Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Οποτε ενα κομματι συνθετης ξυλειας θα κανει καλυτερη δουλεια και οπτικα!

Και εφοσον δεν χρειαζεται να βρεχεται-πλενεται με ενα βερνικακι θα ειναι κομπλε!!!

Επισης μπορεις στα πλαινα που δεν ειναι ο τοιχος να κανεις οτο σχεδιο θελεις με ενα ρουτερ.
Αν εισαι αθηνα και δεν εχεις ρουτερ μπορω να σε βοηθησω και εγω!
79c6bf_d28a84c48c8e4b3d963c054fff78860f.jpg_srb_p_436_157_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

Του πρότεινα και εγω ξυλο αλλα στραβομουτσουνιασαν :) εχουν συνηθισει το κομματι που εχουν τωρα οπτικα. Ευχαριστώ για το διαθεσιμο της βοήθειας σου, αν χρειαστει κατι θα σου πω :) Router πηρα αυτο του lidl αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να το χρησιμοποιησω....ναι ναι ξερω τραγικός, αλλα δεν εχω καθολου χρονο λογο δουλειας

Δεν πειραζει μην ανησυχεις! Εφοσον υπαρχει θα το χρησιμοποιησεις!
Και πιστεψε με αν δε το εχεις ξαναδουλεψει θα εκπλαγεις απο τις δυνατοτητες του!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μόλις πληροφορήθηκα πως "παίζει" το e-bay, και οι αγορές μέσω Paypal. Εγώ πάντως σε μια προσπάθεια που έκανα έφαγα πόρτα.... Άλλος κανείς;

Εδω και 2 εβδομάδες εχω ψωνίζω κανονικα απο ebay. Ισως λογω του οτι η κάρτα ειναι HSBC. Κολλητος μου με εθνική δεν μπορεί ακόμα να κάνει αγορες

Εγώ αγόρασα την Παρασκευή κάτι εξαρτήματα εργαλείων από το γερμανικό amazon με χρήση πιστωτικής mastercard της Πειραιώς.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Γεια σε όλη τη παρέα. Αύριο κλείνω μια βδομάδα που γύρισα αλλά προσπαθώ ακόμα να προσαρμοστώ.
Καλή συνέχεια και καλό χειμώνα σε όλους.
Και κάτι από τις καλοκαιρινές αναμνήσεις...
IMG_20150817_214519.jpgΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ­Γβ€š.jpg

Κυριακο και μαστορια,μια που λεμε για ουζο:Η γυναικα εχει ταβερνειο-ουζερι,και ψαχνομαστε για καποιο...premium ουζο,περα απο τα γνωστα Πλωμαρι-Βαρβαγιαννη.Για πειτε εσεις οι Χιωτες που ειστε ειδημονες!

Γυρισα πισω χτες, στη δευτερη πατριδα, και βρεθηκαμε με τον Κυριακο λιγο πριν φυγω για μια καφεδια - που την συζηταμε τωρα κανα χρονο..- στο Leroy κοντα στο αεροδρομιο.

Μου ειχε ο πατριωτης μου και μια παρα πολυ ωραια εκπληξη, τον καπεταν Μιχαλη!!

Ενα πανεμορφο καραβακι μαζι με το γαλαζιο κυμα του, με αφιερωση απο την πισω πλευρα, που ηδη στολιστηκε διπλα στο Χριστουγεννιατικο δεντρο -που παραμενει στολισμενο ολο το χρονο!!

Το κολωνακι στην πλωρη ηδη εχει αποκατασταθει καθως εσπασε στη μεταφορα. Η πτηση παιδες -που ειχε αρκετη καθυστερηση λογω της κακοκαιριας- δοκιμασε για τα καλα τις αντοχες του αεροπλανου...

21014142583_ba364cb4cc_b.jpg

Να'σαι καλα Κυριακο!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κυριακο και μαστορια,μια που λεμε για ουζο:Η γυναικα εχει ταβερνειο-ουζερι,και ψαχνομαστε για καποιο...premium ουζο,περα απο τα γνωστα Πλωμαρι-Βαρβαγιαννη.Για πειτε εσεις οι Χιωτες που ειστε ειδημονες!

