Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Αρχικα "προποδισιε" φερε τον "Φρου-Φρου" πισω ξανα. Δυσκολευτηκα να καταλαβω οτι ησουν εσυ.
Κατα δευτερον να πω οτι αν και μου αρεσει πολυ το τι παραλαβαμε σημερα, σπανια ευχομαι, γιατι δεν μπορω αυτο το κατεβατο απο ευχες.
Προτιμω να εκφρασω μια απορια για κατι που δεν εχω, ή σκεφτομαι να αγορασω, η δεν ξερω τι κανει.
Ο καθενας αγοραζει με δικα του κριτηρια, που τις περισσοτερες φορες μας ειναι αγνωστα, οποτε το πως, ποτε, γιατι δεν ειναι λογος κριτικης, εκτος αν υποκρυπτει κατι αλλο.
Πολλοι επισης αγοραζουν και μοιραζονται αγορες εδω γιατι κανει καλο στην ψυχολογια τους, και ο καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται και αναλυει την αγορα του διαφορετικα απο καποιον αλλο.
Αν καποιος που του αρεσουν τα αυτοκινητα αγορασει ενα καινουργιο μοντελο, που κανει καφε, μασαζ, ποδολουτρο, σεχ, σερβις, νανουρισμα μονο του, εχει μια χαρα, και θελει να το πει, να την μοιραστει, και να δειξει και σε καποιους που θεωρει φιλικη παρεα αυτες τις δυνατοτητες.
Τωρα αν εγω σκεφτομαι, τον "κακομοιρη" εδωσε τοσα λεφτα, για να αγορασει μελοντικα προβληματα, καθως δεν εδωσε σημασια οτι η προθερμανση εχει αισθητηρα πιεσης και αν καει εχει 120, και το νανουρισμα αν χαλασει και παιζει AC/DC θελει αλλαγη ολη η μοναδα και εχει 800, Ε ΟΧΙ δεν θα του το πω, δεν θα του χαλασω αυτη τη χαρα και δεν θα μετατρεψω την γνωση μου σε μιζερια δικη μου και δικη του.
Με τον καιρο κανενας καταλαβαινει και αναλυει ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ του αν αυτο στο οποιο ξοδευει το αντιτιμο των ωρων εργασιας του, προκειτε να του δωσει προσωρινη, ή μονιμη "χαρα". Οτι και να του πει καποιος αλλος ειναι λογια του αερα.
 
Επειδή βαρέθηκα να λέω άλλα και να πιάνετε άλλα σαν πως μιλάω κινέζικα από την επαρχία ζιουκακίλι.
Πριν μερικές μέρες έγινε μπάχαλο γιατί πάλι ΑΛΛΑ έλεγα και ΑΛΛΑ καταλαβαίνατε. Αναφέρομαι στην αγορά ΕΝΟΣ εργαλείου ανάμεσα σε φαλτσοπρίονο και δισκοπρίονο. Ελεγα αν είναι να πάρει ένα εργαλείο να πάρει δισκοπρίονο και έρχεστε και αναφέρετε ότι απαραίτητα είναι και τα δύο. Μαγκιά!

Ερχομαι τώρα και σας λέω το εξής

Ο αλλος οτι ενω ελλειπα μερες και μπηκα με ορεξη να διαβασω για κατασκευές, να παρω ιδεες κλπ κλπ βρεθηκα να εχω 54 αδιαβαστες σελιδες στις παραλαβες και παραγγελιες και μερικες μολις στο τι μαστορεψαμε με το 90% να ειναι του παππού Κωστα (χωρις να θελω να τον προσβαλω απλα το αναφερω)
^^Και από αυτό εσείς καταλαβαίνετε ότι:

Α) Σας κατακρίνω που αγοράζετε (εγώ που αγοράζω έτσι; )
Β) Βαριέμαι να διαβάσω 54 σελίδες (εγώ που γράφω κατεβατά έτσι; )
Γ) Κακώς ποστάρει ο Κώστας γιατί με κουράζει (εγώ που σας ζητάω να κατασκευάσετε έτσι; )

Να σας πω κάτι; Νομίζετε ότι είμαι παιδάκι και χθεσινή στα φόρουμς κύριοι;
Να σας το μεταφράσω λοιπόν σε πιο απλά ελληνικά μπας και γίνει κατανοητό.

