Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έχω 2 μάρμαρα σε οριζόντια θέση, σαν στέψη σε 2 κολώνες εισόδου, διαστάσεων 70Χ70 περίπου, με φωτιστικά επάνω τους, και έχουν αρχίσει να "μαυρίζουν".

Επειδή το θέαμα είναι αντιαισθητικό (όχι σε όσους μπαίνουν από την είσοδο, αλλά σ' εμένα και σε όσους τα βλέπουν από ψηλά), θέλω τις συμβουλές σας για τον τρόπο καθαρίσματος.

Τα μάρμαρα της φωτογραφίας είναι αγυάλιστα και παρατημενα περίπου 30 χρόνια.. Εδώ φαίνεται η διαφορά με το πρώτο πέρασμα με πιεστικό. Με το δεύτερο πέρασμα καθάρισαν κι άλλο. Αν τα δικά σου είναι γυαλισμένα, με ένα περασμα με το πιεστικό θα γίνουν καινούρια.

WP_20150601_12_13_10_Pro 2.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τα μάρμαρα της φωτογραφίας είναι αγυάλιστα και παρατημενα περίπου 30 χρόνια.. Εδώ φαίνεται η διαφορά με το πρώτο πέρασμα με πιεστικό. Με το δεύτερο πέρασμα καθάρισαν κι άλλο. Αν τα δικά σου είναι γυαλισμένα, με ένα περασμα με το πιεστικό θα γίνουν καινούρια.

Ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.
Στα δικά μου δεν είναι τόσο έντονη η μαυρίλα και δεν θυμάμαι αν είχαν γυαλιστεί πριν τοποθετηθούν ή έστω και μετά.

Μόλις καλλιτερέψει λίγο ο καιρός, θα προσπαθήσω με το Nilfisk C-120 που έχω και θα ενημερώσω.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εγω τα περασα με τη "περιστροφικη" βουρτσα και καθαρισαν. Δοκιμασα και το tornado ακροφυσιο και αυτο εκανε δουλεια ακομη καλυτερη. Με το απλο δεν εχει τοσο καλο και γρηγορο αποτελεσμα.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλή σκέψη και δεν έχω χρησιμοποιήσει τη βούρτσα στα 3 χρόνια που έχω αγοράσει όλο το πακέτο.
Η μόνη δυσκολία είναι ότι πρέπει να ανέβω σε σκάλα με αυτά τα εξαρτήματα.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παιδια σορρυ που ρωταω εδω αλλα σχετικο θεμα με το αμαζον γερμανιας δε βρηκα απο το κινητο.
Εδω και τρεις μερες εχω παραγγειλει 2 μπαταρίες dewalt και δεν έχει αποσταλει η παραγγελια παρολο που ειναι σε στοκ τα προιοντα. Επειδη δεν εχω εμπειρια με αμαζον χρειαζεται κατι απο εμενα επιπλεον περα το ckeck out? Να κανω υπομονη? Να ανησυχώ? Να αλλαξω μαρκα εργαλειων?

Συμβαινει καπου καπου. Κανενα προβλημα, θα σου σταλλει email μολις φυγει.
Και γω εχω παραγγειλει ενα τρυπανακι και ενω η υπολοιπη παραγγελια εχει σταλλει κανονικα, το τρυπανακι θα σταλλει αργοτερα μονο του.

Re: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Εμ γι αυτο σε παω εσενα χχαχχα

Πλακα πλακα με κληρωσεις και φλουρια δε το εχω να σας πω ενα στορυ να ξεχαστουμε και λιγο. Τις καλες εποχες που οι δουλειες πηγαινανε ρολοι ειχα κατεβει διακοπες στο χωριο και εκαναν κληρωση στην ενορια. Γυρνουσαν τα καφενεια και πουλουσαν λαχνους. Αν κερδιζες επαιρνες ενα τραγο (δε κανω πλακα ειμαι απο ορεινο χωριο και ηταν ταξιμο στον αγιο της ενοριας).
Η επιδοτιση δεν ειχε μπει και ειχαν αγορασει μολις 8 ατομα λαχνους. Το μπλοκακι ειχε 50 αριθμους και το παλικαρι που ειχε αναλαβει να τους μοιράσει κρατουσε 2 μπλοκακια πανω του. Πηρα συνολικα 92 λαχνους τον κερασα και μια ρακη και εγινε η κληρωση. Μαντεψτε :p

Δεν κερδισες τιποτα,το ξερω,αν ειναι καποιος κατσικοποδαρος και τους 99 να επαιρνε το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε.:flipout:
Απο περιεργεια ο πιο πλουσιος του χωριου δεν τον κερδισε τον τραγο ?

Φαντάσου τώρα τον τράγο φορτωμένο με μακιτα Κάτω από τη σκάλα να σου δίνει εργαλεία

Tα amazon ειναι εγγυηση Καρμεν. Εχω σχεδον παψει να ψωνιζω απο ebay για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Αmazon και καποια αξιοπιστα κινεζικα sites.

Κ0λ0παιδαααααααα παιζεται με το πονο μου χαχαχαχαα. Παντως στο φτωχο του χωριου δεν επεσε. Ας πουμε οτι επεσε σε ευκαταστατο. :p

Εγω τι κερδιζω που τα βρηκα 2 στα 2 ; ηλεκτρικο λουκουμο ; :flipout:
Eσυ κερδιζεις στην αγαπη,ονομα και πραγμα,δεν εισαι των Business,σε καταλαβα οτι εισαι ψιχουλα,ασχετο αν θες να δειχνης bob o μαστορας.