Tο Καφενείο των Μαστόρων.

26168328_1196105493858944_6419799494794993453_n.jpg

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, μακάρι το νέο έτος να είναι καλύτερο από το προηγούμενο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλή καί δημιουργική χρονιά νά έχουμε όλοι με υγεία,νά χαιρόμαστε τίς οικογένειες μας,καί να ξεσκάμε κάνοντας τό χόμπυ μας έχοντας καλούς φίλους εδώ στό φόρουμ μέ τά ίδια ενδιαφέροντα.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά
ψηλή μου δεντρολιβανιά
κι αρχή κι αρχή καλός μας χρόνος
εκκλησιά εκκλησιά με τ´άγιο θρόνο.

Αρχή που βγήκε ο Χριστός
άγιος και πνευματικός
στη γη στη γη να περπατήσει
και να μας και να μας καλοκαρδίσει.

Aγιος Βασίλης έρχεται
κι όλους μας καταδέχεται
από από την Καισαρεία
συ ‛σ´αρχό- συ ‛σ´ αρχόντισσα κυρία.

Βαστά εικόνα και χαρτί
ζαχαροκάντιο ζυμωτή
χαρτί χαρτί και καλαμάρι
δες και με δες και ‛με το παλικάρι.

Το καλαμάρι έγραφε
τη μοίρα μου την έγραφε
και το και το χαρτί μιλούσε
Αγιε μου Αγιε μου Βασίλη.

Να σαι καλά ''σειρά" Κώστα χρόνια πολλά καί καλά,καί νά μάς τά λές τά κάλαντα κάθε χρόνο.
Είσαι καί μακρυά καί δέν μπορούμε νά σού δώσουμε "ψιλά" γιά τά κάλαντα,αλλά όταν ανέβεις Αθήνα,θά αμειφθείς καταλλήλως :grinning-smiley-043

Πολύ μου αρέσει.
Αν είχα κάποιον να μου το συναρμολογήσει θα το είχα παραγγείλει. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μ´ αυτά τα πράγματα.

Χέρ General τώρα τό είδα,άν θές προχώρα το καί θά στό συναρμολογήσω εγώ,άν καί δέν είχα ιδέα στήν λειτουργία ηλεκτροπόντας,είδα τήν λειτουργία της καί κατάλαβα,η συναρμολόγηση στήν version 3 είναι όλα έτοιμα μόνο τά πινάκια θέλει,διακόπτη καί κάτι ψιλά.

Δεν ειναι τιποτα η συναρμολογηση, ο Δημητρης θα σε βοηθησει αν κολλησεις καπου. Το δυσκολο κοματι για εμενα ειναι η παραγγελια.

Ας είσαι καλά Δημήτρη,δέν τό είχα διαβάσει τό μύνημα τού Μπάμπη καί λέω ποιός "Θανάσης - Δημήτρης" πού λένε θά συναρμολογήση καί τί ,καί έτσι τό ξεψάχνισα τό θέμα.

Last edited:
Με το καλο να φυγει το 2017 συνάδελφοι για σας και τις οικογένειες σας , να πλασάρει ότι όμορφο και δημιουργικό είχατε στο 2018 και να κρατήσει για τον εαυτό του ότι άσχημο σας επιφύλαξε .
Με το καλο να σας έρθει το 2018 , να παραλάβει το όμορφο και δημιουργικό και να το πολλαπλασιασει .
Γεμάτο υγεια να ειναι το νεο έτος για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας , γεμάτο όρεξη και δημιουργία !
Χρόνια πολλα !

Κ του χρόνου Νεκτάριε
Κ του χρόνου Άγιε Βασίλη.

Καλή Χρονιά να έχουμε.......!!!

....

Last edited by a moderator:
Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία για όλους ,και με καλές δημιουργικές κατασκευές

Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλή Χρονιά με υγεία, ηρεμία και δημιουργία.
Κανονικά ναι, του Χριστού, του Σπ. Παπαδόπουλου κλπ η βασιλόπιτα.... χαχαχαχα!

Καλην Ημεραν Αρχοντες και Χρονια Πολλα.
Ευχομαι μια δημιουργικη χρονια γεματη νεες ιδεες και "μαστοριες", πολλες νεες και "λαχταριστες" παραλαβες, να γεμιζουν χαρα ολα τα μελη αυτου του "σπιτιου".

Περιμενα τον κατα κανονα "πρωτο καλημεριτζη" του καφενειου, αλλα τωρα που εγινα εγω "κατα παραβαση" της παραδοσης, ευχομαι η πρωτη αυτη καλημερα του 2018, να ειναι τυχερη για ολους μας, γιατι προερχεται μεσα απο την καρδια μου.

Καλημερα! Τις καλυτερες ευχες μου προς ολους!
Ενω ξεκινησε η μερα μου με τα γνωστα σχεδον της καθημερινοτητας μου, δεν ξερω γιατι αλλα η ψυχολογια μου πηρε τα πανω της και ολα τα ειδα αλλιως. Δεν ξερω, ισως οτι ειναι πρωτοχρονια, ισως το δροσερο ηλιολουστο πρωινο. Ισως τα πρωτα τραγουδια που ακουσα απο oasis και stones. Και οταν εχεις ολα αυτα, ολα θα πανε οπως πρεπει!

Καλημερα! Τις καλυτερες ευχες μου προς ολους!
Ενω ξεκινησε η μερα μου με τα γνωστα σχεδον της καθημερινοτητας μου, δεν ξερω γιατι αλλα η ψυχολογια μου πηρε τα πανω της και ολα τα ειδα αλλιως. Δεν ξερω, ισως οτι ειναι πρωτοχρονια, ισως το δροσερο ηλιολουστο πρωινο. Ισως τα πρωτα τραγουδια που ακουσα απο oasis και stones. Και οταν εχεις ολα αυτα, ολα θα πανε οπως πρεπει!

Νεκτάριε σου εύχομαι καλή διάθεση & ανεβασμένη ψυχολογία για όλο το 2018.

Να την χαίρεσαι την μαστόρισσα σου.