Από τις 1000 σελίδες που γράφονται στις παραλαβές/παραγγελίες κλπ οι 800 σελίδες είναι καλορίζικα καλοδούλευτα. Μαζί σας ότι είναι ωραίο και σωστό να πεις στον άλλο τα καλορίζικα. Γιατί όμως όταν κάποια στιγμή εγώ ή ο άλλος, θέλω να δω μία πένσα που είχε πάρει ο τάδε πριν καιρό να πρέπει να ψάξω σε μία αναλογία 2 προς 10 χρήσιμων σχολίων; Αν δε το πιάσατε το 2 προς 10, είναι τα 2 ποστ με εργαλεία και τα 8 με καλορίζικα που μας κάνουν σύνολο 10.

Μήπως λοιπόν ένα απλό Like (που ξέρω και το λόγο που δε θα μπει) θα βοήθαγε μέσα σε όλο αυτό το χαμό? Κοίτα να δεις που άλλο έλεγα πάλι και δεν είναι ότι βαριόμουν να διαβάσω 54 σελίδες και δε σας κατάκρινα που αγοράζετε ή που ανεβάζετε δουλειά αλλά αναφερόμουν στην οργάνωση των 54 σελίδων! Μαγικό εντελώς! ΟΥΑΟΥ!! Και τι είπα; Αρχίστε να κατασκευάζετε αφού αγοράζετε. Δεν σας άρεσε; Μαγκιά σας και πάλι! Ένα φόρουμ με κατασκευές πάντως, προσελκύει περισσότερο κόσμο από ένα φόρουμ με αγορές και μόνο. Just in case που λένε και στο χωριό μου το αναφέρω.

Πάμε παρακάτω και να παραλάβω τον Σάκη και τους κυρίους διαχειριστάς.

Να σας απαντήσω στο ερώτημα πιο πάνω. ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Το ποια είμαι φαίνεται, άλλοι δεν έχουν φανεί ποτέ και δε θα εμφανιστούν και ποτέ.

Αν κύριοι διαχειριστές καταλάβατε ότι νευρίασα από την κριτική που έκανε ο Σάκης είστε γελασμένοι. Νευριάσα με την προσβλητική και την υποτιμητική γλώσσα του Post του απέναντί μου και ότι για μία ακόμα φορά την αφήσατε. Και επειδή τόσα χρόνια στα forums έχω δείξει σεβασμό, έχω προσφέρει, έχω διαβαστεί και εισακουστεί άπειρες φορές, δεν επιτρέπω και το τονίζω το δεν επιτρέπω σε κανέναν, είτε είναι πράσινος, είτε είναι μπορδοροδοκόκκινος σε ένα φόρουμ, να αφήνει έναν χρήστη να μου μιλάει με αυτόν τον τρόπο και να έρχεται από κάτω και να αναρωτιέται τι έγινε. Αυτό θα το νιώσετε όταν κάποια στιγμή μετά από χρόνια, αναγνωριστεί η δουλειά και η προσφορά σας και πάτε σε ένα φόρουμ για κουλουράκια και μπισκοτακια και σας ρωτήσουν αν είστε ο τάδε από το avclub. Γιατί αυτό συναντάω όπου πάω.

Αυτό κύριοι το έχω κερδίσει και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει σα να μιλάει σε καμιά ξανθιά ηλίθια που δε ξέρει τι λέει και τι γράφει. Και πάρτε το όπως θέλετε. Πάρτε το ότι είμαι ψώνιο, πάρτε το ότι έχω καβαλήσει το καλάμι ή πάρτε το όπως πρέπει να το πάρετε, αν δεν παρεξηγηθεί και αυτό δλδ.

Το γιατί τον αφήνετε δε το ξέρω και δεν με απασχολεί, ειδικά όταν έχετε δει την IP του να συμβαδίζει με αυτή άλλου μέλους. Για να κάνω την πιο αθώα σκέψη το λένε έλλειψη εμπειρίας. Γιατί αν έρθει στο από δίπλα φόρουμ και έχει αυτή τη συμπεριφορά, αναρωτιέμαι αν θα αντέξει πάνω από 3 δευτερόλεπτα.

