Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλησπέρα, ψάχνω για αμορτισέρ λαδιού ανύψωσης κρεβατιού. Νομίζω ότι τα λένε και κουμπάσα. Αυτό που έχω λέει πάνω

ILCA F1 1000N

Υποθέτω ότι το 1000Ν είναι η δύναμη που ασκεί ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Που μπορώ να βρω δυο τέτοια, κατά προτίμηση Αθήνα κέντρο; Όσα βρίσκω είναι μικρά, για ντουλάπια, 100-200Ν.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εγω εν τω μεταξυ ετοιμαζω τη χυτρα για φαι!
Καπνιστο χοιρινο και χειροποιητα λουκανικα μουρλια. Μου τα εστειλαν πεσκεσι απο τα βορεια, 6 μεριδες χωριστα και τις εχω στην καταψυξη. Σημερα εφαγα την προτελευταια :(

Συν ντοπιο τοστ, νοστιμο λεμονακι εισαγωγη απο Ελλαδα και ντοματα ορμονικη που ειναι μια βδομαδα στο ψυγειο αλλα ειναι σαν καινουρια :))

23973054149_45b08f131e_c.jpg

Καλη ορεξη πατριωτακι!

Βγαλε ενα πηρουνι και για εμενα!!!!!!

Βλεπω η Ρουμανια εισαγει λεμονια απο Ελλαδα και εμεις απο Αργεντινη.....
Εκτος αν τα πηρες μαζι φευγοντας.

Καλη ορεξη πατριωτακι!

Βγαλε ενα πηρουνι και για εμενα!!!!!!

Βλεπω η Ρουμανια εισαγει λεμονια απο Ελλαδα και εμεις απο Αργεντινη.....
Εκτος αν τα πηρες μαζι φευγοντας.

Κοπιασε φιλε!!

Η Ρουμανια εισαγει πολλα φρουτα απο Ελλαδα.
Απο Ελλαδα παιρνω μονο σκληρο τυρι για μακαρονια, ετοιμο και τριμμενο απο το Σκλαβενιτη :)))

Εγώ πάντως τηγάνι βλέπω. Εκτός και αν είναι χύτρα μοντελισμού, δεν ξέρω... :smileJap:

Εγώ πάντως τηγάνι βλέπω. Εκτός και αν είναι χύτρα μοντελισμού, δεν ξέρω... :smileJap:

Τηγανι απο το ΙΚΕΑ :)
Ο μοντελισμος ειναι προσφατη 'ασθενεια' λογω του μικρου διαθεσιμου χωρου στο block που μενω το οποιο ειναι γεματο γεροντες με οξεια ακοη!

Κοπιασε φιλε!!

Η Ρουμανια εισαγει πολλα φρουτα απο Ελλαδα.
Απο Ελλαδα παιρνω μονο σκληρο τυρι για μακαρονια, ετοιμο και τριμμενο απο το Σκλαβενιτη :)))

Γιατι ετοιμο τριμμενο??

Βαλε grit 40 στον ταινιολειαντηρα της Proxxon και θα εχεις φρεσκοτριμμενο κατα περισταση!!!!

Γιατι ετοιμο τριμμενο??

Βαλε grit 40 στον ταινιολειαντηρα της Proxxon και θα εχεις φρεσκοτριμμενο κατα περισταση!!!!

Δυστυχως δεν εχω παρει ακομα τη σκουπα της proxxon, να την συνδεσω με τον λειαντηρα και να μου τo μαζευει :(
Εκτος και αν το λειανω πανω απο το πιατο, κατευθειαν μεσα στην αχνιστη μακαροναδα :)

Τυρί τριμμένο ...δεν είσαι καθόλου μερακλής Μιχάλη.
Το τυρί το παίρνεις πάντα κομμάτι να μην χάνει καθόλου από το άρωμα και την γεύση και το τρίβεις στο πιάτο με αυτόν τον μικρό τρίφτη

-2-25-.jpg

άσε που έτσι κρατάει περισσότερο καιρό και δεν αλλοιώνεται.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξεκινάω μια κατασκευή ενισχυτή για το μπάσο μου ...ηχείο - μεγάφωνο και προενισχυτή -ενισχυτή.
Σε ποιο νήμα να αρχίσω να εκθέτω την πορεία της εργασίας ?? (θα πάρει και λίγο χρόνο μέχρι να τελειώσει)
Η καλύτερα να ανοίξω ένα νέο ανεξάρτητο ??

χεχε, δικιο εχεις αλλα εδω αγοραζω ετοιμη σαλτσα, το τυρι θα κατσω να τριψω? :)))

(Και στην καταψυξη μια χαρα διατηρειται!)

Τυρί τριμμένο ...δεν είσαι καθόλου μερακλής Μιχάλη.
Το τυρί το παίρνεις πάντα κομμάτι να μην χάνει καθόλου από το άρωμα και την γεύση και το τρίβεις στο πιάτο με αυτόν τον μικρό τρίφτη

-2-25-.jpg

άσε που έτσι κρατάει περισσότερο καιρό και δεν αλλοιώνεται.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξεκινάω μια κατασκευή ενισχυτή για το μπάσο μου ...ηχείο - μεγάφωνο και προενισχυτή -ενισχυτή.
Σε ποιο νήμα να αρχίσω να εκθέτω την πορεία της εργασίας ?? (θα πάρει και λίγο χρόνο μέχρι να τελειώσει)
Η καλύτερα να ανοίξω ένα νέο ανεξάρτητο ??

Νικολα αρχισε νεο νημα!Αναμενουμε!

Θα ετοιμάσετε σχετικό νήμα ή θα το κάνω εγώ?

Προτεινόμενος τίτλος "Τι μαγειρέψαμε σήμερα?" ή "Τι τρώνε τα μαστόρια"!!!

Ελα να μην ξεφευγουμε....

Ποσα θα εχουμε ποια?
Εδω λεμε να παλεψουμε να μπορεσουμε να κανουμε δομη δεντρου για να μην χανομαστε.

Καφενειο ειναι εδω ας το κανουμε και μεζεδοπωλειο.

Παιδιά μην το παρακάνουμε !!!! Φιλοξενούμενοι είμαστε και οι server κοστίζουν ....μην τους φορτώνουμε.