Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

ναι praktiker το είδα αλλά έλεγα μπας και έχει το leroy, γιατί με τις τιμές που ειδα πριν μέρες στο praktiker μόνο για στρίβειν δια του αρραβωνος ειναι πλέον.

Ευχαριστώ μάλλον Praktiker θα πάω

Δεσποινις αγάπη έχουμε ολόκληρο νήμα για ξύλεια....
Μόλις γύρισα από Κόρινθο, Παναγο δεν τα κατάφερα ρε φίλε να έρθω!
Έλεγα να έρθω στην επιστροφή αλλά είχα το αμάξι τίγκα!!!

Καλημερα στην παρεα!!!

Οπως ειπε και ο Παναγιωτης:

thank-god-its-p6f715.jpg

Απάντηση: Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Συμβουλή βγάλε το τηλέφωνό σου απο δημόσιο χώρο για να μην αναγκαστείς να αλλάξεις αργότερα.

Α, πουλάκι μου!! Στις πριονοκορδέλες ξημεροβραδιάζεσαι? Για πέρνα από τα προβολάκια και τις οθόνες να δούμε τι θα γίνουμε!!:D

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καί όμως φίλε Νίκο πρίν 20 χρόνια π.χ τό 1996 δέν μάτωνες ,έπαιρνες εργαλείο,γιατί υπήρχαν δουλειές κάργα,καί άς ήταν καί πιό ακριβά από σήμερα τά εργαλεία,π.χ είχα αγοράσει το 1998 ένα γωνιακό τροχό 115 mm stayer 22.000 δραχμές,σημερινά χρήματα 66 ευρώ,άντε βγάλε σήμερα μέ τήν κρίση 66 ευρώ που ο βασικος μισθος ειναι 480 ευρω στο χερι και οι ανεργία σαρώνει,τότε τά 22.000 χιλιάρικα ο βασικός ήταν καπου 170.000 τόν μήνα,σήμερα ματώνει κάποιος πού δέν βγαίνει τό μεροκάματο,καί μήν κοιτάς εμάς τούς 100-200 ¨λοξούς¨ πού μπορεί νά κάνουμε από αλλού οικονομία γιά τά εργαλεία.

170000δρχ είναι 449ευρώ, άρα λίγο χειρότερα ήταν :p
για την ανεργία προφανώς ισχύει, αλλά γενικά τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν γίνει παγκοσμίως θεαματικά φθηνότερα από παλιά (κυρίως λόγω κίνας).
πχ http://www.stereotiki.gr/store4/stayer-sab-781r-125mm-780w.html

170000δρχ είναι 449ευρώ, άρα λίγο χειρότερα ήταν :p .......[/url]

....τοτε ομως με ενα πεντοχιλιαρο (14,45 euros) εβγαινες εξω για Σαββατοβραδο με την γκομενα και ησουν και large!!!
Δεν μιλαμε βεβαια για το τι εκανες με 10000 δρχ..... ;)

Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι ιδιαίτερα το Νίκο (diabolic)? Έκανα μια κατάθεση στη revolutαλλα δεν έγραψα το reference code. Έστειλα μαιλ με σηκωμένο screenshot, τα στοιχεία μου κλπ, αλλά απάντηση καμία. Μόνο αυτοματοποιημένο μηνύματα. Τι να κάνω;;

....τοτε ομως με ενα πεντοχιλιαρο (14,45 euros) εβγαινες εξω για Σαββατοβραδο με την γκομενα και ησουν και large!!!
Δεν μιλαμε βεβαια για το τι εκανες με 10000 δρχ..... ;)

Πες τα του γιατι οι πιτσιρικαδες βλεπουν μονο τους αριθμους και χανουν την ουσια,λογο αγνοιας της εποχης.
Vespas ποσο χρονων εισαι ; μαλλον δεν της προλαβες τις δραχμες γιαυτο βλεπεις μονο νουμερα χωρις να γνωριζεις τι σημαινουν τα νουμερα αυτα.

Πότε το έστειλες αδερφέ?
Θύμησε μου και το όνομα σου λίγο.

Συνήθως κάνουν 1-2 εργάσιμες να απαντήσουν γιατί τώρα γίνεται μπούγιο και η ομάδα τους είναι μικρή.
Θα λυθεί το πρόβλημα σου καθώς και εγώ στην πρώτη μου κατάθεση είχα κάνει το ίδιο λάθος. Σου είπα να κάνεις αυτό που μου είχαν πει και εμένα οπότε μην ανησυχείς καθόλου.
Τώρα που μεσολαβεί Σαββατοκύριακο λογικά θα λάβεις απάντηση από Δευτέρα.
Κυρίως μην αγχώνεσαι. Από εβδομάδα θα έχεις τα χρήματα σίγουρα. :)

Απάντηση: Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Α, πουλάκι μου!! Στις πριονοκορδέλες ξημεροβραδιάζεσαι? Για πέρνα από τα προβολάκια και τις οθόνες να δούμε τι θα γίνουμε!!:D

Ναι, περίμενε...
Θα έρθει και προετοιμασμένη, να μετρήσει το χρωματικό τρίγωνο του Beng. :flipout:

302x302xspeed-square.jpg.pagespeed.ic.hkXEqtTU5r.jpg