Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Hλία σού εύχομαι χρόνια πολλά να τά εκατοστήσεις,καί ότι επιθυμείς.

Ευγένιε αυτό είναι τό ωραιότερο νεό γιά εμάς σήμερα,καθώς καί τό ωραιότερο δώρο τής ζωής σέ εσένα καί τήν σύντροφο σου,σάς εύχομαι νά σάς ζήσει,καί να τήν δείτε όπως επιθυμείτε τήν μικρή σας μπέμπα.

Last edited:

Καλημέρα σύντροφοι !
Σας ευχαριστω πολυ για τις υπέροχες ευχές και το χιουμοριστικό τους ύφος !!
Σας εύχομαι ότι επιθυμείτε να συναντατε στον δρόμο σας !

Ευγενειε να σας ζήσει η κορακλα ! Γερή , δυνατη να ειναι , να την χαίρεστε !

Γεια σου ρε Ευγένιε με τις "κατασκευές" σου. Να σου ζήσει!!!!:elefant::elefant::elefant:

Αντε ρε κουκλε και σε σκεφτόμουν χθες να πάρω τηλ να δω τι έγινε που είχες πει μέσα Ιανουαρίου!!!!
Να την χαίρεστε την πιτσιρικα να την καμαρωνετε φιλαράκι!!!!!!

Καλήμερα στην μαστοροπαρεα!!!!!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χρονια πολλα Ηλια, πολυχρονος!

Και Ευγενιε να σας ζησει η κορακλα! Σαν τα κοριτσια δεν εχει!

Συγχαρητηρια Ευγενιε!!

Να σας ζησει, καλοτυχη να ειναι και να την καμαρωσετε νυφουλα!!

Last edited:

Χρόνια Πολλά Ηλία, σου εύχομαι τα καλύτερα!

Ευγένιε να σας ζήσει το κοριτσάκι! Να τη δείτε να μεγαλουργεί

Xρονια πολλα Λιάκο,απο τον μισητο εχθρο σου :flipout:
Και εγω εχω μια κιθαρα διπλα στο τζακι αλλα για φιγουρα την γρατζουναω που και που με την φαλτσα φωναρα μου :singer:

Να σου ζηση η κορακλα Ευγενιε,και να προσπαθησεις μην γινεις χαζομπαμπας,γιατι το εχουμε αυτο χουι εμεις οι μπαμπαδες στα κοριτσια μας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και επειδη κλειδωσε το θεμα με την 1 η μαστοροσυναξη και ηθελα να απαντησω,(αλλα δεν πρόλαβα γιατι κλειστηκε στο μπαλαούρο τό θεμα και καλα εκαναν οι moderatores) στον Νικολα (οsatosa) φτιαχνω ενα κομπλε απολα μέ ολίγην quote και ριπλάρω.
Nικολα μονο εσυ και ο Μιχαλης με καταλαβαινετε,τό πιασατε το υπονοουμενο μεγαλε-μεγαλε οπως ελεγε και ο καρεκλοποδης :ernaehrung004:

Υπάρχει και η άλλη λύση.
Για να μην συμπιέσουμε την εκφραστικότητα σου εσύ να λές ότι θέλεις αλλά εμείς να ξέρουμε ότι είσαι δηλωμένος μπουρλοτιέρης και να σου λέμε και κανα "άντε χέσου Σάκη" που και που :ernaehrung004:

1) Χρόνια πολλά στον μέντορα μου τον Ηλία!!!

2) Ευγένιε, ότι καλύτερο και μόνο χαμόγελα να σας χαρίζει η κουκλίτσα σας!

Ευγένιε εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη μικρούλα και τους γονείς της!

@HAF_K οικονομικός είναι ο Βαρδής στη Καλλιθέα (μη πας μετά τις 2 το μεσημέρι θα έχει πιει καμιά ρακή και θα σου κόψει άλλα για άλλα :p)
http://www.vardisk.4ty.gr/el/VARDIS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

Αν θες μεγαλύτερη χρωματική ποικιλία αλλά τσουκτερές τιμές πας στον Κωστάκη
http://www.xo.gr/profile/profile-907558438/el/

Συγκολητικό/κόλλα το καλύτερο για plexiglass είναι το χλωροφόρμιο. προσοχη μόνο μη σε ρίξει κάτω. Θα το βρεις είτε σε αποθήκη φαρμάκων χημικών είτε αν έχεις γνωστό φαρμακοποιό να σου δώσει ένα μπουκαλάκι. Πάρε και μία σύριγγα μαζί για την εφαρμογή. Για ακόμα καλύτερη κόλληση ρίξε μέσα στο χλωροφόρμιο τρήματα/ροκανίδια" απο Plexiglass. Θα γίνει λίγο πιο παχύρευστο.

Βαρδής, 32 το m2 δεν τον λες και φτηνό
Το πρακτικέρ το έχει στα 15 αν θυμάμαι καλά
Ενώ το .50X.50 το βρίσκω στα 6,5 στην γειτονιά..

Ευχαριστώ πάντως

Βαρδής, 32 το m2 δεν τον λες και φτηνό
Το πρακτικέρ το έχει στα 15 αν θυμάμαι καλά
Ενώ το .50X.50 το βρίσκω στα 6,5 στην γειτονιά..

Ευχαριστώ πάντως

Το 32 που σου είπε είναι εξωφρενικό βάση του τι έχω πάρει απο αυτόν. Για τι πάχος μιλαμε;

Φαντάσου κομμάτι 1 πόντου πάχους κομμένο σε λέιζερ με καμπύλες κλπ απο τον ίδιο διαστάσεων 60χ60 για να κουμπώσει σε πλαϊνό υπολογιστή κάνει 40ευρώ με όλα μέσα

Το 32 που σου είπε είναι εξωφρενικό βάση του τι έχω πάρει απο αυτόν. Για τι πάχος μιλαμε;

Φαντάσου κομμάτι 1 πόντου πάχους κομμένο σε λέιζερ με καμπύλες κλπ απο τον ίδιο διαστάσεων 60χ60 για να κουμπώσει σε πλαϊνό υπολογιστή κάνει 40ευρώ με όλα μέσα

4αρι διαφανές. Τέλος πάντων βρήκα απο άλλου.