Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Eιναι και Μπρουκλης από το Μπρουκλην ο κυρ Μπαμπης .

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

2nsm96o.jpg
Ναι γιατί εγώ έχω καλύτερη θέα ....και χωρίς σπίτια μπροστά :flipout:

Ωραία... Την επόμενη φορά που θα πάω χωριό σταματάω για καφέ :tee:

Ναι Μπάμπη κάτω από τα διόδια είμαι πες να σου δώσω τηλέφωνο. Και όποιος άλλος περάσει από την περιοχή.

Eιναι και Μπρουκλης από το Μπρουκλην ο κυρ Μπαμπης .

Απλά μένει σε πλαγιά και σε περιοχή που απαγορεύεται η ανοικοδόμηση πάνω απο δύο ορόφους. So simple.

Και τις προάλλες πέρασα από εκεί για μία δουλίτσα που είχα στην ΒΙ.ΠΕ Πάτρας... Που να ήξερα!!!

Τώρα ξέρεις η αυλόπορτα είναι ανοιχτή για όλους τους καλούς φίλους !!!!!

Mπραβο παιδες για τις ωραιες θεες!!
Μετα το μαστορεμα, μια καφεδια με ενα τσιγαρακι θα ειναι ονειρο. Και στου Μπαμπη και στου Νικου! i like both.
Του Μπαμπη μου αρεσει λιγο παραπανω επειδη εχει μαρμαρινο τραπεζακι στολισμενο με metabo :))

Ναι ο Μπάμπης αντί για ανθοδοχεία βάζει Μακίτα και Μετάμπο στα τραπεζάκια :flipout::flipout::flipout:
Μιχάλη είναι όλα για το "Καφενείο" μου φαίνεται τα σχόλια.

2nsm96o.jpg

Και να φανταστείς κάποτε έμεινα, ένα καλοκαίρι, ακριβώς απέναντι, σε σπίτι φίλου.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Την Δευτέρα ο μαστοροπατεραε ΜΟΥ έχει γιορτή. Τι δωρο να του επερνα ? Βασικά ψάχνω για compass plane αλλά είναι απλησιαστα

Ε τώρα συνταξιούχος είσαι ...θα έρθεις στον συνάδελφο :ernaehrung004:

Δυστυχώς ο φίλος μας άφησε χρόνους. Κάποτε δεν το είχα τπτ να πάω οπουδήποτε, τώρα μας έχουν...

Σημερα γυρισα σπιτι και το σαλονακι ελαμπε και μοσχομυριζε. Ηρθε η καλη κυρια και το καθαρισε.
Ολα τα εργαλεια μπηκαν στη (σωστη!) θεση τους, τα ξυλα μαζευτηκαν, τα αχρηστα πεταχτηκαν και τα παντα τακτοποιηθηκαν.

Επειδη το σαλονι ειχε γινει πεδιο μαχης με ενα γλυκο στρωμα αχνης πριονιδιου να καλυπτει ΟΛΟ το μερος που βαζω στη φωτο, της εδωσα 20 ευρουδακια αντι το συνηθισμενο 15ευρω (σε ντοπιο νομισμα).
Νομιζα οτι θα ερχοταν αυριο Παρασκευη και ελεγα να μαζευα τα πολλα πολλα σημερα το βραδυ, αλλα ηρθε σημερα το πρωι....Τι να γινει, επνιξα την ντροπη μου, εδωσα λιγο μπαξισι, ενα ξυλινο δελφινακι δωρο και ολα καλα :))

24299033371_3e0e0743c6_c.jpg

Εσυ Μιχαλη εισαι large σε αυτα τα θεματα,δεν εχεις καβουρια στις τσεπες,οποτε ολα καλα με την κερία.

Κουμπασα με αμορτισέρ χρειάζεται ο φίλος , καλα τα λέει . Υπάρχουν κουμπασα κρεβατιου με αμορτισέρ λαδιού και με ελατηρια .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορείς να βρεις εδω :

http://www.spfurniturematerials.gr/Proionta/Plaisia-krevatiou/Plaisia-krevatiou.html

Δεν ξέρω ποιος ψάχνει και απο που εχει "σκάσει" η ερώτηση ...

