Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, καλύτερα. ;)

Πέσατε να με φάτε... το "+20 χρόνια" το έγραψα για την Casio. Τα υπόλοιπα μετράνε παραπάνω. Και Χρήστο, σ'ευχαριστώ για το κοπλιμάν αλλά δεν είμαι μόνο 30. :grandpa:

Πάντως ναι, αν και επισήμως ανήκω στη γενιά του Gameboy είχα ξεκινήσει από σχετικά νωρίς να ασχολούμαι. Έχω διαβάσει πολλά Pixel (αλλά και Audio, το θυμάται κανείς?) προτού καν βγει το RAM του Λαμπράκη. Και μια που το είπα, θυμάται κανείς το chat στο in.gr? Ε μετά άρχισαν να εμφανίζονται τα forum, ο Στέλιος έφτιαξε τότε το avforum και δε ρεστ ιζ χίστορυ που λένε...

Καλημέρα σε όλους!

Καλημερα στην ρετρό παρέα και καλο τριήμερο.
Ναι και για μένα η Δευτέρα ειναι αργία καθώς ξεκουράζω το ταλαίπωρο πνεύμα μου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, καλύτερα. ;)

Πέσατε να με φάτε... το "+20 χρόνια" το έγραψα για την Casio. Τα υπόλοιπα μετράνε παραπάνω. Και Χρήστο, σ'ευχαριστώ για το κοπλιμάν αλλά δεν είμαι μόνο 30. :grandpa:

Πάντως ναι, αν και επισήμως ανήκω στη γενιά του Gameboy είχα ξεκινήσει από σχετικά νωρίς να ασχολούμαι. Έχω διαβάσει πολλά Pixel (αλλά και Audio, το θυμάται κανείς?) προτού καν βγει το RAM του Λαμπράκη. Και μια που το είπα, θυμάται κανείς το chat στο in.gr? Ε μετά άρχισαν να εμφανίζονται τα forum, ο Στέλιος έφτιαξε τότε το avforum και δε ρεστ ιζ χίστορυ που λένε...

Καλημέρα σε όλους!

Νικόλα chat στο in.gr ....το περιβόητο "καφενείο" ....ατελείωτα βράδια.....και με χρονοχρέωση τότε ... οι ADSL αργότερα.
Το Ram αν θυμάμαι καλά το είχε πρωτοβγάλει ο Κ.Κ. στις Τεχνικές Εκδόσεις.
Αλλά μιλάμε για αρκετά χρόνια πριν .... αρχές του 80 !!!!!

Καλημερα σας !!!!!!
Καλημερα στα σεβασμια μελη του μαστορικου φορουμ! ...Retro weekend i suspect :)):popcorn:
Ο σκυλος που ειχες στο αγροκτημα σας ειναι αυτος;;;;;;; Δεν καταλαβα!!!!!!!

9559721280974512523.jpg

Ειχες και μια γειτονισα θυμαμαι λιγο περιεργη...............................

06.jpg

Και το αλογο σας........Μαυρη Αστραπη, δεν το ελεγαν............

Hose Armando ntela plyne ta xalia

Jose (Χοθέ) Με τι "πλενιτος" "χάλιας εν μοκετος", πορκέ δεν εχω καταληξει σε κατι που να με καλυπτει πληρως. Σκονη πλυντηριου "αφριτος" και μετα πολυ "Ευδαπιτος και Δεητος" "πιεστικουντο ξεπλενιτο".

Πάντως ναι, αν και επισήμως ανήκω στη γενιά του Gameboy είχα ξεκινήσει από σχετικά νωρίς να ασχολούμαι. Έχω διαβάσει πολλά Pixel (αλλά και Audio, το θυμάται κανείς?) προτού καν βγει το RAM του Λαμπράκη. Καλημέρα σε όλους!

Του game boy η του παρακατω του οποιου ειμαι κατοχος. Ακομα πονανε τα ποδια μου απο τα καλαντα για να το παρω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γειά σου Δημήτρη μέ τό μικρό σπίτι στό λιβάδι καί τήν Λόρα,ο Μιχάλης μέ τήν Λάσυ,αναμνήσεις.

