Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βρε έλα θα σε πάρω Υπαρχο στο δικό μου λέμε!!!!!!!

Με κιτρινο ναυτικο φυλλαδιο, μονο μαγειρας και καμαρωτακι πας, αντε και οικονομικος αξιωματικος στα κρουαζιεροπλοια :)))

Κανε εσυ μια γωνια με καβιλιες να κανω εγω μια ιδια με σιδερογωνιες, σε ιδιο ξυλο και διαστασεις, να δουμε πια θα αντεξει περισσοτερο. Ετσι απο περιεργεια..:)))

Κανε εσυ μια γωνια με καβιλιες να κανω εγω μια ιδια με σιδερογωνιες, σε ιδιο ξυλο και διαστασεις, να δουμε πια θα αντεξει περισσοτερο. Ετσι απο περιεργεια..:)))

Ανάλογα τι θες να κάνεις βρε και όσο να ναι επειδή είμαστε πλέον και τις καλαισθησίας τα έχουμε ξεπεράσει αυτά...

Επίσης δες τα κτήρια στην Ιαπωνία που δεν έχουν ούτε καν κόλλες, πως κρατάνε μέχρι και χιλιάδες χρόνια ενώ είναι σε σεισμογενή περιοχή.... ;-)

A ωραια, να βαλουμε και φλουρι!

Ο τυχερος θα λαβει απο μενα ενα φακουδακι Olight I2 s, απο τα πλεον αξιοπιστα που υπαρχουν, με 1 μπαταρια ΑΑ, αδιαβροχο και με μεγαλους χρονους διαρκειας της μπαταριας λογω της προηγμενης διαχειρισης ενεργειας που εχουν τα κυκλωματα της σειρας γενικοτερα. Στη μεγαλη σκαλα διαρκει 1.5 ωρα, στη δευτερη 5 ωρες και στην τριτη 60 ωρες! Απο το toolhouse, στη Χιο, με μεταφορικα πληρωμενα.

i2-1.jpg

i2-spec.jpg

http://toolshouse.gr/εργαλεια/hobby...ht-i2-eos-φακός-cree-xm-l-led-75-ansi-lumens/

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

ρε κουφαλεςκαλα θα περασετε παλι. ζηλευω :ernaehrung004:

Έχω 2 μάρμαρα σε οριζόντια θέση, σαν στέψη σε 2 κολώνες εισόδου, διαστάσεων 70Χ70 περίπου, με φωτιστικά επάνω τους, και έχουν αρχίσει να "μαυρίζουν".

Επειδή το θέαμα είναι αντιαισθητικό (όχι σε όσους μπαίνουν από την είσοδο, αλλά σ' εμένα και σε όσους τα βλέπουν από ψηλά), θέλω τις συμβουλές σας για τον τρόπο καθαρίσματος.

Νερο υπομπιεση, με πιεστικο κατα προτιμηση. Κανει θαυματα, δοκιμασμενο σε ιδια και οχι μονο περιπτωση.

Ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση βοήθεια και συμβουλές, αν και τελείως διαφορετικές.

Μάλλον θα ξεκινήσω με την πρόταση του Νεκτάριου και, ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα προχωρήσω στην πρώτη.
Με τι πρέπει να τα τρίψω Σωτήρη;

Και εγώ στα δικά μου εξωτερικά, 30 ετών, πριν 3 χρόνια τα καθάρισα όπως λέει ο Νεκτάριος, με το πιεστικό στην λεπτή δέσμη και έφυγε αρκετή μαυρίλα, φέτος θα κάνω ένα καθάρισμα πάλι, και θα αγοράσω ένα συντηρητικό/γυαλιστικό να τα περάσω.

Κάθε λεκές θέλει και άλλο τρόπο....κάπως έτσι
http://www.filamarblerestorer.com/en/the-kit-contains.html

http://www.filamarblerestorer.com/en/see-the-application.html

τα χρωματοπωλεία θα ξέρουν σίγουρα περισσότερα από μένα.

Παιδες ειδατε πως το Σαββατο θα φτιαξει η αδερφη μου βασιλοπιτα να κοψουμε!!!!
Οποτε ειναι σημαντικη η παρουσια σας!
Πες της να φτιάξει και μελομακάρονα !! χαχα...
Μπράβο Κυρ !!