Τέλος και κλείνοντας, επειδή πάλι όσα έγραψα δε θα τα καταλάβετε κάποιοι και θα αρχίσει μία ακόμα φαρσοκωμωδία και βαρέθηκα/κουράστηκα να μιλάω και να γράφω τσάμπα. Δεν αξίζει να ασχολείστε με τα λεγόμενά μου και με τη πάρτη μου. Το καράβι σας πάει μια χαρά. Χρήστες όπως ο Σάκης έχουν το πεδίο ελεύθερο και εκτοξεύουν ρουκέτες και οι διαχειριστές ζητάνε από τα μέλη να τους στείλουν πμ για ποιο λόγο πειράχτηκαν όταν τα μηνύματα είναι δημόσια. Χρήστες όπως εγώ, θα είμαστε απλοί παρατηρητές μιας και η προσφορά μας εδώ μέσα είναι κατεβατά και μόνο, όπως αυτό εδώ και τέλος πάντων ρε παιδιά, ενοχλούν ακόμα και οι εκφράσεις όπως αγορίνα. Ασχοληθείτε με τον Σάκη που είναι τέρας σταθερών απόψεων και χρησιμοποιεί καλύτερες εκφράσεις. Κάποτε μου την ξαναπεσε γιατί αγόραζα πράγματα, τώρα είναι υπερασπιστής όσων αγοράζουν :) αλλά η μνήμη είναι κοντή η ρουφιάνα. Τώρα θα παραλάβει και τον Στέλιο και στο τέλος θα τον βγάλει και αυτόν ανούσιο (ήδη το έκανε). Επιτρέψτε το και αυτό θα έχει πλάκα και θα είστε άξιοι της μοίρας σας. Ένα φόρουμ και μια κοινότητα κρίνεται από την αντιμετώπιση απέναντι στα μέλη. Διαλέξτε τι μέλη θέλετε στη παρέα σας. Επίσης, αυτά τα μέλη είναι και η ζωή της κοινότητας και ειδικά τα νέα μέλη. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγάλος στο μαστροφόρουμ, βρείτε τρόπο να προσελκύσετε νέους για να έχει μέλλον η παρέα. Ακούγεται ωμό και brutal, αλλά είναι η αλήθεια.

Καλή σας τύχη κύριοι. Χαίρομαι που έχω κρατήσει κάποια άτομα και με αυτούς δε θα χαθώ σίγουρα. Είναι ο θησαυρός που εισέπραξα από εδώ μέσα :grinning-smiley-043
 
Εαν το παραπανω ποστ ηταν διατυπωμενο διαφορετικα, θα εξεθετα τις αποψεις μου με μεγαλη ευχαριστηση και διαθεση.
Στο ποστ του Στελιου, που αν και δεν τον γνωριζω τον εκτιμω απεριοριστα, θα απαντησω με PM για τους δικους μου λογους.

Τελος, επειδη αυτο το φορουμ των εργαλειων το ξεκινησα εγω, αισθανομαι τεραστια ευθυνη και αγωνια να το δω να πηγαινει ολο και καλυτερα.
Ο τροπος διαχειρισης που εχω επιλεξει να τρεχω αυτη την ερασιτεχνικη προσπαθεια ειναι αυτος που εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερος αλλα οχι απαραιτητα ο σωστοτερος.

Εαν η διοικηση κρινει οτι τα κλειδια πρεπει να δωθουν σε καποιον πιο εμπειρο και αποτελεσματικοτερο συντονιστη, εγω δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα.
Ισα ισα θα ειναι ειλικρινα η μεγαλυτερη ευχαριστηση για μενα να δω "τα εργαλεια μας" να πηγαινουν ακομα καλυτερα και χωρις το αγχος της καθημερινης διαχειρισης.

