Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παμε πάλι απο την αρχή...
Οποίος θεωρεί (καθείς θεωρεί με τα δικά του κριτήρια) οτι αξίζει ο κόπος να παει πρωι στα lidl...και να πάρει το εργαλειο που επιθυμεί τοτε καλώς και το κανει...
Οποίος μπορει να πάρει επώνυμο και θεωρεί οτι κανει για την δουλειά του μόνο επώνυμο τοτε και αυτός καλα κανει...

Το να πας ομως να πάρεις κατι...άρα θεωρείς οτι αξίζει τον κόπο...και οταν δεν το βρισκεις να βρίζεις τα lidl και τους κωλογερμανους που ήρθαν στην χωρα μας...λες και δεν εχουμε άλλους τοςους λόγους για να τους βρίζουμε...αυτο δεν μπορω να το καταλάβω...
Ποτε δεν εχω στριμωχτεί και ποτε δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να ξεφτιλιστεί...άρα και αυτο το σχόλιο σου και πάλι δεν το καταλαβαίνω...
Ήρεμα, αντικειμενικά και παντα με διαύγεια...να βλέπουμε τα πράγματα...

Σε απάντηση στο ερώτημα σου αγαπητέ χιώτη, τα Lidl θα ήταν τα πρώτα καταστήματα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

χαχα, μπραβο Αθανασιε, τιμια απαντηση, το ηξερα, γιαυτο σε ρωτησα, ηταν ξεκαθαρο οτι μιλησες ετσι επειδη τσαντιστηκες που το εχασες!

Νο problem, καλα να'μαστε:))

Δεν εννοώ στην κυριολεξία να στριμωχτεί. Εννοώ να τρέχει μπροστά απο άλλους συνανθρώπους του αγνοώντας την ανάγκη τους για φθηνό εργαλείο, για να προλάβει τα τελευταία 1-2 κομάτια που απέμειναν. Αυτό εννοώ με την λέξη ξεφτίλα. Με άλλα λόγια τον ανταγωνισμό ποιος θα πάρει πρώτος αγνοώντας το πιο σημαντικό κριτήριο που είναι η πραγματική ανάγκη κάποιου για την χαμηλή τιμή.

Αθανασιε , αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, κατά τη γνωμη μου καλύτερα που δεν προλαβες. Δεν αξίζει κ πολλά. Καλοπληρωμενο είναι με 70 ευρώ.

Μου έχει ήδη περάσει αγαπητέ toasted. Ευχαριστώ όμως για τα λόγια.

Σε άλλα καταστήματα ρώτησες τηλεφωνικά μήπως έχουν και να στο κρατήσουν;

Παντως Αθανασιε αν θελεις την ερχομενη εβδομαδα μπορω να στο εχω στο νεο λιμανι Λεμεσου χωρις μεταφορικα μιας κ θα κατεβω κάτω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ηξερα οτι ησουν Κυπρο

Δεν εννοώ στην κυριολεξία να στριμωχτεί. Εννοώ να τρέχει μπροστά απο άλλους συνανθρώπους του αγνοώντας την ανάγκη τους για φθηνό εργαλείο, για να προλάβει τα τελευταία 1-2 κομάτια που απέμειναν. Αυτό εννοώ με την λέξη ξεφτίλα. Με άλλα λόγια τον ανταγωνισμό ποιος θα πάρει πρώτος αγνοώντας το πιο σημαντικό κριτήριο που είναι η πραγματική ανάγκη κάποιου για την χαμηλή τιμή.

Εγώ ακόμη δεν καταλαβαίνω επειδή είμαι και λίγο χαζουλης μάλλον.
Ποιος να καταλάβει την ανάγκη ποιου?

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ότι θα έβαζα Ιgnore List στα εργαλεία ούτε που το φανταζόμουν...
Στο καλό.

Καθώς επίσης και σε αυτό θέλω μια εξήγηση.

