα???
Εγω ελεγα να αλλαξουμε το Ν14 που ειχαμε και να δωσουμε 4000 ευρω να αγορασουμε ενα παντα πενταετιας.
Ομως αυτο καινουργι συμφερει πιο πολυ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.