Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ελα που ειμαστε μακρυα ρε Νεκταρ!

Πηγα Φαμπρικα το σαββατο και ειδα κατι που και μου αρεσε και με βολευε και στην τιμη καθως εχω μεγαλη κουζινα 7,5 μετρα ντουλαπια.

Μάστορα οταν το πάρεις απόφαση ενημέρωσε...

Εχω βαλει 2-3 κουζίνες σε φίλους...οπότε ευχαρίστως να σου δώσω ενα χεράκι...
Πληρωμή σε καφε και κανά σουβλάκι αν περισσεύει...

και έτσι λύνονται τα προβλήματα εξαερισμου. Για ψυγείο φούρνους και καταψυκτη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κυριάκο, πριν αποφασίσεις, ρώτησε κ σε μια εταιρία με επώνυμα έπιπλα. Δεν κοστίζει κάτι η ερώτηση.

Θεωρείς ότι είναι το ίδιο να έχεις το ψυγείο ελεύθερο στο πάνω μέρος, και το ίδιο μέσα σε ένα κουτί με περσίδες;

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τα εντοιχιζομενα που εχουν το στοιχειο(σχαρα) ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

(Δε ξερω αν εχει ειδικη ονομασια)

Θεωρείς ότι είναι το ίδιο να έχεις το ψυγείο ελεύθερο στο πάνω μέρος, και το ίδιο μέσα σε ένα κουτί με περσίδες;
Και η πλάτη σε εξωτερικό χώρο θα ταν καλύτερα ΑΕ μην το ψάχνουμε

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τα κατω ντουλαπια της κουζινας μπορει να γινουν κρεμαστα? ωστε η μπαζα απο κατω να ειναι κενη?

Παιδια καλησπερα ... Υπαρχει καποιος επαγγελματίας μαραγκός εδω να βοηθήσει σε κατι ?
Εφτιαξα ενα τραπεζάκι απο παλέτες για εναν φιλο που πουλάει ελαιόλαδο και το εδωσε σε εναν πελάτη του για διαφημιστικό στο μαγαζι του και να ακουμπάει τα μπουκάλια με τα λάδια ...
Το θεμα ειναι οτι μας ειπε ο λογιστής του οτι χρειάζεται καποιο παραστατικό (δελτίο αποστολής η τιμολόγιο) το τραπεζακι για να ειναι τυπικά μεσα στο ξένο μαγαζι. Υπαρχει καποιος μαραγκός που να θελει να εξυπηρετήσει με καποια εικονική πώληση ? οτι δηλαδη αυτος το εφτιαξε και για λογαριασμό τρίτου ? αν υπαρχει καποιος ας στειλει πμ μπας και βγαλουμε ακρη.

να και ο ένοχος ....

http://postimg.org/image/d1q9rq04f/

Τα κατω ντουλαπια της κουζινας μπορει να γινουν κρεμαστα? ωστε η μπαζα απο κατω να ειναι κενη?

Αυτή είναι ωραία ιδέα...θα καθαρίζεις και πολύ εύκολα...απλά ΠΑΣ αναγκαστικά σε εντοιχισμένη κουζινα

Αχιλλέα στείλε ένα πμ το κινητό σου φίλε.

Ευγενιε χίλια ευχαριστώ!!!!
Τα σουβλάκια είναι το ελάχιστο φίλε!!!!

Στείλε μου ένα πμ εσυ να πατήσω απάντηση γιατί η φταίει κάτι που είμαι από κινητό η ΠΑΕΙ χαζεψα

Παιδια καλησπερα ... Υπαρχει καποιος επαγγελματίας μαραγκός εδω να βοηθήσει σε κατι ?
Εφτιαξα ενα τραπεζάκι απο παλέτες για εναν φιλο που πουλάει ελαιόλαδο και το εδωσε σε εναν πελάτη του για διαφημιστικό στο μαγαζι του και να ακουμπάει τα μπουκάλια με τα λάδια ...
Το θεμα ειναι οτι μας ειπε ο λογιστής του οτι χρειάζεται καποιο παραστατικό (δελτίο αποστολής η τιμολόγιο) το τραπεζακι για να ειναι τυπικά μεσα στο ξένο μαγαζι. Υπαρχει καποιος μαραγκός που να θελει να εξυπηρετήσει με καποια εικονική πώληση ? οτι δηλαδη αυτος το εφτιαξε και για λογαριασμό τρίτου ? αν υπαρχει καποιος ας στειλει πμ μπας και βγαλουμε ακρη.