Καλημερα σε ολους μας!
 
coolarete παιδιά ,για όλα υπάρχει μια λύση. Πάντως το ότι το φόρουμ θέλει οργάνωση ........δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου , που έλεγαν σε μια ελληνική ταινία. Έψαχνα ένα θέμα με επιτραπέζια σέγα , γιατί θυμάμαι ότι είχε γίνει κουβέντα για το θέμα , χάος ......είναι πολύ δύσκολο να το βρεις . Πρέπει να οργανωθεί διαφορετικά το φόρουμ , π.χ. εργαλεία μπαταρίας , εργαλεία ρεύματος , σταθερά εργαλεία , εργαλεία χειρός ...... etc , etc , αλλιώς δεν βγαίνει άκρη .
 
To υποφορουμ αυτο ειναι οπως μια μικρη ατομικη εταιρια που ξεκινησε με ενα αφεντικο και απεκτησε ενα συνεργατη σε μικρο χρονικο διαστημα.
Στη πορεια ομως απεκτησε μεγαλο πελατειακο κοινο, αυξημενο τζιρο και κυριως πολυ μεγαλο ογκο εργασιων.

Ολα αυτα εχουν φερει την εταιρια, παρολες τις φιλοτιμες προσπαθειες των δυο συνεργατων σε δυσκολη θεση. Πραγματα απο δω και απο κει, τεραστια ραφια με προιοντα διαφορων τυπων. Τα παλια ταμπελακια πλεον περιγραφουν γενικα τι περιεχουν οι κουτες στα ραφια αλλα αυτες ειναι γεματες με παραπλησια αλλα και αλλα διαφορα γενικης χρησης προιοντα.
Η καλη εν μερη μεχρι τωρα λειτουργια ωφειλεται και στη καλη διαθεση των πελατων που ψαχνουν μονοι τους τα προιοντα και οι προμηθευτες προσθετουν τα δικα τους στο σωστο, οσο γινετε, ραφι και κουτι.

Αυτο ομως δεν μπορει να προχωρησει αλλο.
Για να μελλον η επιχειρηση χρειαζεται να γινει Ανωνυμη Εταιρια! Ετσι θα αποκτησει διοικητικο συμβουλιο με ξεχωριστες αρμοδιοτητες στα μελη του, θα προσληφθουν υπαλληλοι και φυσικα θα υπαρξει μια οργανωση για να μειωθει η εσωτερικη γραφειοκρατια και ο χαμενος χρονος.
Αν γινει αυτο, το μικρο μαγαζι θα γινει μια σωστη εταιρια με πληθωρα αντικειμενων, ευκολα προσβασιμων, ανοιχτη σε επιπλεον πελατειακο κοινο και φυσικα θα εχει κανονες που θα πετανε γρηγορα και απροβληματιστα εξω τους κακους συνεργατες αλλα και πελατες.


Σε φορουμς συμμετεχω απο το 2004. Φορουμς μικρα αλλα και μεγαλα. Ως απλος συμμετεχων αλλα και διαχειρηστης. Φορουμς που δεν υπαρχουν πλεον αλλα και αλλα που ειναι τωρα πια στο τοπ10 του ελληνικου ιντερνετ.
 
χαχαχα, ωραια το εθεσες Νεκταριε, απο μπακαλικο της γειτονιας ηρθε η ωρα να γινουμε supermarket πολης :)))

By the way, ψαρωτικο και σεβασμιο το νεο avatar!!
 
Αγάπη,
Μιλώντας στο viber καθώς δεν είμαστε δύο ΙΡ και μόνο όπως και με πολλά παιδιά εδώ μέσα, σου ζήτησα να μου στείλεις ένα πμ και να μου εκθέσεις τα σημεία που σε προσεβαλε ο Σάκης.
Αντί να κάνεις αυτό το αναφέρεις εδώ και το λαμβάνω "υποτιμητικα" προς εμένα που θέλω πμ να καταλάβω τι έγινε.
Ήταν η μόνη φορά που ο Σάκης μίλησε χωρίς να προσβάλει κανένα και ξέρεις καλά όπως όλοι σας ακόμη και ο ίδιος πως αν το έκανε θα έτρωγε το ΒΑΝ του.
Αναφορικά με τις παραλαβες τώρα.
Έχω ζητήσει εκατό φορές οποίος ποσταρει παραλαβή να βάζει λινκ με το κατάστημα και την τιμή που το αγόρασε.
Έτσι τα μισά ποστ που ρωτάμε από που? Πόσο? Θα εκλιψουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
Το κουμπί του LIKE είναι απροσωπο και τυπικό.
Ο Panava που γύρισε από Λέσβο μετά τρεις μήνες τι έπρεπε να κάνει?
Ξέρω για εμένα προσωπικά πως ο χρόνος μου δε φτάνει και η κούραση μου με αποτρεπει από το να βάλω τα εργαλεία μου σε δουλειά και μαζί με εμένα είναι πολύς κόσμος.
Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά σαν το χρηματιστήριο έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Χαίρομαι και ζηλεύω τον παππού Κώστα για τις κατασκευές του με την καλή έννοια.
Τέλος έχω να πω πως χαίρομαι που εδώ έχω γνωρίσει άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα και ιδέες και τους βλέπω και από κοντά.

