Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Άρα καλά το είχε πάρει το μάτι μου στον Σκλαβενιτη!
Καλοπιοτο!!!!

Βασίλη έχεις πολύ δίκιο!!!
Κύριοι θεωρώ πως είναι επιβεβλημενη η ανάγκη να κάνουμε συνάντηση!

καλημέρα στην παρέα!

Λοιπόν διάβασα τώρα οτι εκεί που έκλεισαν τα ODEON στο Μαρούσι ανοίγει LEROY! Κάηκα.....

επιτέλους DIY κατάστημα προς τα Βόρεια!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

καλημέρα στην παρέα!

Λοιπόν διάβασα τώρα οτι εκεί που έκλεισαν τα ODEON στο Μαρούσι ανοίγει LEROY! Κάηκα.....

επιτέλους DIY κατάστημα προς τα Βόρεια!

Καταστραφήκαμε..... :bang:

δεν ειναι επίσημο αλλά κατα συντρηπτικό ποσοστό θα ανοίξει εκεί. Ετσι γράφει η εφημερίδα το Πρώτο Θέμα.

Οπως και να χει ειναι εξαιρετικός ο χώρος πιστεύω.

Παει θα μας τα φάει τα λεφτα...ειναι και σχετικά κοντά δεν θα εχω δικαιολογία να μην πάω...Χαχαχαχαχαχαχα

Τα νευρα μου με τον firefox στο κινητο. Συντασω απαντηση και δεν δεχετε το κουμπι υποβολη. Πρεπει να μπω σε desktop mode για να το παρει. Τον ξηλωσα τον ξαναεβαλα αλλα το ιδιο.

Τα νευρα μου με τον firefox στο κινητο. Συντασω απαντηση και δεν δεχετε το κουμπι υποβολη. Πρεπει να μπω σε desktop mode για να το παρει. Τον ξηλωσα τον ξαναεβαλα αλλα το ιδιο.

Bug πρέπει να είναι Κυριάκο. Θα λυθεί σύντομα μην ανησυχείς!

ImageUploadedByTapatalk1443423397.102409.jpg

Κινεζικός φορτιστής και μπαταρία!

Εγγύηση! :)

Ο πάγκος του Lidl δε κάηκε πάντως!

Προφανως επαναφορτιζομενη μπαταρια λιθιου, ετσι?

Θυμασαι απο που τα ειχες παρει και τι μπαταρια ηταν ακριβως? (μαρκα/ με προστασια η χωρις/ χωρητικοτητα)

Οι επαναφορτιζομενες λιθιου θελουν μεγαλη προσοχη γενικοτερα.

Προφανως επαναφορτιζομενη μπαταρια λιθιου, ετσι?

Θυμασαι απο που τα ειχες παρει και τι μπαταρια ηταν ακριβως? (μαρκα/ με προστασια η χωρις/ χωρητικοτητα)

Οι επαναφορτιζομενες λιθιου θελουν μεγαλη προσοχη γενικοτερα.

Απο eBay την είχα αγοράσει δε θυμάμαι πολλα στοιχεία γιατί ειναι δυο χρόνια τωρα!
Η μπαταρία ήταν λιθίου 2000 χωρητικότητα και ήταν για το Parrot ArDrone 2 που εχω.

Δεν ήμουν μπροστά στο σκηνικό γιατί το έβαλα να φορτίσει και λόγο έντονης ηλεκτρικής δραστηριότητας(κεραυνοί και διακοπές ρεύματος) έφυγα απο την ταράτσα όπου εχω το σπιτάκι. Ο επίσημος φορτιστής της parrot που ήταν στο ίδιο πολύμπριζο δεν έπαθε κάτι!

Κυριοι δειτε μια μαγικη ασφαλτο!

Βεβαια κατα την γνωμη μου χρειαζεται και η καταλληλη υποδομη απο κατω καθως αν μπει αυτη η ασφαλτο στην κατασκευη των ελληνικων δρομων οπως γινονται την βλεπω να φευγει μαζι με το υποστρωμα...

http://www.techinsider.io/rain-flows-through-permeable-concrete-topmix-2015-9

Μαστόρια .... Θέλω να πάρω έναν δίσκο κοπής ξύλου για το δισκοπρίονο μου εξωτερικής διαμέτρου 180mm και με τρύπα 16mm. Δόντια μεσαίας κατηγορίας καμιά 40ριά.
Που θα κοιτάξω για ελληνικό κατάστημα.???
Και καμιά καλή ποιότητα ... οχι μάπα.

Νικο φανταζομαι στο κεντρο βιδας θα βρεις αλλα αν δε μπορεσεις μπορω να σου βρω και εγω στον Νικολαιδη στον Πειραια που ειναι και γνωστος μου.

Ευχαριστώ Κυριάκο.... θα σε ενημερώσω. Έχει είδα διαμέτρου 184mm θα δω αν χωράει στο δισκοπρίονο.
Ο Νικολαϊδης έχει site??