Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απο το ίδιο σάιτ που παραθέτει ο Παναγιώτης,δείτε εδώ μια εργαλειάρα (σε σχεδίαση τουλάχιστον).Νομίζω πως απο έναν μερακλή φτιάχνεται ιδιοκατασκευή εύκολα:
http://www.usinenouvelle.com/expo/scie-circulaire-de-chantier-120mm-scc4-p216949.html

Γραμμή παραγωγής!!!!

Ηλίας, Αχιλλέας επίσης, κρίμα είναι.
Αυτά συζηταγαμε με τον Τζουτζη προ λίγες ώρες που πιναμε καφέ παρέα.
Σκέψου να πικραθω εγώ από έναν εδώ μέσα και να χάσω την παρέα των άλλων 20 που έχω εδώ μέσα.
Αξίζει?

Οι σημαντικότερες μάχες που κέρδισες, είναι αυτές που δεν ήξερε κανείς ότι τις δίνεις....

Είναι μερικές Δευτέρες, που δεν θες να έρθουν…
Είναι κι άλλες, που τις περιμένεις από την Κυριακή να έρθουν!!

Να έρθουν για να σε κάνουν να σαρώσεις τα πάντα… να τα ισοπεδώσεις… να τα ζήσεις και να τα βγάλεις μέσα από το σύστημά σου…

Δεν είναι εύκολες οι μάχες που έχεις να δώσεις… είναι όμως μάχες που θες να τις δώσεις… είτε για να ξεμπερδεύεις, είτε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Είναι μια τέτοια μέρα που ξεκίνησε βουβά και αθόρυβα… ήρεμα και σιωπηλά… και ήρθε να γεμίσει με μικρές μικρές μάχες…

Περπατάω ανάμεσα σε νάρκες, άλλοτε προσεκτικά και άλλοτε αρχίζω να τρέχω, να πιέζω τα πράγματα, να τα φτάνω στα όριά τους μόνο και μόνο για να γίνει η έκρηξη και να καθαρίσει το τοπίο…

Σηκώνομαι κι ετοιμάζομαι για την μάχη μου…
Και στις μάχες πηγαίνουμε πάντα φορώντας τα «καλά» μας…

Τον εχθρό θα πρέπει να τον αντιμετωπίζεις με τα καλύτερα σου, μου έλεγε ο μπαμπάς μου…
Τα ανάποδα δεν αντέχουν την ομορφιά, λέει εκείνος…

Τελικά ο παρονομαστής είναι ο ίδιος…

Στις μάχες, φοράμε τα καλά μας… το καλύτερό μας maquillage και πέφτουμε με τα μούτρα σαν να μην υπάρχει αύριο..

Το αύριο που θα έρθει να θες να είναι καθαρό, αμόλυντο, ανέπαφο από μιασμένες ψυχές και νοσηρά αισθήματα…

..........................

Στις μάχες που δώσαμε και αν και νικήσαμε, εμείς δώσαμε το χέρι στον αντίπαλο να σηκωθεί!

Της Σοφίας Παπαηλιάδου

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα πολύ μάχη ρε φίλε.
Δεν είμαστε για μάχες, πιο πολύ για ειρήνη το θέλω εγώ.
Ειρήνη, ηρεμία, έδαφος για ανάπτυξη και δημιουργία.
:)

Κυριάκο καλησπέρα.

Η ειρήνη για να επιτευχθεί πολλές φορές θέλει να δοθούν πολλές μάχες & όπως λένε & στο χωριό μου εδώ στην Πάτρα ...αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα φίλε ΔΕΝ γίνεται.

Δεν χρειαζομαστε ουτε μαχες εδω στο ΑVClub, oυτε internet warriors, ουτε αυγα σπασμενα. Για ονομα του Θεου δηλαδη, ενας ιστοτοπος ειμαστε και μια παρεα που μοιραζεται τα ιδια ενδιαφεροντα!

Οπως ειπε και ο Κυριακος χρειαζομαστε ενα ηρεμο περιβαλλον για το χομπυ μας και αυτο πρεπει να διαφυλαχθει παση θυσια.
Παρεξηγησεις παντα και παντου συμβαινουν και ειθε να λυνονται με ηπιο τροπο και παντα βαση των κανονισμων του φορουμ που μας φιλοξενει.

Ειλικρινά λυπάμαι που τα γραφόμενά μου ήταν τόσο ανιαρά και κουραστικά!

Και αισθάνομαι βαθιά υποχρεωμένος σε όσους χάλασαν τη ζαχαρένια τους, και μου έκαναν τη χάρη να διαβάσουν μέχρι τέλους, τα όσα κοινότυπα και προ πολλού κατακτημένα, που ανέφερα!

Πράγματι με λίγη προσπάθεια, θα μπορούσα να τα περιορίσω και μάλιστα, όχι σε δέκα γραμμές, αλλά σε μία :

«Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πεί, καλύτερα να μη μας πεί κανένα!»

Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Βορειοδυτικο 7αρι στο Ιονιο βλεπω προσεχως Δημητρη.

Ειλικρινά λυπάμαι που τα γραφόμενά μου ήταν τόσο ανιαρά και κουραστικά!

Και αισθάνομαι βαθιά υποχρεωμένος σε όσους χάλασαν τη ζαχαρένια τους, και μου έκαναν τη χάρη να διαβάσουν μέχρι τέλους, τα όσα κοινότυπα και προ πολλού κατακτημένα, που ανέφερα!

Πράγματι με λίγη προσπάθεια, θα μπορούσα να τα περιορίσω και μάλιστα, όχι σε δέκα γραμμές, αλλά σε μία :

«Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πεί, καλύτερα να μη μας πεί κανένα!»

Αυτο τωρα απο που προεκυψε;

Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Βορειοδυτικο 7αρι στο Ιονιο βλεπω προσεχως Δημητρη.

Ετσι δίνουν οι προγνωστικοί χάρτες Δημήτρη γιά τό Ιόνιο,τήν Τετάρτη θά είναι τό γεμάτο 7 άρι.

Kαλημερα παιδες! Καλη βδομαδα, καλη Δευτερα και καλο πρωινο :)

Καλημερα Στελιο, ο Σακης δεν αντιπροσωπευει αναγκαστικα ολους μας εδω μεσα...