songless_bird
AVClub Fanatic
Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων
Πευκο και οξυα σιγουρα εχει το praktiker. Στο Leroy δεν εχω δει ποικιλια σε ειδη ξυλου..
Πευκο και οξυα σιγουρα εχει το praktiker. Στο Leroy δεν εχω δει ποικιλια σε ειδη ξυλου..
Συμβουλή βγάλε το τηλέφωνό σου απο δημόσιο χώρο για να μην αναγκαστείς να αλλάξεις αργότερα.
Καί όμως φίλε Νίκο πρίν 20 χρόνια π.χ τό 1996 δέν μάτωνες ,έπαιρνες εργαλείο,γιατί υπήρχαν δουλειές κάργα,καί άς ήταν καί πιό ακριβά από σήμερα τά εργαλεία,π.χ είχα αγοράσει το 1998 ένα γωνιακό τροχό 115 mm stayer 22.000 δραχμές,σημερινά χρήματα 66 ευρώ,άντε βγάλε σήμερα μέ τήν κρίση 66 ευρώ που ο βασικος μισθος ειναι 480 ευρω στο χερι και οι ανεργία σαρώνει,τότε τά 22.000 χιλιάρικα ο βασικός ήταν καπου 170.000 τόν μήνα,σήμερα ματώνει κάποιος πού δέν βγαίνει τό μεροκάματο,καί μήν κοιτάς εμάς τούς 100-200 ¨λοξούς¨ πού μπορεί νά κάνουμε από αλλού οικονομία γιά τά εργαλεία.
170000δρχ είναι 449ευρώ, άρα λίγο χειρότερα ήταν.......[/url]
....τοτε ομως με ενα πεντοχιλιαρο (14,45 euros) εβγαινες εξω για Σαββατοβραδο με την γκομενα και ησουν και large!!!
Δεν μιλαμε βεβαια για το τι εκανες με 10000 δρχ.....![]()
Α, πουλάκι μου!! Στις πριονοκορδέλες ξημεροβραδιάζεσαι? Για πέρνα από τα προβολάκια και τις οθόνες να δούμε τι θα γίνουμε!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.