να και ο ένοχος ....

http://postimg.org/image/d1q9rq04f/

Πρέπει να κοπεί τιμολόγιο στον δικό σου με το λαδι και μετά να κόψει αυτός στο πελάτη του.

Ωραίο υλικό Νίκο αλλά πανάκριβο!!!!!!

Τι ανάγκη έχεις εσύ ολόκληρος εφοπλιστής!!! :p

Για την κουζινα να μας ενημερωσεις.
Γιατι ψαχνωμαι και γω. Μονο στο σχεδιο σχεδον καταλληξαμε. Πως και τιμες δεν προχωρησαμε ακομη...

Εμένα δεν με είπες να πάρεις και δεύτερη γνώμη..

Και εγώ νομίζω ότι μπορεί να πει αυτός που πουλά το λάδι ότι το έφτιαξε μόνος του, και να κόψει μόνο ένα δελτίο αποστολής (αφού ουσιαστικά του ανήκει το τραπέζι και βρίσκετι στο ξένο κατάστημα για διαφημιστικούς λόγους).

Δεν μπορει να κόψει δελτίο αποστολής σε κατι που δεν εχει αγοράσει ... Και δεν μπορει να πει οτι το εφτιαξε μονος του γιατι δεν το εβαλε στο δικο του μαγαζι, το εδωσε σε τρίτο .... Χρειάζεται η μαραγκός να πει οτι το εφτιαξε αυτος ... Η ισως καποια μεταφορική να κόψει ενα εικονικό παραστατικό μεταφοράς οτι το πηρε απο την εταιρια του φίλου και το πηγε στον πελάτη ...

Και γιατί ο πελάτης δεν λέει ότι το έφτιαξε μόνος του και το υλικό είναι από παλέτες που είχε. Άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται ότι δεν είναι αγοραστό.

Αμα μπλέξεις με εφοριακό που εχει διαθεση να σε τρελάνει .... Αντε να του πεις οτι το εφτιαξες μονος σου ... περα απο την πλακα, δεν γινετε να βαλουμε τον πελατη να λεει οτι να ναι ... Το σωστο ειναι να βρουμε ενα χαρτί να καλύψουμε τον ανθρωπο ...

Το σωστό είναι να κοπεί μαύρο χαρτί? Για κάτι που δεν έφτιαξες πότε? Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά... Πρέπει να κοπεί τιμολόγιο και το ΦΠΑ που θα προκύψει να καταβληθεί. Θα πλήρωνε δηλαδή ο φίλος σου Φπα ώστε να έχει το τιμολόγιο το οποίο δεν Μπορεί να κόψει στον πελάτη του γιατι πρεπει ομοιως να τον χρεώσει

Όσο λογικό και να είναι εμένα μου φαίνεται κουλό.
Γτ? Επειδή δεν είναι κάτι που θα πουλήσει είναι ένα στοιχείο του μαγαζιού.
Είναι σαν να χαρίσει ο Νίκος ένα ρεσω σε έναν μαγαζατορα και εκείνος να ψάχνει να βρει δελτίο.

Τι μου θυμησατε τωρα.... Οταν εφτιαχνα την κουζινα, και επειδη ειμαι "ψειρας του κερατά", και δεν ανεχομαι μακακιες σε ακριβες κατασκευες του στυλ "το κανουμε οπως μας βολευει και οχι οπως πρεπει και star x : μας αν αυτο θα χαλασει σε 6 μηνες, αρκει να πληρωθουμε και να φυγουμε", ειχα κρεμασει αυτον τον "οφι" απο το ταβανι για οσο καιρο φτιαχνοταν η κουζινα.
Τι το εχεις κρεμασει εκει αυτο μου ελεγαν; Για να σας υπενθυμιζει οτι αν γινει μακακια, "μαυρο φιδι που σας εφαγε".

P1010039 (Small).JPG