ΥΓ δεν έχω στο βιογραφικό μου τα σαιτ στα οποία είμαι συντονιστής η διαχειριστης ούτε πρόκειται να τα βαλω. Είναι το χόμπι μου και το καταφύγιο μου.
ΥΓ 2
Αν φύγεις από εδώ Αγάπη θα στεναχωρηθω όπως έγινε με τον Αχιλλέα και τον Ηλία αλλά τι μπορώ να κάνω.
 
coolarete παιδιά ,για όλα υπάρχει μια λύση. Πάντως το ότι το φόρουμ θέλει οργάνωση ........δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου , που έλεγαν σε μια ελληνική ταινία. Έψαχνα ένα θέμα με επιτραπέζια σέγα , γιατί θυμάμαι ότι είχε γίνει κουβέντα για το θέμα , χάος ......είναι πολύ δύσκολο να το βρεις . Πρέπει να οργανωθεί διαφορετικά το φόρουμ , π.χ. εργαλεία μπαταρίας , εργαλεία ρεύματος , σταθερά εργαλεία , εργαλεία χειρός ...... etc , etc , αλλιώς δεν βγαίνει άκρη .

Βαγγελη εχεις δικιο για την καλυτερη οργανωση που αναφερεις (και εσυ και ο Νικος απο Πατρα και αλλα παιδια) και ηδη υπαρχουν σκεψεις γενικοτερα απο την Διοικηση εδω και καιρο καθως η κατηγορια μας μεγαλωνει σημαντικα. Οταν εχω νεα θα αναφερθω.
 
Εγώ θα ζητήσω από όλους ανεξαιρέτως να δείξουν για μια ακόμα φορά ανωτερότητα και να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά.
 
Κύριοι συγγνώμη για την άσχετη παρέμβαση σε ένα σοβαρό θέμα αλλά έπεσα πάνω στο παρακάτω σερφαροντας και είπα να ζητήσω τη γνώμη των ειδικών. Αξίζει γενικότερα η αγορά αυτου του πολυεργαλέιου?

http://store.dk.tools/προϊόν/πολυμηχάνημα-5-εργασιών-holzstar-umk6/

Ευχαριστώ
Γιάννης
 
Αν και νέος στο συγκεκριμένο φόρουμ ο τρόπος έκφρασης του Σάκη από την δική μου σκοπιά δεν ήταν σωστός. Εγώ τον βρήκα επιθετικό και χωρίς λόγο.
 
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κύριοι συγγνώμη για την άσχετη παρέμβαση σε ένα σοβαρό θέμα αλλά έπεσα πάνω στο παρακάτω σερφαροντας και είπα να ζητήσω τη γνώμη των ειδικών. Αξίζει γενικότερα η αγορά αυτου του πολυεργαλέιου?

http://store.dk.tools/προϊόν/πολυμηχάνημα-5-εργασιών-holzstar-umk6/

Ευχαριστώ
Γιάννης


Γιάννημε ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι είχε καλές κριτικές. 4,7 σε πάνω από 200 κριτικές δεν είναι άσχημα. Προσωπικά θα προτιμούσα ανεξάρτητα εργαλεία και όχι ένα all in one.
 
Το συγκεκριμένο είναι φασόν Κίνας και το πουλάει και η Unimac.
Θεωρείται ερασιτεχνικό οπότε προσοχή!

