Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έλα!!! Τον 28136 είχα σκοπό να αγοράσω που δεν διαθέτει το σύστημα αυτό! Τον 28137 ομολογώ δεν τον είχα μυριστει. Έχω να ρίξω διάβασμα.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εν πλω για Χίο δυστυχώς δεν έχω καλό σήμα.
Μιχάλη έφτασες Αθήνα?
Έλα Χίο για μια Απαλαρίνα!!!!

Μολις εφτασα Αθηνα!

Καλο ταξιδι προς τα πατρωα εδαφη!

Δυστυχως φευγω Δευτερα απογευμα. Θα ειμαι σπιτι μεχρι τις 3μμ.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έλα!!! Τον 28136 είχα σκοπό να αγοράσω που δεν διαθέτει το σύστημα αυτό! Τον 28137 ομολογώ δεν τον είχα μυριστει. Έχω να ρίξω διάβασμα.....

Στον d28137 λόγο του συστήματος απόσβεσης των κραδασμών που έχει η απόσταση ανάμεσα στον δίσκο και το σώμα της γωνιακής μετάδοσης είναι μεγαλύτερη από ότι στον d28136.

phpThumb.php

Καλημέρα στην παρέα από το ζωγραφιστο χωριό!!!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλή δύναμη σου εύχομαι, Κυριάκο, στο δύσκολο έργο που ανέλαβες και μάλιστα σε απαιτητικό forum, όπως το AVClub.
Είμαι βέβαιος για την επιτυχία σου, με βάση τις ... εξετάσεις που έχεις δώσει και περάσει με άριστα .....

Ευχαριστώ πολύ Μάκη!!!! Να είσαι καλά.

Τελευταία μέρα στο νησί σήμερα.
Πολύ δύσκολο να μένεις μόνο 2 μέρες σε αυτόν τον τόπο.
Την επόμενη φορά όμως τέλη Οκτωβρίου μια ολόκληρη εβδομάδα!!!!

Χεχεχεχε!!! Δε με πειράζει Νίκο, η ζωή μου είναι τα ταξίδια φίλε.
Μόλις μπήκα στο καράβι.
Μαζί και καμιά 500αρια μετανάστες πρόσφυγες κλπ κλπ.
Τα συναισθήματα αναμεικτα με αυτό την ανησυχίας να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Κυριάκος έχει αποδείξει ότι είναι πάντα καλοπροαίρετος κ σοβαρός. Ιδανικός για συντονιστής. Καλή αρχή!

Κυριακο καλημερα!

Σημερα φευγω 5-530 για αεροδρομιο. Μπορουμε να βρεθουμε κατα τις 3-4μμ για το καφεδακι που λεγαμε.

Καλημέρα παιδιά !

Καρέκλες ρίχνει σήμερα Αττική τουλάχιστον.

Πωπω τι αστροπελεκια είναι αυτά!!!
Επέστρεψα Αθήνα ξημερώματα με το πλοίο από ένα γεμάτο ΣΚ και έτσι κοιμήθηκα μέχρι τώρα!
Μιχάλη μπορούμε να βρεθούμε στο καφέ του Leroy στο αεροδρόμιο!!!
Να το κάνουμε και θεματικό καφεδάκι.
Τι λες? Έγω θα πάω στο εξοχικό (Βραυρωνα )σήμερα να δω πως είναι το σπίτι οπότε θα είμαι στην περιοχή.

Καλησπέρα παίδες, θέλω την βοήθεια σας. Που μπορώ να βρω Αθήνα, πάγκο κουζίνας 3.8παχος , με φάρδος ομως 1 μέτρο? και όχι 60 cm? Και μάκρος 1.60 αλλα αυτο οκ, νομιζω δεν υπάρχει προβλημα με αυτό το φάρδος ειναι το θεμα. Αν ξερετε κατι παρακαλώ δώστε τα φώτα σας. Και ακόμα καλύτερα αν γίνονται και τιποτα καμπύλες (οβάλ πχ) να μην ειναι τελειώς παραλληλόγραμο αλλα αυτο σε 2η φάση. Το πλάτος με καιει. Ευχαριστώ

Καλώς τον φίλο!
Το θέλεις οπωσδήποτε σε πάγκο κουζίνας???
Συνθέτη ξύλεια σου κάνει?
Πευκου η οξυας θα βρεις εύκολα στις διαστάσεις που θέλεις.

Αλλά και με ένα γρήγορο Google search βρήκα το παρακατω.
http://gmathiopoulos.gr/προϊοντα/παγκοι-κουζινασ/
Από 35 μέχρι 1 μέτρο πλάτος.

Επίσης χάρηκα πολύ που είδα το πατριωτακι μου τον Χιωτη και ηπιαμε ένα καφεδάκι στο αεροδρόμιο.
Αντε την επόμενη φορά να παίξουμε και κανένα αμερικάνικο!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα μου τοποθέτησαν ενα τέτοιο πάγκο στην κουζίνα για τραπέζι-πάσο διπλοκουρμπιστό στα 80 εκ πλάτος. Λογικά θα βγαίνει και σε μεγαλυτερο γιατί και εμένα παραγγελία τον έκανε για να έρθει έτσι με τις δυο κούρμπες και μεγαλύτερο των 60 εκ που έχουν οι πάγκοι κουζίνας

αδερφε ετοιμος πάγκος πάνω απο 80 δίκουρβος δεν υπάρχει...θα πάρεις ένα φύλλο νοβοπαν 18άρι και θα πας σε πρέσα να σου κολλήσουν μεταξύ τους τα νοβοπάν και από πάνω και κάτω φορμαικα...το φυλλο το νοβοπαν ειναι 366 επι 183 και η φορμαικα 305 επι 130 οπότε σου φτάνουν....μετά θα πας σε συγκολλητική να σου κολλήσουν περιθώριο γύρω γύρω...

Ευχαριστώ παιδες, δεν το θελω κουρμπαριστό στις γωνιες , για τραπέζι παει. Εχει ηδη ενα ο αδερφος μου απο οταν εφτιαξε την κουζίνα που απο την μια μεριά ακουμπαει στον τοιχο και παταει με ενα μεγαλο Inox ποδι στην μεση. Αλλα δεν ειναι ουτε παραλληλογραμο ουτε οβαλ, πριν 6 χρονια που δεν ειχε παιδι, το ηθελε designaτο με καμπύλες και το εκαναν και μικρο , τωρα με 2 πιτσιρικια δεν χωρανε, οποτε ειπαμε να παρουμε ενα μεγαλο κομματι να το αντικαταστήσουμε.