--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Η Απαλαρινα ειναι το παλαιοτερο Χιωτικο ουζο και το καλυτερο που βγαζει το νησι.
Οπως λεει και ο πατριωτης μου η Απαλαρινα ειναι για εμενα κορυφαιο ουζο, γλυκοπιοτο με την γευση της μαστιχας διακριτικη εως πολυ διακριτικη αλλα κερδιζει σε γευση ολα οσα εχω δοκιμασει!
Απαλαρίνα . Υπέροχο ούζο , το απολάμβανα το 1984-85 όταν υπηρετούσα σαν φαντάρος στο όμορφο νησί σας αντί για ποτό . Βέβαια τότε το ούζο - τσίπουρό δεν ήταν τόσο must όσο είναι σήμερα οπότε το ζητούσαμε με γρεναδίνη για να μην φαίνεται ότι ήταν ούζο και να μοιάζει με κοκτέιλ .
Έχω ζητήσει από ένα φίλο που πηγαίνει Χίο να μου φέρει αλλά δεν ...!!!. Έχω μείνει με την όρεξη.
Αν δεν κανω λαθος το πηρε το ματι μου στον Σκλαβενιτη.
Φιλε Bilste αν δε το βρεις αρχες Νοεμβρίου θα σου φερω εγω!
Σημερα 'καθαρισα δυο παλετες και εβγαλα 8 σανιδια μηκους ενος μετρου.
Αραγες τι θα μπορουσα να κανω?
Σημερα 'καθαρισα δυο παλετες και εβγαλα 8 σανιδια μηκους ενος μετρου.
Αραγες τι θα μπορουσα να κανω?
Μόλις γύρισα απο Σκλαβενίτη. Έχει το Απαλαρινα 750cl στα 9,98 . Στην υγεία σου ΘόδωρεΤο Απαλαρίνα υπάρχει στα μεγάλα σουπερ; αν δεν κάνω λάθος καπου το έχει πάρει το μάτι μου..
Μόλις γύρισα απο Σκλαβενίτη. Έχει το Απαλαρινα 750cl στα 9,98 . Στην υγεία σου Θόδωρε![]()
Ευχαριστούμε για την πληροφορία . Στην υγεία όσων θα το δοκιμάσουνΜόλις γύρισα απο Σκλαβενίτη. Έχει το Απαλαρινα 750cl στα 9,98ο. Στην υγεία σου Θόδωρε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.