Επίσης η απόδοση του λόγω συνδυασμού 5 εργαλείων σε ένα είναι σχετικά χαμηλή (βλ ύψος κοπής, πλάτος πλανίσματος κλπ).
Σε αυτήν την τιμή συμφέρει να τα πάρεις και ξεχωριστά τα εργαλεία.
 
Αγάπη με την αποχώρηση σου το forum γίνεται ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ.

Παππούς Κ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κύριοι συγγνώμη για την άσχετη παρέμβαση σε ένα σοβαρό θέμα αλλά έπεσα πάνω στο παρακάτω σερφαροντας και είπα να ζητήσω τη γνώμη των ειδικών. Αξίζει γενικότερα η αγορά αυτου του πολυεργαλέιου?

http://store.dk.tools/προϊόν/πολυμηχάνημα-5-εργασιών-holzstar-umk6/

Ευχαριστώ
Γιάννης

Αν δεν κάνει κ καφέ μην το πάρεις ! :grandpa:

Για ρώτα (σκέψου) τυχόν service, εγγύηση, επισκευή εδώ στην Ελλάδα κλπ.

Με τόσα χρήματα μπορείς να πας σε ξεχωριστά κ επώνυμα εργαλεία.
 
Το συγκεκριμένο είναι φασόν Κίνας και το πουλάει και η Unimac.
Θεωρείται ερασιτεχνικό οπότε προσοχή!

Επίσης η απόδοση του λόγω συνδυασμού 5 εργαλείων σε ένα είναι σχετικά χαμηλή (βλ ύψος κοπής, πλάτος πλανίσματος κλπ).
Σε αυτήν την τιμή συμφέρει να τα πάρεις και ξεχωριστά τα εργαλεία.

Ευχαριστω Νικο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

.... και Κωστα :)
 
Επειδή βαρέθηκα να λέω άλλα και να πιάνετε άλλα σαν πως μιλάω κινέζικα από την επαρχία ζιουκακίλι.
Πριν μερικές μέρες έγινε μπάχαλο γιατί πάλι ΑΛΛΑ έλεγα και ΑΛΛΑ καταλαβαίνατε. Αναφέρομαι στην αγορά ΕΝΟΣ εργαλείου ανάμεσα σε φαλτσοπρίονο και δισκοπρίονο. Ελεγα αν είναι να πάρει ένα εργαλείο να πάρει δισκοπρίονο και έρχεστε και αναφέρετε ότι απαραίτητα είναι και τα δύο. Μαγκιά!

Ερχομαι τώρα και σας λέω το εξής


^^Και από αυτό εσείς καταλαβαίνετε ότι:

Α) Σας κατακρίνω που αγοράζετε (εγώ που αγοράζω έτσι; )
Β) Βαριέμαι να διαβάσω 54 σελίδες (εγώ που γράφω κατεβατά έτσι; )
Γ) Κακώς ποστάρει ο Κώστας γιατί με κουράζει (εγώ που σας ζητάω να κατασκευάσετε έτσι; )

Να σας πω κάτι; Νομίζετε ότι είμαι παιδάκι και χθεσινή στα φόρουμς κύριοι;
Να σας το μεταφράσω λοιπόν σε πιο απλά ελληνικά μπας και γίνει κατανοητό.

Από τις 1000 σελίδες που γράφονται στις παραλαβές/παραγγελίες κλπ οι 800 σελίδες είναι καλορίζικα καλοδούλευτα. Μαζί σας ότι είναι ωραίο και σωστό να πεις στον άλλο τα καλορίζικα. Γιατί όμως όταν κάποια στιγμή εγώ ή ο άλλος, θέλω να δω μία πένσα που είχε πάρει ο τάδε πριν καιρό να πρέπει να ψάξω σε μία αναλογία 2 προς 10 χρήσιμων σχολίων; Αν δε το πιάσατε το 2 προς 10, είναι τα 2 ποστ με εργαλεία και τα 8 με καλορίζικα που μας κάνουν σύνολο 10.

