Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μπα θα τον ειδε με το κουστουμι (πωλητης) ειναι ο καημενος και σου λεει αυτος εχει λεφτα ας τον δαγκώσουμε :worshippy:

Mια φωτο απο ενα dremel sanding bit πανω σε proxxon εργαλειο.

Βαριεμαι να φτιαξω κατι σημερα και βγαζω φωτογραφιες τα εργαλεια :))

21660962936_a2bbb7e442_b.jpg

Aμα τα πληρωνεις αντικαταβολη, το σκεφτεσαι περισσοτερο..

Αρα δεν θα τσεκαρω ακομα αν δουλευει η καρτα, θα περιμενω να το ανακοινωσουν επισημα :))

Έχω τσεκάρει ότι δέχονται μέχρι 2 συναλλαγές με τον γνωστό τρόπο/ημέρα στο paypal.
Από εκεί και πέρα μόνο με τον άλλο τρόπο με την έξτρα χρέωση (μέχρι στιγμής λειτουργεί άνετα) και ανεξαρτήτως ποσού λειτουργεί άψογα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλησπέρα. Μετά απο επικοινωνία που είχα με την τράπεζα της κάρτας η υπάλληλος ήταν σαφής και μου εξήγησε πως δεν έχουν ανοίξει όλες οι κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών ακόμα. Π.χ. αν κάποιος πωλητής εμφανίζει τα προϊόντα (...εργαλεία στην προκειμένη περίπτωση) που έχει προς πώληση στην κατηγορία σιδηρικά, τότε η συναλλαγή δεν είναι γίνεται ακόμα δεκτή από το Paypal όπως μου είπε χαρακτηριστικά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Απαλαρινα ειναι το παλαιοτερο Χιωτικο ουζο και το καλυτερο που βγαζει το νησι.

Οπως λεει και ο πατριωτης μου η Απαλαρινα ειναι για εμενα κορυφαιο ουζο, γλυκοπιοτο με την γευση της μαστιχας διακριτικη εως πολυ διακριτικη αλλα κερδιζει σε γευση ολα οσα εχω δοκιμασει!

Απαλαρίνα . Υπέροχο ούζο , το απολάμβανα το 1984-85 όταν υπηρετούσα σαν φαντάρος στο όμορφο νησί σας αντί για ποτό . Βέβαια τότε το ούζο - τσίπουρό δεν ήταν τόσο must όσο είναι σήμερα οπότε το ζητούσαμε με γρεναδίνη για να μην φαίνεται ότι ήταν ούζο και να μοιάζει με κοκτέιλ .
Έχω ζητήσει από ένα φίλο που πηγαίνει Χίο να μου φέρει αλλά δεν ...!!!. Έχω μείνει με την όρεξη.

Το Απαλαρίνα υπάρχει στα μεγάλα σουπερ; αν δεν κάνω λάθος καπου το έχει πάρει το μάτι μου..

Αν δεν κανω λαθος το πηρε το ματι μου στον Σκλαβενιτη.
Φιλε Bilste αν δε το βρεις αρχες Νοεμβρίου θα σου φερω εγω!

Θα το κοιτάξω μήπως βρω .
Και μόνο η σκέψη σου με τιμά σε ευχαριστώ .!!!

Σημερα 'καθαρισα δυο παλετες και εβγαλα 8 σανιδια μηκους ενος μετρου.
Αραγες τι θα μπορουσα να κανω?

Σημερα 'καθαρισα δυο παλετες και εβγαλα 8 σανιδια μηκους ενος μετρου.
Αραγες τι θα μπορουσα να κανω?

Θεωρητικα καθε παλετα πρεπει να δινει τα εξ'ων συνετεθη:

Υλικα κατασκευης ευρωπαλετας!

40816481-2f9d-2eff-971b-f832771cdab3.jpg

Εψαχνα τις ακριβεις διαστασεις για να κανω σουβερακια σε στυλ παλετας αλλα ακριβως οπως η αληθινη :))

Θεωρητικα. Γιατι καθεις τι φτιαχνει οπως θελει. Ασε που στο ξυλωμα τα μισα πανε σκραπ (καυσοξυλα),.

Το Απαλαρίνα υπάρχει στα μεγάλα σουπερ; αν δεν κάνω λάθος καπου το έχει πάρει το μάτι μου..
Μόλις γύρισα απο Σκλαβενίτη. Έχει το Απαλαρινα 750cl στα 9,98 . Στην υγεία σου Θόδωρε :)

Μόλις γύρισα απο Σκλαβενίτη. Έχει το Απαλαρινα 750cl στα 9,98 . Στην υγεία σου Θόδωρε :)

χεχε σε ευχαριστούμε για την πληροφορία :) . Στην υγειά ολης της παρέας !

Μόλις γύρισα απο Σκλαβενίτη. Έχει το Απαλαρινα 750cl στα 9,98οŸ‚. Στην υγεία σου Θόδωρε :)
Ευχαριστούμε για την πληροφορία . Στην υγεία όσων θα το δοκιμάσουν

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μαστορια το ουζο θελει και καλο μεζε. Οποιον τον φερει ο δρομος στην χαλκιδα θα χαρω να πιουμε τα ουζακια μας να φαμε τα μεζεδακια μας και να κανουμε μαστοροσυζητησεις.