Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

δεν ξερω .εγω στο σπιτι που εκανα ανακαινηση -ανακατασκευη το σπιτι ηταν παλιο και κλειστο 10 χρονια ,στην κουζινα ειχαν φυγει κομματια απ το ταβανι και φαινοτανε τα σιδερα της πλακας .
αφου το ξυσαμε περασαμε μινιο τα σιδερα σοβατηστηκε και απο πανω σπατουλαριστο ,4 χρονια τωρα δεν εχει την παραμικρη ρωγμη και ειναι τελειιο.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στην παρέα!!!!
Επιτέλους Παρασκευή!!!!

Καλημέρα συμφορουμίτες. Thank god, it's Friday! (όπως λέμε στο χωριό μου).

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εκει στο White Tower ε???
Χεχεχεχεχε!!!

Ευτυχως Παρασκευη!
Ας ευχηθουμε να κυλησει ηρεμα και ομαλα μεχρι το απογευματακι για οσους εργαζονται και να σχολασουμε!!!

και εγώ είμαι ερωτευμένος με το Bosch!!!!

Να πάρουμε 2 να του πούμε να μας κάνει καλή τιμή!!!! :)

ρε παιδια πολυ καλο το bosch, αλλα γιατι δεν σας καλυπτει το parkside? το ιδιο χαλια με το απλο ειναι?:flipout:

Ειναι απιστευτο εργαλειο το Parkside.
Ειδικα μετα την αναβαθμιση του δισκου του με 48 δοντια ξυριζει.

Απλα Νεκταριε οταν εχεις οοοοολα τα εργαλεια τι κανεις?
Αναβαθμιζεις καποια για να πεις πως κατι εκανες....

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ χρησιμοποιώ αρκετά το συρόμενο και έχω βρει τα μειονεκτήματα του.
Δεν τραβάει αποτελεσματικά τις σκόνες με αποτέλεσμα ο χώρος εργασίας μου να έχει γίνει ***νι καπέλο.
Οι ρυθμίσεις του δεν είναι τόσο ακριβείς, κάνει πολύ θόρυβο, το μοτέρ κολώνει στις μεγάλες κοπές κλπ.

Απλά με το bosch δεν υπάρχει απολύτως καμία σύγκριση. Και εκτός αυτού το bosch είναι ένα εργαλείο που θα σου μείνει για μια ζωή, το parkside με τίποτα.

Είναι οι διαφορές που διαπίστωσες και μόνος σου με το σκαπτικό που σου έδωσα για επισκευή..

Που σου κολωσε Νικο?
Δεν εχει κολλησει ποτε εμενα.
Προχθες εκοβε σαν βουτηρο 5 επι 9 καδρονια.

Με 100άρι δίσκο τρώει πολύ ζόρι Κυριάκο...
Λογικό θα μου πεις βέβαια αλλά πιστεύω ότι με το bosch δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα και εκτός αυτού η ροπή θα είναι χαρακτηριστικά πιο μεγάλη!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης μετά από απάντηση που είχα σε email από τον εργαλειοσυναγερμό (werkzeugalarm) να σας πληροφορήσω ότι γίνεται να κοπεί και τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ αν δώσετε ΑΦΜ και όνομα επιχείρησης αλλά εκτός amazon.de.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω το email:

Hello,

yes this is possible. But not at AMAZON. This we could only handle with our Webshop.

We can make an invocie/order without VAT, if we have the TIN (VAT) Number.

For this please send us all infos which article are needed and all infos for billing and shippingadress, then we can make you an order.

Payment is possible with Paypal or with IBAN banktransfer, we would send after ordering an order confirmation with Paypallink or banking details.

greetings,

Mit freundlichen Grüßen,

C. Hassler
Verkauf & Service

werkzeugalarm.de
Inh. Manuela Scheibl
Donaustraße 19
94491 Hengersberg
Fon: 09901 9380938 (Mo-Fr. 10-15 Uhr)
Fax: 09901 9380939
E-Mail: [email protected]
Web: www.werkzeugalarm.de

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß § 27a Umsatzsteuergesetz: DE285494777

Και 2η απάντηση με έξτρα έκπτωση γιατί γίνεται εκτός Amazon... :)

Τι εννοεις 100αρι δισκο?
100 δοντια????????????????