Εδω λεει κουμπασα και αμορτισερ. Αφου τα κουμπασα τα εχει ηδη, γιατι να τα ξαναπαρει;

Ναι αλλα εχεις την "γαλλικη απλωστρα για ρουχα" (χα, χα, χα). Ειμαι σιγουρος οτι ο Δημητρης (καιρος) θα εκτιμουσε ιδιαιτερα αυτη τη θεα για φωτο με καταιγιδα σαν και αυτη του Σαβ-Κυρ, και με χιονια (μαλλον) σαν και αυτα της Δευτερας.

grwindb16011800.png

grsnow16011812.png

grrain16011615.png

Και τις προάλλες πέρασα από εκεί για μία δουλίτσα που είχα στην ΒΙ.ΠΕ Πάτρας... Που να ήξερα!!!

Εσενα τωρα τι να σου πω ; Οτι μαλλον καλα κανει ο Νεκταριος και στα χωνει !!!!

Last edited:

Εδω λεει κουμπασα και αμορτισερ. Αφου τα κουμπασα τα εχει ηδη, γιατι να τα ξαναπαρει;

Δεν ξέρω τι ψάχνει ακριβώς ο φίλος μιας και έχω χάσει το αρχικό πόστ του , μου φαίνεται όμως δύσκολο να ψαχτει και να βρει σκετα αμορτισέρ με το κατάλληλο μήκος , δυνάμεις και φωλιές για να τα προσαρμόσει στα παλια κουμπασα . Υπάρχουν τόσα διαφορετικα κουμπασα για κρεβάτι που πολυ δύσκολα θα βρει και το ίδιο ανταλλακτικό . Το κόστος για ολική αντικατάσταση του κουμπασου-αμορτισέρ μπορεί να του βγει και πιο οικονομικά απο το να μπει στην διαδικασία αντικατάστασης του αμορτισέρ μονο+ τον κόπο να βρει-ταιριαξει κάτι .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα απο Ι.Α.Σ.Ω. Αθηνα .

ΟΠΑ ....................................Τι εχουμε εδω....................Mr_Kenzo Junior ;;;;;;;;;;;;;; Αυτα τα λενε πρωτα!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΑ ....................................Τι εχουμε εδω....................Mr_Kenzo Junior ;;;;;;;;;;;;;; Αυτα τα λενε πρωτα!!!!!!!!!!!!!!
Οχι φίλε μου , δεν υπάρχει καν missMrKenzo χαχαχα , για μια επεμβασουλα σε φίλη . Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον ! :-)

Ειμαι σιγουρος οτι ο Δημητρης (καιρος) θα εκτιμουσε ιδιαιτερα αυτη τη θεα για φωτο με καταιγιδα σαν και αυτη του Σαβ-Κυρ, και με χιονια (μαλλον) σαν και αυτα της Δευτερας.

grwindb16011800.png

grsnow16011812.png

grrain16011615.png

Καλημέρα σέ όλους
Οντως η θέα Συνονόματε είναι φανταστική μέ το Παναιτωλικό στό βάθος με χιονισμένη τήν κορυφή του.

Μετεωρολογικο ενδιαφέρων θά έχει ο καιρός τό επόμενο τετραήμερο μέ νοτιάδες και καταιγίδες τό ΣΚ καί μέ βοριάδες καί χιόνια ΔΤ,θά τήν δούμε τήν στούπα πάλι στό κέντρο τής Αθήνας Δευτέρα αργά τό βράδυ μέ Τρίτη πρωί απο ότι φαίνεται,αλλά γιά χιονόστρωση δεν φαινεται μιας και οι θερμοκρασιες δέν θά είναι τοσο χαμηλες για να το στρώσει.Στά ΒΠ θα στρώσει πάλι χιονάκι καί φαίνεται ίσως και περισσότερο απο την προηγούμενη φορά.

Ηλία εύχομαι όλα νά πάνε καλά γιά τήν φίλη σου.