Μήπως λοιπόν ένα απλό Like (που ξέρω και το λόγο που δε θα μπει) θα βοήθαγε μέσα σε όλο αυτό το χαμό? Κοίτα να δεις που άλλο έλεγα πάλι και δεν είναι ότι βαριόμουν να διαβάσω 54 σελίδες και δε σας κατάκρινα που αγοράζετε ή που ανεβάζετε δουλειά αλλά αναφερόμουν στην οργάνωση των 54 σελίδων! Μαγικό εντελώς! ΟΥΑΟΥ!! Και τι είπα; Αρχίστε να κατασκευάζετε αφού αγοράζετε. Δεν σας άρεσε; Μαγκιά σας και πάλι! Ένα φόρουμ με κατασκευές πάντως, προσελκύει περισσότερο κόσμο από ένα φόρουμ με αγορές και μόνο. Just in case που λένε και στο χωριό μου το αναφέρω.

Πάμε παρακάτω και να παραλάβω τον Σάκη και τους κυρίους διαχειριστάς.

Να σας απαντήσω στο ερώτημα πιο πάνω. ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Το ποια είμαι φαίνεται, άλλοι δεν έχουν φανεί ποτέ και δε θα εμφανιστούν και ποτέ.

Αν κύριοι διαχειριστές καταλάβατε ότι νευρίασα από την κριτική που έκανε ο Σάκης είστε γελασμένοι. Νευριάσα με την προσβλητική και την υποτιμητική γλώσσα του Post του απέναντί μου και ότι για μία ακόμα φορά την αφήσατε. Και επειδή τόσα χρόνια στα forums έχω δείξει σεβασμό, έχω προσφέρει, έχω διαβαστεί και εισακουστεί άπειρες φορές, δεν επιτρέπω και το τονίζω το δεν επιτρέπω σε κανέναν, είτε είναι πράσινος, είτε είναι μπορδοροδοκόκκινος σε ένα φόρουμ, να αφήνει έναν χρήστη να μου μιλάει με αυτόν τον τρόπο και να έρχεται από κάτω και να αναρωτιέται τι έγινε. Αυτό θα το νιώσετε όταν κάποια στιγμή μετά από χρόνια, αναγνωριστεί η δουλειά και η προσφορά σας και πάτε σε ένα φόρουμ για κουλουράκια και μπισκοτακια και σας ρωτήσουν αν είστε ο τάδε από το avclub. Γιατί αυτό συναντάω όπου πάω.

Αυτό κύριοι το έχω κερδίσει και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει σα να μιλάει σε καμιά ξανθιά ηλίθια που δε ξέρει τι λέει και τι γράφει. Και πάρτε το όπως θέλετε. Πάρτε το ότι είμαι ψώνιο, πάρτε το ότι έχω καβαλήσει το καλάμι ή πάρτε το όπως πρέπει να το πάρετε, αν δεν παρεξηγηθεί και αυτό δλδ.

Το γιατί τον αφήνετε δε το ξέρω και δεν με απασχολεί, ειδικά όταν έχετε δει την IP του να συμβαδίζει με αυτή άλλου μέλους. Για να κάνω την πιο αθώα σκέψη το λένε έλλειψη εμπειρίας. Γιατί αν έρθει στο από δίπλα φόρουμ και έχει αυτή τη συμπεριφορά, αναρωτιέμαι αν θα αντέξει πάνω από 3 δευτερόλεπτα.

