Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μιλ φειγ, ή Ναπολεών;;; :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πήγα σήμερα σε ένα τζαμάδικο (ο θεός να το κάνει), βρήκαμε ένα παρεμφερές, και στο χρώμα και στο πάχος, και καταλήξαμε να πάω την Δευτέρα να το πάρω. :bigcry:
Μην τυχόν και βάλουν μπρος την μηχανή να το τρίψουν. Να μαζευτούν πολλά πρώτα...
(Τα νεύρα μου...)
Μέχρι να γεμίσουν αέρα τα καζάνια θέλει κάποια ώρα...Και το κέρδος για ένα τζαμι είναι μικρό όποτε γι αυτό δεν ασχολουνται

Ωραία είναι τα λουλούδια , τα μωρά , τα ηλιοβασιλέματα! Αυτός ο πάγκος είναι καταπληκτικός!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ωραίος πάγκος !

Ε ρε μανα μου ενας παγκος!!!!!!!!!!!
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!
Τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ε ρε μανα μου ενας παγκος!!!!!!!!!!!
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!
Τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!

θες να μαθεις και τιν τιμη για εναν τετοιο παγκο; Μετα εκει να δεις τι Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ θα λες :p Χιλιαρικο για πλακα. Μονο 200 θα εχουν οι μανιβελες.

http://benchcrafted.com/str.html

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Στην Αμερικη. Πουλανε πακετα μηχανισμων για κατασκευη τετοιου παγκου. Το ειχα δει πολυ παλιοτερα.
Αυτοι οι παγκοι ειναι καθαρα για ξυλουργικες εργασιες και θα ελεγα κυριως για χειρωνακτικη απασχοληση. Δεν ειναι γενικων καθηκοντων ή εστω παγκος για πολλαπλες δουλειες.

Ειναι ομως εργαλειο για γενεες!!
Τεοιες τροχαλιες που βρισκει κανεις?
Εκτος απο κανενα νεκροταφειο τρενων...
Ανοιξες το site που εβαλα; Οι τιμες που βλεπεις δεν ειναι για να αγορασεις τον παγκο. Σου πουλανε 20$ τα σχεδια και αυτες τις τροχαλιες http://benchcrafted.com/Store.html#extras Ανοιγεις με δικη σου ευθυνη...

Αυτός ο κερατάς ο Ρουμπό ήξερε πώς να φτιάχνει πάγκους...

Δεν ξερω αν το λεω σωστα γιατι δεν κατεχω απο μηχανουργικα, αλλα εχω δει να βαζουν κοχλιες απο βολαν και να κανουν μανιβελες για μεγαλες κατασκευες. Αλλιως και με μεγαλη ντιζα κανεις δουλεια, με περισσοτερες στροφες ομως..

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αυτοι οι παγκοι ειναι καθαρα για ξυλουργικες εργασιες και θα ελεγα κυριως για χειρωνακτικη απασχοληση. Δεν ειναι γενικων καθηκοντων ή εστω παγκος για πολλαπλες δουλειες.

Ακριβώς, αυτό νομίζω κι εγώ.
Έργο τέχνης πραγματικό αλλά για μαραγκούς παλιάς κοπής, μερακλήδες με μολύβι στ´ αυτί.

Τι εννοείς? Κι εγώ βάζω μολύβι στο αυτί όταν μαστορεύω, αλλά είμαι και της τεχνολογίας (χοχο)...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τι εννοείς? Κι εγώ βάζω μολύβι στο αυτί όταν μαστορεύω, αλλά είμαι και της τεχνολογίας (χοχο)...

Διπλα ομως δεν θα εχεις το φραπε και το γωνιακο τροχο που ειχες κοψει ποιο πριν κατι σκουριασμενες ραβδος για τηνκατασκευη σου που θα τη βαψεις με λαδομπογια που κρατας στο κατω ραφι του παγκου...
Αλλιως ο παγκος θα γινει σαν της μαιμους το κολ..ο

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τέτοιους εννοώ... Παλιακούς... :grinning-smiley-043

a-man-size-bench-of-the-carpenter-s-type-the-amateur-mechani.jpg

Καφέ δεν πίνω γενικώς. Για τα άλλα, been there, done that.

Αλλά δεν έχω τέτοιο πάγκο κόσμημα οπότε δε με νοιάζει χαχα!

Και εγώ έχω μολύβι στο αυτί, το αγαπημένο μου από τον πάππου και τον πατέρα μου!
Και στα ΙΚΕΑ βάζω ένα πάντα και το παίρνω μαζί!

Χαχα, είσι κλέφτς?