Φοβερη πληροφορια...
Να βρισκαμε και ενα επαγγελματια ξυλουργο....

Εγώ ευτυχώς έχω έναν που πάιζει να μου κάνει την χάρη!!!!!!!!!!!!!!
Θα μου βγει 270

Δεν χρειαζεται να εισαι επαγγελματίας ξυλουργός για να εξαιρεθείς του ΦΠΑ. Αρκεί να είσαι επαγγελματίας με EU ΑΦΜ.

Νικο εισαι????

ΧαΧα!!! Ειμαι Κυριάκο αλλά δεν έχω τον "τροπο" αυτην την περίοδο. Οικονομικά μιλάω, δεν με παίρνει για ανοίγματα....

Δεν χρειαζεται να εισαι επαγγελματίας ξυλουργός για να εξαιρεθείς του ΦΠΑ. Αρκεί να είσαι επαγγελματίας με EU ΑΦΜ.

Εγω ειμαι ηλεκτρολογος αλλα δεν μπορω να παρω ενα εργαλειο ασχετο της ειδικοτητας μου και να το δικαιολογησω, ειδικα σε πιθανο ελεγχο. Αντιθετα εχω παρει αρκετα απο εξωτερικο, εκτος αμαζον ανευ φπα. Αλλα παντα εξαρτηματα και εργαλεια που οπως και στην Ελλαδα, μπορει ο λογιστης να τα βαλει στα εξοδα. Αν προκειται απο Ελλαδα, "παιρνω πισω" το φπα, αν ειναι απο εξωτερικο, εχω eu vat και δεν πληρωνω καν.

Εγω ειμαι ηλεκτρολογος αλλα δεν μπορω να παρω ενα εργαλειο ασχετο της ειδικοτητας μου και να το δικαιολογησω, ειδικα σε πιθανο ελεγχο.

Και ποιος το ορίζει τι εργαλεία πρέπει (ή όχι) να έχει ένας ηλεκτρολόγος? Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό Νεκτάριε.

Δεν ξερω ποιος το οριζει, αλλα ενα φαλτσοπριονο δεν ειναι εργαλειο που συναντας σε ηλεκτρολογο για την εργασια του.

Δεν ισχύει. Μπορείς να πάρεις ότι θέλεις. Εγώ έχω δισκάδικο και παίρνω εργαλεία. Μεταξύ επαγγελματιών η αγορά με τιμολόγια είναι σχεδόν μονόδρομος. Εγώ τα εργαλεία τα περνάω σαν αναλώσιμα, όπως περνάω τον καφέ, τις λάμπες ή το ουίσκι ή τις καρέκλες κλπ κλπ. Απλώς με μέτρο. Άλλοι το κάνουν σε καθημερινή βάση και για ότιδήποτε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το χρειάστηκες το φαλτσοπρίονο γιατί έπρεπε να κάνεις μια κατασκευή και από εκεί να κρεμάσεις φωτιστικά...λ.χ. Δεν ξέρω ποιος σου το είπε αυτό αλλά δεν ισχύει. Και δίσκους μουσικής μπορείς να αγοράσεις γιατί τους προορίζεις για διαφήμιση...ακόμα και τραπέζι σε εστιατόριο μπορείς να κάνεις για λόγους δημοσιών σχέσεων. ΟΚ, δεν μπορείς κάθε μέρα να αγοράζεις σαλάμια και τυριά με τιμολόγιο, αλλά , μία-δύο φορες τον χρόνο δεν θα σε τσεκάρει κανείς αφού θέλεις να κάνεις πάρτυ στην επιχείρησή σου και να φωνάξεις τους πελάτες σου να τους κεράσεις.