Τέλος και κλείνοντας, επειδή πάλι όσα έγραψα δε θα τα καταλάβετε κάποιοι και θα αρχίσει μία ακόμα φαρσοκωμωδία και βαρέθηκα/κουράστηκα να μιλάω και να γράφω τσάμπα. Δεν αξίζει να ασχολείστε με τα λεγόμενά μου και με τη πάρτη μου. Το καράβι σας πάει μια χαρά. Χρήστες όπως ο Σάκης έχουν το πεδίο ελεύθερο και εκτοξεύουν ρουκέτες και οι διαχειριστές ζητάνε από τα μέλη να τους στείλουν πμ για ποιο λόγο πειράχτηκαν όταν τα μηνύματα είναι δημόσια. Χρήστες όπως εγώ, θα είμαστε απλοί παρατηρητές μιας και η προσφορά μας εδώ μέσα είναι κατεβατά και μόνο, όπως αυτό εδώ και τέλος πάντων ρε παιδιά, ενοχλούν ακόμα και οι εκφράσεις όπως αγορίνα. Ασχοληθείτε με τον Σάκη που είναι τέρας σταθερών απόψεων και χρησιμοποιεί καλύτερες εκφράσεις. Κάποτε μου την ξαναπεσε γιατί αγόραζα πράγματα, τώρα είναι υπερασπιστής όσων αγοράζουν :) αλλά η μνήμη είναι κοντή η ρουφιάνα. Τώρα θα παραλάβει και τον Στέλιο και στο τέλος θα τον βγάλει και αυτόν ανούσιο (ήδη το έκανε). Επιτρέψτε το και αυτό θα έχει πλάκα και θα είστε άξιοι της μοίρας σας. Ένα φόρουμ και μια κοινότητα κρίνεται από την αντιμετώπιση απέναντι στα μέλη. Διαλέξτε τι μέλη θέλετε στη παρέα σας. Επίσης, αυτά τα μέλη είναι και η ζωή της κοινότητας και ειδικά τα νέα μέλη. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγάλος στο μαστροφόρουμ, βρείτε τρόπο να προσελκύσετε νέους για να έχει μέλλον η παρέα. Ακούγεται ωμό και brutal, αλλά είναι η αλήθεια.

Καλή σας τύχη κύριοι. Χαίρομαι που έχω κρατήσει κάποια άτομα και με αυτούς δε θα χαθώ σίγουρα. Είναι ο θησαυρός που εισέπραξα από εδώ μέσα :grinning-smiley-043

Αγαπη θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς. Πιστεύω οτι οι γνώσεις σου μονο όφελος μπορούν να προσφέρουν σε ολους μας.
Μην αφήνεις άτομα συμπλεγματικά (ο νοών νοείτω) να σε καταβάλουν. Εκτός απο αυτούς τους κομήτες, υπάρχουν και οι υπόλοιποι χρήστες, που δεν φταίνε σε τίποτα να στερηθούν κατ' αρχάς την παρέα σου και κατα δεύτερο τις συμβουλές σου. Εγω είμαι ενας απο αυτούς.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γιάννημε ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι είχε καλές κριτικές. 4,7 σε πάνω από 200 κριτικές δεν είναι άσχημα. Προσωπικά θα προτιμούσα ανεξάρτητα εργαλεία και όχι ένα all in one.

Απο το ίδιο σάιτ που παραθέτει ο Παναγιώτης,δείτε εδώ μια εργαλειάρα (σε σχεδίαση τουλάχιστον).Νομίζω πως απο έναν μερακλή φτιάχνεται ιδιοκατασκευή εύκολα:
http://www.usinenouvelle.com/expo/scie-circulaire-de-chantier-120mm-scc4-p216949.html
 
Αγαπη θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς. Πιστεύω οτι οι γνώσεις σου μονο όφελος μπορούν να προσφέρουν σε ολους μας.
Μην αφήνεις άτομα συμπλεγματικά (ο νοών νοείτω) να σε καταβάλουν. Εκτός απο αυτούς τους κομήτες, υπάρχουν και οι υπόλοιποι χρήστες, που δεν φταίνε σε τίποτα να στερηθούν κατ' αρχάς την παρέα σου και κατα δεύτερο τις συμβουλές σου. Εγω είμαι ενας απο αυτούς.


Sent from my iPad using Tapatalk

Και εγώ άλλος ένας :ernaehrung004:

To πρωί που το διάβασα Αγάπη ...στεναχωρήθηκα όπως και για τα άλλα παιδιά που απέχουν εδώ και καιρό.
Το "πεδίο της μάχης" είναι εδώ και όχι στην υποχώρηση.
Αν κάποιος "πειράξει" κάποιον άλλο ....απλώς τραβάει το καζανάκι.
Θέλουμε και απαιτούμε να είσαι μαζί μας ...:handkiss:
Ευχαριστώ
 
Και εγώ να επαναλάβω:
Αγάπη με την αποχώρηση σου το forum γίνεται ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ.

Στην σωστή Μαστοροσύνη κανείς καλός δεν περισσεύει.

Παππούς Κ.