Last edited:

Τώρα εγώ θα ξύσω πληγές ίσως , αλλά μια απορία έχω.
Αυτό το δράπανο δεν είναι ίδιο με αυτό που είχαν βγάλει πέρσι με 49 ?
Από ότι είδα δεν έχει καμία διαφορά!
Επομένως ... παρ´ότι μου τι σπάει που δέν έχει μαντεμένια βάση, μάλλον καλή αγορά έκανα τότε! :)

Αυτό το μπαζάρ !!!
Το πέτυχα μετά από τηλεφώνημα φίλου εκείνη την ημέρα ! :)

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Να καταθέσω την άποψη μου. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον (πλέον) που στον βωμό της καλής τιμής δεν τον ενδιαφέρει πως (από που, πως και από ποιους κατασκευάζεται κάτι) και γιατί η τάδε εταιρεία (σκοπούς, οφέλη και κέρδη) πουλάει κάτι φθηνά (βλέπε Lidl).
Μπορώ όμως να κρίνω (επιτρέψτε μου) την κατάντια όλων αυτών που στήνονται σε ουρές, μαλώνουν για την κατανάλωση (βλέπε USA τι έγινε τις προάλλες).
Έχω άλλωστε πει παλιότερα πως προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω ενώ δεν μου περισσεύουν για να ψωνίσω από μαγαζιά της γειτονιάς.
Η άποψη μου εδώ στο καφενείο της παρέας μας, είναι πως καλύτερα να πληρώσω το Einhell (πχ) στο μαγαζάκι της γειτονιάς και 30-40 περισσότερα, παρά στον κύριο Λιδλ (επίτηδες το έγραψα Ελληνικά).

Αγαπητέ Αθανάσιε ...εμένα τα Parkside με έχουν καλύψει απόλυτα σε όσα έχω αγοράσει και έχω πάρει αρκετά.
Λεφτά για να αγοράσω σούπερ μηχανήματα δεν μου λείπουν είμαι όμως ερασιτέχνης και όταν οι κατασκευές μου δεν θα καλύπτονται από τα συγκεκριμένα μηχανήματα τότε και μόνο τότε θα αγοράσω κάτι πιο επώνυμο που να προκαλεί και σεβασμό στην κοινότητα.
Το Lidl λοιπόν μέχρι ώρας δεν με έχει απογοητεύσει και αδυνατώ να καταλάβω γιατί φτάνεις σε τέτοια συμπεράσματα.
Τέλος πάντων ελπίζω να σου πέρασε ο εκνευρισμός και την επόμενη φορά να το αντιμετωπίσεις πιο ψύχραιμα το θέμα.

Δημήτρη λυπάμαι που αναγκάζομαι να γίνω υποστηριχτής του Lidl αλλά και εκεί Ελληνόπουλα τρώνε μια μπουκιά ψωμί...Έλληνες παραγωγοί πουλάνε τα προϊόντα τους και στην τελική δεν μπορώ να ξέρω και ο έμπορος της Einhell που πηγαίνει τα λεφτά του.

Εγώ πάντως απο εξωτερικό δεν έχω αγοράσει τίποτα ...εκτός από ενα μεγάφωνο που δεν υπήρχε εδώ ...και καπνό για την πίπα μου.:flipout:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βρε συ καλά κάνεις και απαντάς και δεν σε θεωρώ υποστηριχτή του Λιδλ. Διάλογο κάνουμε.

Απλά αν δεν υπήρχαν στα Λιδλ (και όχι μόνο) οι εργαζόμενοι θα έτρωγαν πολύ περισσότερο από μια μπουκιά ψωμί (γνώμη μου)

προσωπικά , τα προιόντα Parkside δεν τα συμπαθώ , αν και έχω δυο τρία αχρησιμοποίητα , που κάθονται , αλλά είτε lidl πληρώσει κανείς είτε einhell πάλι στην Γερμανία θα πάνε τα λ7 , για να μην πω Κίνα κατευθείαν .

:ernaehrung004:

Πάνε αυτά .... φρόντισαν και πήραν τις επιδοτήσεις και κατέστρεψαν το καλύτερο προϊόν που έβγαζε η χώρα

Η Κατούνα έβγαζε και ειδικά προϊόντα

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βρε συ καλά κάνεις και απαντάς και δεν σε θεωρώ υποστηριχτή του Λιδλ. Διάλογο κάνουμε.

Απλά αν δεν υπήρχαν στα Λιδλ (και όχι μόνο) οι εργαζόμενοι θα έτρωγαν πολύ περισσότερο από μια μπουκιά ψωμί (γνώμη μου)

Επετρεψε μου να διαφωνησω Δημητρη.
Βλεπω ενα σκασμο εταιριες Ελληνικες με πολυ χειροτερες συνθηκες εργασιας και μισθους απο τα λιντλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Επετρεψε μου να διαφωνησω Δημητρη.
Βλεπω ενα σκασμο εταιριες Ελληνικες με πολυ χειροτερες συνθηκες εργασιας και μισθους απο τα λιντλ.

Δεν διαφωνώ σε τπτ μ αυτό που λες . Ίσα ίσα που επαυξάνω!!!! (βλέπε την παρένθεση μου).