Εγώ ξεκίνησα τέλη τού 70 μέ τό κλασσικό tennis συνδεμένο στήν τηλεόραση,αλλά γενικά δέν είχα κολλήσει πιτσιρικάς μέ αυτά,προτιμούσα νά παίζουμε μπάλλα στούς δρόμους,ξυλίκι,ομάδες μέ κομμάτια μάρμαρο,πετροπόλεμο μέ τα συνεπακόλουθα (ανοιγμένα κεφάλια),καί διάφορες διαολιές τής ηλικίας,ποτέ δέν είχα κολλήσει μέ τά pc,γιατί πρίν τό ίντερνετ τά έβλεπα κάπου χαζοπράγματα γιατί δέν μπορούσες νά κάνεις καί πολλά,και δέν μού άρεσε η κλεισούρα μπροστά από μιά οθόνη προτιμούσα τό έξω καί τίς βόλτες,σχετικά πρόσφατα πρίν 15 χρόνια μέ τό ενδιαφέρων τού ίντερνετ ασχολήθηκα,σχετικά στήν μέση ηλικία και το ρεγουλάριζα ποτέ δέν είχα αυτό πού λέμε κόλλημα

https://www.youtube.com/watch?v=iPsPrLlSNic

Last edited:
Καλημέρα στην Κυριακάτικη παρέα. Δημήτρη, cbfdim, χαίρομαι να σε διαβάζω...
Δημήτρη, weather, αυτές οι ωραίες αναμνήσεις θα μας συντροφεύουν πάντα... άλλες νοσταλγικές εποχές μεγαλύτερης ξεγνοιασιάς! :ernaehrung004:

Εννοείται πως πρωτοπήρα και το τένις...(technofreak)!!!

Καλημερα αξιοτιμοι και σεβαστοι συνγεροντες!

Λόλα, να ένα άλλο

"Μια σελίδα που θα μας ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίες, σε θολές αλλά όχι ξεχασμένες αναμνήσεις και σε μαγικά παιδικά όνειρα.."
elli.jpeg

http://lolanaenaallo.blogspot.ro/p/blog-page_6880.html

με χτύπησε ο νόμος του Μέρφυ....κλασσικά Σάββατο βράδυ...
είχα φτιάξει ένα pc από το 2008 εάν θυμάμαι καλά με I7, 2 HD των 1.5 ΤΒ και 1 SSD των 128, 1000ρη τροφοδοτικό και πάει λέγοντας....μαζί με την οθόνη ΕΙΖΟ 27αρα είχε φτάσει τα 4000 ...
μέσα στα χρόνια άλλαξα 1 τροφοδοτικό που παρέδωσε πνεύμα, μετά άλλαξα μητρική και cpu και gpu που από το δίκτυο τίναξαν τα πέταλα....
πέρσι άλλαξα τον βασικό δίσκο που ψόφησε σε άλλον SSD 250αρη...
και μου είχαν μείνει να μην τα πολυλογώ οι 2 δίσκοι που είχα τον έναν για αποθήκη και τον άλλο για να κατεβάζω...

χτες αργά το βράδυ αυτός που είχα για να κατεβάζω ψόφησε...
και σήμερα πρωί ο άλλος που είναι αποθήκη αρχείων τουλάχιστον 20 ετών..άρχισε να χτυπάει η κεφαλή του....τσακ τσακ τσακ....οπότε και αυτός είναι στα τελευταία του...

από χτες αργά το βράδυ κάνω recover στον χαλασμένο, να δω τι θα σωθεί....ευτυχώς δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται ακόμη και να χαθούν data....
και σήμερα μεταφέρω τα προσωπικά αρχεία και τα αρχεία των έργων από όταν δούλευα, σε εξωτερικό usb 250GB και σε μερικά DVD για να υπάρχει back up για την κακιά στιγμή....

και από βδομάδα θα πρέπει να αγοράσω 1 σκληρό 1.5 ΤΒ για να είμαι σίγουρος.

