Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα Νικο!
Δεν εχει σαιτ ο Νικολαιδης αλλα μπορει να μας φερει τα παντα απο τις γνωστε μαρκες!

Και κυριοι συναδελφοι κατι που επιτελους εκαναν εκει στο amazon.de

de_x-stie_Mozart-_470x200b.jpg

Δυο θεματακια ακομη να λυσουν... Ελεγχο και ευρεση κεφαλαιων...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

παιδες,πως ειπαμε το μονωτικο αφρολεξ που τοποθετειται γυρω απο τις σωληνωσεις καλοριφερ-ηλιοθερμων;;Εχει διαφορες διατομες;Βγαινει σε λευκο;Πυροβολω ε;

Λέγεται αρμαφλέξ, και ναι βγαίνει σε διάφορες διατομές ανάλογα το πάχος της σωλήνας. Χρώματα νομίζω έχεις να επιλέξεις σε μαύρο και λευκό. Περισσότερες λεπτομέριες σε κατάστημα με υδραυλικά.

παιδες,πως ειπαμε το μονωτικο αφρολεξ που τοποθετειται γυρω απο τις σωληνωσεις καλοριφερ-ηλιοθερμων;;Εχει διαφορες διατομες;Βγαινει σε λευκο;Πυροβολω ε;

Νίκο εγω το πήρα απο το Καδιανακη! Να προτιμισεις το λευκό λόγο μεγαλύτερης αντοχής και απόδοσης.

Χωρίς να ειμαι σίγουρος γιατί πάει ένας μήνας που τα πήρα το λευκό εχει 1 το μέτρο στα 25mm εσωτερική διάμετρο και 9mm πάχος.

Εγινε Νικο!

Και για να δειτε τι δυναμη εχουμε στα χερια μας δειτε μια τιμη που πετυχα για ενα κρεμαστο φωτιστικο σε μεγαλο καταστημα.
Απο επενδεδυμενο mdf............

tmp_23298_DSC_1078318154567.jpg

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Από το 1:20 και μετά ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το banner της εκθεσης ποτε θα φυγει? δεκα μερες μετραγε αντιστροφα, σημερα που ηρθε η ημερομηνια της εκθεσης αρχισε μετραει αρνητικα...:smash: