Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Avforum λεγόταν. Είμαι κι εγώ ιδρυτικό μέλος (εδώ και εκεί χαχαχα)...

Νεκταριε, ισως να αξιζει μια αλλαγη μπαταριας, να βαλεις μια με λαστιχο επεκτεινομενο κλπ, αντι να κοπιαζεις με ακροφυσια.
Το εχω δει και εγω αλλα πολυ χρημα τα 4 ευρω...Το φτηνο... ειναι συχνα ακριβο στην χρηση....

Το ξερω οτι το φτηνο ειναι ακριβο. Και η μπαταρια προ διετιας μπηκε, φτηνη μιας και ειχα σκοπο να ανακαινηστει ο χωρος συντομα. Αλλα απο το πρωτο καιρο αρχισε να δειχνει τα τερτιπια της, ασε που μου εβγαλε τη πιστη να τη τοποθετησω μιας και οι αναμονες απο το τοιχο δεν ηταν ουτε σε μια ευθεια ουτε ευθυγραμμισμενες. Οποτε κλωτσαγε πασα, εσταζε κλπ. Τωρα για να την αλλαξω ουτε σκεψη.

Eιμαι περιεργος πως γνωρισατε το AVclub και κατ' επεκταση την κατηγορια μας των εργαλειων.

Εγω για παραδειγμα πετυχα το AVclub οταν εψαχνα για φωτογραφικη μηχανη dSRL.

Γραφτηκα για να παρω γνωμες και συμβουλες και μετα ειδα την κατηγορια των φακων led, οπου και εγινα θαμωνας και κολλησα για τα καλα!

Τα εργαλεια/μαστορεματα δημιουργηθηκαν πιο μετα, στην πορεια, τοτε δεν υπηρχαν :))

....up

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Avforum λεγόταν. Είμαι κι εγώ ιδρυτικό μέλος (εδώ και εκεί χαχαχα)...

Nαι, πραγματι Join date Jun 2006 !!! :))

Εμένα με "'έφερε" ο φίλος Ανδρέας Δερμιτζάκης πριν μερικά χρόνια όταν σε άλλο forum varezάδικο που τα λέγαμε του είπα ότι έψαχνα ανταλλακτικό μεγάφωνο KEF για το ηχητικό μου σύστημα ιδιοκατασκευής που είχα υλοποιήσει στα νεανικά μου χρόνια και ακόμα δουλεύει.!!!! Μου είπε ότι έχει κάτι αστέρια εδώ στον δικάναλο ήχο και έτσι κόλλησα.!!!
Βέβαια όταν διάβασα τι κατέχουν οι περισσότεροι εκεί μέσα και τι ξέρουν .... κατάλαβα ότι είχε δίκιο. ´Έτσι μου έγινε καθημερινή απαραίτητη συνήθεια το AVclub και πέτυχα και τα μαστόρια εδώ ...οπότε ήλθε και έδεσε !!!!:ernaehrung004:

κι εγώ ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του avforum. Ήμουν το μέλος 22. Γράφτηκα τον Ιούλιο του 2000. Από τότε εκείνο και το αυτό το φόρουμ είναι το σπίτι μου...

Και δυο ντοπια κεμπαμπια για βραδυνο :)

21010377339_3d8cee53c7_c.jpg

Εχοντας χρημα στο paypal balance.
η αγορα απο ebay και amazon ειναι η ιδια οπως παλια?

Εχοντας χρημα στο paypal balance.
η αγορα απο ebay και amazon ειναι η ιδια οπως παλια?

απο ebay ναι, (η αμαζον θέλει απευθείας visa)

Aερογραφοι...ωχ. Νομιζα οτι ειχα τελειωσει με τα εργαλεια μοντελισμου...:))

Εχω εναν Badger 150 μονης ενεργειας και θελω να αναβαθμιστω λιγακι επειδη με εκεινον δε καταφερα ποτε να κανω γραμμη χιλιοστου.

Aνοιγουν τα σχολεια, ετοιμος κι ο μαθητης!

Νεο θρανιο mdf με ενα συρταρι (15,5 ευρω απο σουπερ μαρκετ), μαρκαδοροι, μπογιες, πινελα, κοπιδια, πριονια, προξονακια και ορεξη για την νεα σεζον :))

21249828525_dae7e2af88_b.jpg