πάνω από όλα χαίρομαι την έγκαιρη ειδοποίηση του S.M.A.R.T. που τους έβγαζε πράσινους...το είχα ψυλιαστεί μετά από τόσα χρόνια ότι κάτι θα χαλάσει....αλλά βασίστηκα στο smart και το αμέλησα να τους αντικαταστήσω.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα αξιοτιμοι και σεβαστοι συνγεροντες!

Λόλα, να ένα άλλο

"Μια σελίδα που θα μας ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίες, σε θολές αλλά όχι ξεχασμένες αναμνήσεις και σε μαγικά παιδικά όνειρα.."
elli.jpeg

http://lolanaenaallo.blogspot.ro/p/blog-page_6880.html
Τεσσερα παιδια η οικογενεια και ο παπους φευγατος απο χρονια.
Το μπαμπα τον "κοβω" δημοσιο υπαλληλο.

Καλημέρες!!!

Online backup και φλασάκι απαραιτήτως.
Πήρα τις προάλλες ένα Corsair 128 gb USB 3.0 με 40 ευρώ από e-shop.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

με χτύπησε ο νόμος του Μέρφυ....κλασσικά Σάββατο βράδυ...
είχα φτιάξει ένα pc από το 2008 εάν θυμάμαι καλά με I7, 2 HD των 1.5 ΤΒ και 1 SSD των 128, 1000ρη τροφοδοτικό και πάει λέγοντας....μαζί με την οθόνη ΕΙΖΟ 27αρα είχε φτάσει τα 4000 ...
μέσα στα χρόνια άλλαξα 1 τροφοδοτικό που παρέδωσε πνεύμα, μετά άλλαξα μητρική και cpu και gpu που από το δίκτυο τίναξαν τα πέταλα....
πέρσι άλλαξα τον βασικό δίσκο που ψόφησε σε άλλον SSD 250αρη...
και μου είχαν μείνει να μην τα πολυλογώ οι 2 δίσκοι που είχα τον έναν για αποθήκη και τον άλλο για να κατεβάζω...

χτες αργά το βράδυ αυτός που είχα για να κατεβάζω ψόφησε...
και σήμερα πρωί ο άλλος που είναι αποθήκη αρχείων τουλάχιστον 20 ετών..άρχισε να χτυπάει η κεφαλή του....τσακ τσακ τσακ....οπότε και αυτός είναι στα τελευταία του...

από χτες αργά το βράδυ κάνω recover στον χαλασμένο, να δω τι θα σωθεί....ευτυχώς δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται ακόμη και να χαθούν data....
και σήμερα μεταφέρω τα προσωπικά αρχεία και τα αρχεία των έργων από όταν δούλευα, σε εξωτερικό usb 250GB και σε μερικά DVD για να υπάρχει back up για την κακιά στιγμή....

και από βδομάδα θα πρέπει να αγοράσω 1 σκληρό 1.5 ΤΒ για να είμαι σίγουρος.

πάνω από όλα χαίρομαι την έγκαιρη ειδοποίηση του S.M.A.R.T. που τους έβγαζε πράσινους...το είχα ψυλιαστεί μετά από τόσα χρόνια ότι κάτι θα χαλάσει....αλλά βασίστηκα στο smart και το αμέλησα να τους αντικαταστήσω.

Περαστικά Σωτήρη. Εμένα οταν χτυπάνε δίσκοι με πιάνει κατάθλιψη.
Και δεν είμαι και πολυ του backup

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τεσσερα παιδια η οικογενεια και ο παπους φευγατος απο χρονια.
Το μπαμπα τον "κοβω" δημοσιο υπαλληλο.

Τεσσερα παιδια τοτε και φτωχεια ελεγαν....Σημερα τρια παδια να εχεις σε λενε η πλουσιο η πολυ φτωχο,
απο χαρα όμως;
....o tempora o mores....

Και να μη ξεχνιόμαστε:
Σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου είναι η Γιορτή του Πατέρα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.

mpampas.jpg