Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παναγιωτη μην ξεχνας μονο και το χρονο αλλαγης. Δλδ μπορει να χρειαστουν στα 4-5 χρονια και ας μην εχεις κανει 400.000 χλμ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημητρη καλως ηρθες!!
Βρηκαμε κανενα μπυροποτηρο εις τας Γαλλιας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παππού Κώστα ωραίο και διδακτικό κείμενο. :SFGSFGSF: Μην βιάζεσαι να γεράσεις, ζήσε την κάθε στιγμή.-bye-[/QUOTE]

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εχω φίλους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και έχουν κάποια θεματάκια.
Σίγουρα δεν είναι κατασκευαστικό λάθος αλλά αυτό είναι μειονέκτημα την στιγμή που πάμε για Euro 6 και εδώ δεν έχουμε ούτε προδιαγραφές Euro 2...
Είναι τετράχρονος αλλά η λογική του (απουσία βαλβίδων, εκκεντροφόρου κλπ) πάει κοντά σε δίχρονο. Σίγουρα δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Επίσης όλοι οι τετράχρονοι καίνε λάδι, κάποιοι λίγα ml άλλοι λίτρα.. :)

Νικόλα ο διαχωρισμός σε δίχρονους και τετράχρονους δεν έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι βαλβίδων/εκκεντροφόρου κλπ έχει να κάνει με τον "Χρόνο".

Όταν οι τετράχρονοι καίνε λάδι αυτό γίνεται λόγο διαρροής στο θάλαμο καύσης. Στον Wankel μπεκ λαδιού ψεκάζουν λάδι στο θάλαμο καύσης για να λιπαίνουν τα seals γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από premix στη βενζίνη όπου δεν επαρκεί.

ναι ρε γαμωτο...και εγω εκει την παταω με τα μπυροποτηρα...
πινω το εσωτερικο και τα επιστρεφω να μου τα ξαναγεμισουν...!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νικόλα 2000-3000 καινούργιες, 30 αλλαγή στοιχείου (28 στοιχεία Χ 30 = 840 αν τα αλλάξεις όλα) αλλάζεις όποιο μπλοκάρει.

http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=32880&start=150#p1685709

http://www.caroto.gr/2013/12/18/toyota-prius-ένα-εκατομμύριο-χιλιόμετρα-ως-ταξί/

Ταξί Αθήνα 1.200.000 χλμ. 3η μπαταρία (1.200.000/3=400.000) αρα χοντρικά κάθε 500.000 - 550.000 χλμ.

Παππού Κώστα ωραίο και διδακτικό κείμενο. :SFGSFGSF: Μην βιάζεσαι να γεράσεις, ζήσε την κάθε στιγμή.-bye-

Για το πακέτο από Μαμά αναφερόμουν Παναγιώτη. Σίγουρα αν το κάνεις μόνος σου βγαίνει πολύ πιο οικονομικό. ;-)

Νικόλα ο διαχωρισμός σε δίχρονους και τετράχρονους δεν έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι βαλβίδων/εκκεντροφόρου κλπ έχει να κάνει με τον "Χρόνο".

Όταν οι τετράχρονοι καίνε λάδι αυτό γίνεται λόγο διαρροής στο θάλαμο καύσης. Στον Wankel μπεκ λαδιού ψεκάζουν λάδι στο θάλαμο καύσης για να λιπαίνουν τα seals γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από premix στη βενζίνη όπου δεν επαρκεί.

Συμφωνώ, εν μέρει μπορείς να τον πεις δίχρονο αλλά είναι τετράχρονος όπως λες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για το πακέτο από Μαμά αναφερόμουν Παναγιώτη. Σίγουρα αν το κάνεις μόνος σου βγαίνει πολύ πιο οικονομικό. ;-)

Για πακέτο Μαμά μιλάω και εγώ..

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο. Ίσως στην πρώτη γενιά του Prius να ήταν τόσο το κόστος γιατί θυμάμαι ότι το είχα διαβάσει σε περιοδικό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Συμφωνώ, εν μέρει μπορείς να τον πεις δίχρονο αλλά είναι τετράχρονος όπως λες.

Ούτε εν μέρει και έχει σχέση όσο έχει και η Μαίρη ...

Μολις γυρισα απ το συνεργιο.τελικα ηταν πολλαπλασιαστης 85 ενα σωληνακη υποπιεσης 15 ,λαδια 40 , φιλτρο λαδιου 10 ,εργατικα 30 ευρω συνολο 180 .

Ναι νικολα βεβαια λαδια φιλτρα επρεπε να αλλαξω ετσι και αλλιως.