Νομιζω οτι το Πλωμαρι ειναι εξαιρετικο ουζο.

Η Απαλαρινα ειναι το παλαιοτερο Χιωτικο ουζο και το καλυτερο που βγαζει το νησι.

Και τα δυο εχουν μαστιχα μεσα.

Καλώς ήλθες Παναγιώτη -bye-
Αν εξαιρέσουμε την κούραση από τις επισκευές-κατασκευές.... ελπίζω να χόρτασες νησί.
Καλή συνέχεια :ernaehrung004:

Καλημερα Νικο!!!

Απαιτω περεταιρω στοιχεια για το καταστημα!!!!
Εχουμε συναδελφο με τετοιο μαγαζι και δεν εχουμε παει να το στηριξουμε????

Οπως λεει και ο πατριωτης μου η Απαλαρινα ειναι για εμενα κορυφαιο ουζο, γλυκοπιοτο με την γευση της μαστιχας διακριτικη εως πολυ διακριτικη αλλα κερδιζει σε γευση ολα οσα εχω δοκιμασει!
Επισης του Στουπακη και του κακιτση ειναι καλα ουζα και ειδικα ο Μαυρος Κυκνος του Κακιτση , ενα τσιπουρακι, συναγωνιζεται το δεκαρακι στα τσιπουρα απο μοσχατο σταφυλι!!!

Πολλα μαγαζια στην Αθηνα τα εχουν φερει και καλα εχουν κανει καθως ολοι εμεις τα προτιμαμε!

Οσο για μπυριτσα.... Chios Fresh!!!!!!!!!

Μιχαλη χαρηκα και εγω πολυ που τα ειπαμε!
Το καραβακι ειναι απο καρδιας αν και φτιαχτηκε σε ελαχιστο χρονο, μολις μια ωρα αφου κλεισαμε τον τοπο συναντησης εχει τις ατελειες του...
Σε σκεφτομουν με την ηλεκτρικη καταιγιδα που επλητε τα βαλκανια προχθεςν πως θα παει η πτηση σου!

Last edited:

Όλοι λέτε για καλό ούζο αλλά για του Πιτσιλαδή ούτε λόγος...
Πανάκριβο αλλά πολύ καλό!!!

Εσεις ναυπηγοι πρεπει να λεγεστε, οχι μαστορια :idea:
Εγω εξω προτιμω τσιπουρο ηδωνικο ανευ γλυκανισου.

Οποτε ενα κομματι συνθετης ξυλειας θα κανει καλυτερη δουλεια και οπτικα!

Και εφοσον δεν χρειαζεται να βρεχεται-πλενεται με ενα βερνικακι θα ειναι κομπλε!!!

Επισης μπορεις στα πλαινα που δεν ειναι ο τοιχος να κανεις οτο σχεδιο θελεις με ενα ρουτερ.
Αν εισαι αθηνα και δεν εχεις ρουτερ μπορω να σε βοηθησω και εγω!
79c6bf_d28a84c48c8e4b3d963c054fff78860f.jpg_srb_p_436_157_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

Και επανέρχομαι , πηγε ρωτησε ο bro σε 2 μαγαζια αθηνα, ο ενας του ειπε δεν ασχολειται καν....ενω στο site εχει κανονικα, ενω ο δευτερος του ειπε 500 ευρω κατι....ειναι το κομματι 1 x 4.20.. τεσπα... Που θα παραγγείλουμε ενα κομμάτι σύνθετης ξυλειας 1x1.60? Καμια ιδέα περιπου για κόστος? Ευχαριστώ.

Και επανέρχομαι , πηγε ρωτησε ο bro σε 2 μαγαζια αθηνα, ο ενας του ειπε δεν ασχολειται καν....ενω στο site εχει κανονικα, ενω ο δευτερος του ειπε 500 ευρω κατι....ειναι το κομματι 1 x 4.20.. τεσπα... Που θα παραγγείλουμε ενα κομμάτι σύνθετης ξυλειας 1x1.60? Καμια ιδέα περιπου για κόστος? Ευχαριστώ.

500 ευρώ? Μήπως κατάλαβε μαόνι ή έβενο? :p